MEVEK 3 443 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 (edytowane) Wspominał juz ktoś, coś na temat soundtracków w grze, bo nie przypominam sobie. Przecież te nuty podczas potyczek to jak żywcem wyjęte z filmu Sicario Wystarczy jedna nuta, żeby wyobrazić sobie ten ciężki, przygnębiający klimat. Dosłownie, bez patrzenia w obraz. Az prosi sie o więcej krwi. I wez tu nie zabijaj. Tyle tu dobra, ze na prawdę trzeba być zj.ebem, żeby tego wszystkiego nie docenić. Edytowane 27 czerwca 2020 przez MEVEK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 Co do soundtrack - 2 piętra niżej niż w jedynce. Może z jeden utwór na 8/10 reszta tylko dobrze, bez ciarek. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 21 minut temu, XM. napisał: Co do soundtrack - 2 piętra niżej niż w jedynce. Może z jeden utwór na 8/10 reszta tylko dobrze, bez ciarek. U mnie dokładnie odwrotnie, w dwójce więcej dobrego pod tym względem, szczególnie utwory z gitary, ogólnie to więcej tutaj jest muzyki niż w jedynce i doskonale to buduje klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 Dzieki krzychu69 za minusa za sarkazm odnoszacy sie do postu Andzeja strone wczesniej! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 W dniu 26.06.2020 o 17:52, teddy napisał: Szkoda że się nie dowiemy ile stracili. W sumie nawet na forum jest kilka osób które nie kupiły. Sam bym się naciął gdyby nie przecieki, a tak to wleci jakaś uzyweczka kiedyś tam 5 osób z forum nie kupiło. straty idą w miliony dolarów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 W tym 3 z 5 kupilo ale tylko mowi ze nie kupilo Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 18 minut temu, kanabis napisał: Dzieki krzychu69 za minusa za sarkazm odnoszacy sie do postu Andzeja strone wczesniej! No niech Ci będzie, nie zauważyłem posta Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 no a soniacze sprzedawacze co w 3 dni przeszli i gierka na rynek wtórny to tak wspierają branżunię że hej Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: No ale trzeba przyznać, że Ellie pod koniec gry to niezły badass. Trochę przypomina mi Max Payne'a z 3jki O tak, taką Ellie lubię najbardziej. Ten fryz, ten wku.rw na ryju i jeszcze ten Spoiler wielki karabin Scenka z panem Grzechotnikiem jest mega. Kocham finałowy chapter i szkoda że jest taki krótki. Przypomina mi trochę stare filmy Rodrigueza zmieszane ze spaghetti westernami. Kurde, na reżysera ekranizacji tej gry pasowałby mi świętej pamięci Sergio Leone. Podzielić to na dwie części - Netflixowe dramaty nakręcą ludzie od MCU, a drugą część - final revenge na przykład Clint Eastwood Dobra, za bardzo odpłynąłem. Ten upał wykańcza... 30 stopni za oknem... Platyna musi być. Zacząłem NG+ dla max ulepszeń i brakujących znajdziek. Jak się non stop skipuje cutscenki to gra idzie szybko (Eureka normalnie). Ile gier na Vite znaleźliście? (w sensie osób szarpiących w coś na konsolce). Ja dwie i szukam dalej. Widziałem Spoiler Hotline Miami i Jak & Daxter Precursor Legacy. Edytowane 27 czerwca 2020 przez aux 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 No prawdziwy bohater wspierajacy branze tylko 280zl za cyfre, w innym wypadku niech nie nazywa sie graczem. W sumie taki ktos kto kupi gre w sklepie i potem ja sprzeda to pirat mozna powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 2 minuty temu, maciucha napisał: no a soniacze sprzedawacze co w 3 dni przeszli i gierka na rynek wtórny to tak wspierają branżunię że hej jaka gra takie traktowanie, moja tez zaraz leci do żyda, byle tylko ktos nowki przypadkiem nie kupil 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 1 minutę temu, Shen napisał: jaka gra takie traktowanie, moja tez zaraz leci do żyda, byle tylko ktos nowki przypadkiem nie kupil i ja to szanuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 (edytowane) 5 minut temu, maciucha napisał: i ja to szanuje a ja szanuje dobre exy, Spider-man, Horizon, Bloodborne, Tlou czy Nioh prawilnie leza sobie w kolekcji Tyle dobrego, że chociaz dwoch kumpli casuali uchronilem przed zakupem, pytali czy warto, powiedzialem, zeby poczekali az uzywka bedzie za 100zl Edytowane 27 czerwca 2020 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 572 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 3 godziny temu, Figuś napisał: I czasem nie nadpisujcie zapisu z zakończenia bo będzie du pa. No właśnie, gdzieś mi mignęła wzmianka o tym. Co się stanie? Utrata progresu czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 A czy w ogóle da się go nadpisać? Poza tym gra sama robi sejwy awaryje na początku etapu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 pjudipaj dal 6 na 10 xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 7 minut temu, SebaSan1981 napisał: No właśnie, gdzieś mi mignęła wzmianka o tym. Co się stanie? Utrata progresu czy cuś? Nie będziesz mógł mógł zacząć NG+ żeby dozbierać suple i śrubki. Po skończeniu gra robi automatyczny zapis i dobrze by było sobie go na pena zgrać żeby nie jak coś nie tak pójdzie to możesz sobie wgrać na nowo. Ja leciałem znajdźki przez rozdziały od końca. Dużo czasu można zaoszczędzić. Teraz lece na najniższym żeby dozbierać suple i śruby idzie jak burza z pomijaniem filmików 3 minuty temu, aux napisał: A czy w ogóle da się go nadpisać? Poza tym gra sama robi sejwy awaryje na początku etapu. Nie wiem, nie próbowałem, bo po co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 Mam reczny zapis z epilogu. Czyli jak teraz sobie zrobie jak mowisz czyli od konca rozdzialami dozbieram znajdzki to potem na luzie bede mogl prawilnie sobie odpalic na koniec ng+ i leciec z suplami i śrubkami si? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 Niby motywem przewodnim gry jest zemsta Ellie... Spoiler a mnie sie na ta chwile wydaje, ze raczej Abby? Taki roz(pipi) tam zrobiła, ze az miałem ciary. I to ona miała ostatnie słowo do powiedzenia. Zaliczyłem wątek Abby. Ile jeszcze do Meksyku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 A co jesli motywem przewodnim jest zemsta i jednej i drugiej? :O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 "Amatorzy" płaczą i płaczą, co to się stało z fabuła, co tu się dzieje. Wpada Butcher i wyjaśnia "amatorszczyznę": "Jakiekolwiek peany bym tu wypisywał na temat rozgrywki, designu świata czy jakości audio-wizualnej, to wszystko "zaledwie" otoczka dla rdzenia gry - historii fabularnej." Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 To tylko mevek nie wińcie go. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 Ogladalbym takiego videobloga mevka z jego przemysleniami na temat tego co sie wydarzylo po kazdym rozdziale 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 Bujaj sie Ale jak juz by cos mial z tego byc to cos w stylu dzikiego trenera - smiesznie i z qurwami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi