Gość Rozi Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Jak tam Figaro, grałeś? Jak ci się gra podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 2 minuty temu, YETI napisał: Serio gracie z polskim dubbingiem? Serio. Jest świetny, od 2009 w hity ND gram po polsku. 1 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 To prowo jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 6 minut temu, YETI napisał: Serio gracie z polskim dubbingiem? Warto spróbować, uwazam ze jest lepiej niż dobrze, specjalnie zmieniałem język i przechodziłem ten sam poziom dla zobaczenia różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Nie będę się rozpisywał, więc wklejam czyjś post, z którym się zgadzam: Spoiler Ja (pipi)e, to gadanie, że Joel mógł stracić czujność bo mieszkał ileś czasu w tym obozie itd. jest śmieszne. Gdybym był Joelem to zawsze bym miał z tyłu głowy że wymordowałem cały szpital i, no, jest możliwość że ktoś może czyhać na moje życie. A tu zonk; Joel 1. pomaga nieznajomej osobie tak o, 2. Jedzie z nią do jej obozu 3. Wśród uzbrojonych obcych ludzi czuje się na luzaku, chowa broń, odwraca się plecami, daje się zaprowadzić do (pipi)a ciemnej piwnicy i nic nie podejrzewa (ma dosłownie zero powodów żeby jej/im zaufać) 4. Tommy na luzaku się przedstawia i zaprasza na kawkę do swojego obozu (co jest już tak głupie i naiwne, że nie mam pytań. Joel też się przedstawia bo czemu nie) 5. Gdy już wiadomo że coś jest nie tak, Joel się pyta zgromadzonych "wy chyba mnie znacie, widzieliście jak gram na gitarze czy coś?" XD To się po prostu nie zgadza z charakterami tych postaci w cz. 1. Jedyny powód tej historyjki i dlaczego się obaj tam znaleźli to żeby zabić Joela i ustawić pozostałą historię na "zemstę". I z tym o czym rozi wspomniał też się zgadzam: Spoiler że Joel zasługiwał na inną śmierć. A sposób: Spoiler w jaki Abby go zabija, po uratowaniu jej życia, jest naciągany wchooy, byle zszokować gracza. Już wiem, że dychy nie będzie, co dla mnie już jest zawodem, bo jedynkę oceniam na 11/10. Poza tym jak słyszę o: Spoiler jakiejś ciąży, no na chooy? To czuję, że będzie więcej naciąganych i nielogicznych wydarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 (edytowane) Ale to trzeba oddac tworcom, bicie szyb jeszcze nigdy nie bylo takie przyjemne. Robie to naokraglo. Widze szybe? Wiem ze nic tam nie ma ale ide ja zbić. Jestem uzalezniony Edytowane 22 czerwca 2020 przez kanabis 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 5 minut temu, zdrowywariat napisał: I z tym o czym rozi wspomniał też się zgadzam: Joel nie zasługiwał na żadną śmierć. Jednak jak już chciał Cuckmann to zrobić, to faktycznie mógł wybrać inną możliwość, nie wiem, na końcu gry Joel odpiera wielu przeciwników, ratuje Ellie i umiera po prostu w jej ramionach, godnie, jak na taką postać przystało. A nie pach, pach, elo, umar xd Kabi, ja za to wskakuje do każdej wody, którą napotkam, albo czołgam się w strumykach i głębszych kałużach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 4 minuty temu, kanabis napisał: Ale to trzeba oddac tworcom, bicie szyb jeszcze nigdy nie bylo takie przyjemne. Robie to naokraglo. Widze szybe? Wiem ze nic tam nie ma ale ide ja zbić. Jestem uzalezniony Mogli czasem cos wrzucic do wrakow samochodow, bo tez rozbijam szyby nałogowo, juz dwa razy przez to miałem prze(pipi)ane bo nie wiedzialem, ze przeciwnicy sa blisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Gdy chowasz się w kawałku łopianu, dusisz typa po czym wszyscy dostają 6 zmysłu i wędrują wprost na Ciebie. Nie daj boże wpadnij na pomysł ominięcia wszystkich i ucieczki. Shot w plecy niewiadomoodkogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 15 minut temu, kanabis napisał: Ale to trzeba oddac tworcom, bicie szyb jeszcze nigdy nie bylo takie przyjemne. Robie to naokraglo. Widze szybe? Wiem ze nic tam nie ma ale ide ja zbić. Jestem uzalezniony To samo, każdym samochodzie muszę wybić wszystkie okna, bo bym nie wytrzymał psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 21 minut temu, Rozi napisał: Pokaż ukrytą zawartość Joel nie zasługiwał na żadną śmierć. Jednak jak już chciał Cuckmann to zrobić, to faktycznie mógł wybrać inną możliwość, nie wiem, na końcu gry Joel odpiera wielu przeciwników, ratuje Ellie i umiera po prostu w jej ramionach, godnie, jak na taką postać przystało. A nie pach, pach, elo, umar xd Kabi, ja za to wskakuje do każdej wody, którą napotkam, albo czołgam się w strumykach i głębszych kałużach. Przecież to by była sztampa do bólu, też niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 (edytowane) Dałem tylko propozycję, która jest lepsza od tego, co nam zaserwowali. Może i sztampowa, ale z rozumem i godnością człowieka. Edytowane 22 czerwca 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 30 minut temu, Rozi napisał: Pokaż ukrytą zawartość Joel nie zasługiwał na żadną śmierć. Jednak jak już chciał Cuckmann to zrobić, to faktycznie mógł wybrać inną możliwość, nie wiem, na końcu gry Joel odpiera wielu przeciwników, ratuje Ellie i umiera po prostu w jej ramionach, godnie, jak na taką postać przystało. A nie pach, pach, elo, umar xd xddddd czemu gracze tak bardzo chcą sztampę. czy można wymyślić bardziej wyświechtaną opcję? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Przeciez teraz jest sztampa w (pipi) świetliki zabijaja Joela, Ellie leci sie zemscic. zadnych przeciekow nie czytalem, ale juz po pierwszym pojawieniu sie Abby na ekranie wiedzialem jak to sie potoczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Spoiler z końcówki TLOU 2 i RDR2: Wyobrażacie sobie, że pół RDR 2 gracie Micah? Albo, że w konfrontacji na szczycie góry, John mu wybacza? Nie? No to tak właśnie wygląda fabuła TLOU2. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 No ale wtedy nie ma sztampy i jestes zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Jedynka była za(pipi)iscie poprowadzona i do ostatnich minut trzymała za jaja, tutaj mam wy(pipi)ane i srednio mnie to zakonczenie interesuje bo postacie są nijakie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Mnie zaczyna trochę irytować Abby i to jaką ciepłą klucha tak naprawdę jest. A ten wątek z Bliznami, które musiały uciekać z bazy bo trans się ogolił na łyso jest taaaaak na siłę wrzucony, że mogliby sobie darować bo to NIC nie wnosi do historii. Ale przynajmniej zayebiste miejscówki zwiedzamy w tej sekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Godzinę temu, eX4cT_PL napisał: Warto spróbować, uwazam ze jest lepiej niż dobrze, specjalnie zmieniałem język i przechodziłem ten sam poziom dla zobaczenia różnicy. W jedynce też polski dubbing wypadał bardzo dobrze, ale oryginał jest niedościgniony. Johnson i Baker wykonali świetna robotę, w końcu każdą scenę odgrywają na żywo, nie wiem jak polski oddział będzie się starał, to Pan Mietek czytając tekst z kartki nie przebije oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Perez przeglada temat, pewnie wybiera co lepsze kwiatki do głosu ludu xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 Trzeba oddać twórcom, że wykonali kawał roboty. Medal dla nich bo to najlepsza i najbardziej zaawansowana technologicznie gra ever. Wielki kolorowy kvtas dla Pana Druckmana już chociażby za opieranie tak ważnego aspektu gry jak fabuła na jakiejś postaci z pierwowzoru, która miała dziesięć sekund czasu ekranowego w jedynce. Dalszej głupoty scenariusza nie komentuje bo był tak samo głupi jak i pomysł na jego fundament. Wystawiłbym tej grze solidną dziewiątkę tylko z szacunku do całej ekipy, która na tym sprzęcie stworzyła technologiczne dzieło. Zaraz po MGSV:PP to moje największe rozczarowanie tej generacji. Identycznie czułem się po skończeniu jednego i drugiego tytułu. Dwie, prawdziwe gameplayowe i technologiczne perełki spartolone w sposób koncertowy, niestety. Przy PP chociaż można próbować bronić Kojimy i spółki, bo Konami, bo czas itd itp. W tym przypadku nie ma jakiejkolwiek podstawy do tego żeby bronić tego zyeba Druckmana. Mam nadzieje, że jego popis odbije mu się potężną czkawkę - w co wątpię bo średnia ocen i sprzedaż zgadzają się jak trzeba. Szkoda, bo z tym gameplayem i technologią... No mogli wiele... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 21h na liczniku i jestem w drodze: Spoiler do szpitala Dużo jeszcze coś zostało przede mną? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 695 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 48 minut temu, Shen napisał: Perez przeglada temat, pewnie wybiera co lepsze kwiatki do głosu ludu xd To by bardziej sie nadawalo na osobne wydawnictwo :). "Cala prawada o TLoU 2 - tako rzecze forumek". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 375 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 27 minut temu, Faka napisał: 21h na liczniku i jestem w drodze: Pokaż ukrytą zawartość do szpitala Dużo jeszcze coś zostało przede mną? XD No tak trochę. Coś Ty tam tyle czasu robił? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 (edytowane) Kurła, gram na przetrwaniu i czasami niektóre starcia musiałem restartować. Tak jak mówię, wszystko jest na wagę złota xd. Jak ja przeważnie chodzę z 3-5 nabojami, czy to shotgun, lub pistolet, a zawsze mi brakuje. Sporo się nakombinować trzeba, żeby to miało ręce i nogi. A już tego nie ułatwiają patrole z psami. Także tego, to schodzi tyle czasu, żeby popatrzeć gdzie i jak chodzą. Materiały na apteczkę, czy pułapkę minę też jak na lekarstwo, no w sumie nie bez powodu jest to przetrwanie. A teraz jak idę do szpitala, to nie mam praktycznie nabojów poza pistoletem z jedną pestką. Strzał do łuku też nie ma, jedna apteczka w zanadrzu, bomba dymna i to by było na tyle z ekwipunkiem xd Edytowane 22 czerwca 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi