Il Brutto 1 623 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 Dobrze ze nie trzeba nacisnac i przytrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 Ano auto pick to bardzo fajna opcja game designu. Dobrze, że w Days Gone pomysleli o tym w przypadku zbierania uszu po zabitych freakerach, bo wciskanie 500x trójkąta po pokonaniu hordy byłoby niemiłe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 3 godziny temu, Il Brutto napisał: Troche smieszne jest to jak nagle wszyscy uwazaja Joela za jakas wybitnie ciekawa i legendarna postac. Lech Kaczynski gejmingu sie kur.wa zrobil xD Gdyby zrobic ranking top 50 protagonistow to by sie nawet nie zalapal. 3 godziny temu, Il Brutto napisał: Troche smieszne jest to jak nagle wszyscy uwazaja Joela za jakas wybitnie ciekawa i legendarna postac. Lech Kaczynski gejmingu sie kur.wa zrobil xD Gdyby zrobic ranking top 50 protagonistow to by sie nawet nie zalapal. Normalny facet po przejściach, tyle i aż tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 joel to kluczowa postać jednej z najlepiej napisanych i zagranych gier, na barkach której niesiony jest prawie cały ciężar historii i podejmowanych decyzji. z czym tu walczyć ? auto-pick może mieć jedną małą wadę - czasem a nawet często nie widać co podnosisz Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 2 minuty temu, Kazub napisał: auto-pick może mieć jedną małą wadę - czasem a nawet często nie widać co podnosisz Dlatego mozna rowniez ustawic w opcjach przy auto-picku zeby od razu wyskakiwala nazwa co sie wlasnie podnioslo. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 W opcjach jest jeszcze możliwość włączenia notyfikacji co się właśnie podniosło. Od razu to sobie dałem, bo czasem się mashuje trójkat skradając się wokół półek, a na dole ekranu mamy wtedy ładne podsumowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 (edytowane) Leca napisy a ja siedze i slucham gitary Zonka pyta co robie? Odpowiedzialem ze napawam sie chwila, po swietnej przygodzie, ktora zapamietam na dluuuuugo Edytowane 28 czerwca 2020 przez MEVEK 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 (edytowane) Scena w szpitalu Lekka szkoda, że nie dostosowali cut scenki do sytuacji, w której mam założony tłumik. Nora mówi, że niech tylko wystrzele, a halas zwabi cały oddział. No ale wszystko zaraz po tym to banderas. Pościg, wpadnięcie do piwnicy pełnej zarodnikow, wystrzelanie się wzajemnie bojówki z klikerami, a następnie badassowe przesłuchanie. No na razie gram jak poj.ebany. Daleko mam do gameplayu Abby? W ogole jak czytałem opinie o grze, to wyobrażałem sobie częściowo open worlda. Dobrze jednak, że tylko kawałek był w tym stylu, a później korytarzyk. Sandboxowej mapy świata bym nie chcial w tej grze. Edytowane 28 czerwca 2020 przez _Red_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 (edytowane) I dobrze też, że nie wpadli na pomysł huba (coś ala god of war) - pewnie by qwa nawymyślali, że wybierasz sobie frakcję - wilki lub serafitów, a potem yeb Spoiler na santa barbara Edytowane 28 czerwca 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 Frakcje były w Days Gone i tam niech już zostanie formuła sandboxowa. Robienie questów dla ugrupowań w tlou2 by chyba mnie odepchnęło na kilometr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 Ze snajperki też fajnie można konczyny urywać Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 Daj to do spoilera XD Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 Mendrek jak wrócił i się zemścił XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 8 minut temu, YETI napisał: Platyne dobijalem na easy i sobie kombinowałem bo zapasów pełno. Mam nadzieje, ze to multi kiedys wyjdzie, bo jest potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 36 minut temu, YETI napisał: Jak się robi ten pad na plecy jak w 0:12? Zwykle w tej pozycji jestem po otrzymaniu strzała. Juz wyłączyłem grę więc dziś nie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 (edytowane) Tak samo jak pad do przodu na brzuch. Gałka do przodu lub tyłu, dwa razy O. Edytowane 29 czerwca 2020 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 Thx, w ogóle padów X'em nie wyczailem. Robiłem tylko czołganie się kółkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 ale przy tak długiej wędrówce z tyloma duperelkami do zbierania mogli zrobić jakieś wyświetlanie zebranych rzeczy coś gdzieś w opcjach a nie dręczyć ludzi przy robieniu platyny Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 Mam to od premiery i nie ciągnie mnie by grać. Jestem chyba w trzecim dniu, czyli daleko nie zabrnąłem, ale gameplay imo się bardzo postarzał. Nadzieję upatruję w przyspieszeniu tempa historii w późniejszych etapach, o czym niektórzy wcześniej pisali. Do tego nigdy nie lubiłem tej gówniary, a teraz jest pierwszoplanową bohaterką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Spoiler Jestem po akcji z Tommym na Przystani. Na liczniku prawie 27h i sadze, że już zbliżam się do końca. Nie wiem jak Wy ale dla mnie Abby to świetnie napisana postać. Kompletnie nie przeszkadzał mi jej umięśniony wygląd a nawet pasuje do jej charakteru. Teraz wygląda na to, że grając jako Ellie twórcy stawiają nas w pozycji agresora. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 10 godzin temu, MEVEK napisał: Leca napisy a ja siedze i slucham gitary Zonka pyta co robie? Odpowiedzialem ze napawam sie chwila, po swietnej przygodzie, ktora zapamietam na dluuuuugo Bylo tak mevciu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) Coś takiego wysmażyłem, nie jest idealnie ale w miarę siadło trochę ciemno, HDR był włączony. Edytowane 29 czerwca 2020 przez Soul 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Jaki poziom? Widać, że trochę spędziłeś czasu na masterowaniu tego starcia - ja też miałem tam dobre parę powtórzeń, bo był to pierwszy poważny sprawdzian na przetrwaniu. Walka w tej części jest niezwykle satysfakcjonująca Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 9 minut temu, stoodio napisał: Jaki poziom? Widać, że trochę spędziłeś czasu na masterowaniu tego starcia - ja też miałem tam dobre parę powtórzeń, bo był to pierwszy poważny sprawdzian na przetrwaniu. Walka w tej części jest niezwykle satysfakcjonująca Póki co klasyczny normal, patrze sobie na co grę stać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi