_Red_ 11 994 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Poki co to byla najbardziej satysfakcjonująca batalia jak dotąd Zaczynam Seattle Day 3, nie mogę się doczekać aż skończę robotę i cisnę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Chyba moja ulubiona bitka w tym miejscu i chyba jedyny raz gdzie zginąłem kilka razy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Nie ma poziomu Grounded Sony teraz w patchach dodaje poziomy trudności jakiś czas po premierze więc podejrzewam, że się pojawi ale nie mam motywacji grać ponownie. Tylko przelecę dla znajdziek i wymaksowania broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Nawet po przejściu przetrwania nic nie ma, jedynie tylko opcję ustalania poziomów trudności dostajesz (nie wiem, może to też już było?). Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) To jest od poczatku że mozesz sobie ustawic przeciwnikow na survival a wypadanie przedmiotow na very easy. Opcji jest multum ale nie ma najważniejszego poziomu. Mam nadzieję, że będzie patch i trofeum za przejście na Grounded żeby do 100% dobić z satysfakcją. Różnica w graniu między normalem a survival już w jedynce to była przepaść, a tutaj jest jeszcze większa. Cóż, trzeba poczekać. Edytowane 29 czerwca 2020 przez - V - Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Ogólnie survival to tylko na początku jest trudny, potem to już z górki i możesz się bawić w rambo bez stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 1 godzinę temu, - V - napisał: Mam nadzieję, że będzie patch i trofeum za przejście na Grounded żeby do 100% dobić z satysfakcją. Różnica w graniu między normalem a survival już w jedynce to była przepaść, a tutaj jest jeszcze większa. Cóż, trzeba poczekać. Jeżeli nie było na początku, to wątpię aby wprowadzili takie trofeum w jakieś łatce, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 A czemuż by nie? Przykłady Horizon, Days Gone i Spider-Mana pokazują, że jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Nawet nie wiedziałem, że te gry dostały patch z trofeum za najwyższy poziom, a w dwóch z nich mam platynę. Czyli jakaś szansa jest, fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Zresztą po co tak daleko szukać - pierwsze TLoU też dostało Grounded w patchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) Wyjątkiem ostatnio w exach od Sony jest GoW bo tam najwyższy poziom był od razu. Nie śmieli już w patchu wprowadzać coś powyżej Give me God of War Lista pucharków w grze jest dla mnie największym zawodem z nią związaną. Jestem dumy ze 100% w jedynce za wszystkie poziomy trudności i multi, które mimo że świetne to ja odpadam w każdym multi naprawdę szybko. Tutaj nie ma żadnej satysfakcji za 100%, przynajmniej na razie. Edytowane 29 czerwca 2020 przez - V - Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 No tutaj słabo się popisali, jakby chociaż dali pucharek za survival to ok, a tak to tylko fabułki, śmieci znajdźkowe, jakieś warsztaty i to tyle. Ale to takie gry exy ostatnio tak mają, że są banalne pucharki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bud 12 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Za mna pierwszy POWAZNY punkt zwrotny w grze - jedno pytanie bez spoilerow: bedzie dalej TAK GRUBO? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Napisz gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza
Bud 12 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 5 minut temu, - V - napisał: Napisz gdzie jesteś Spoiler Akcja z Joelem, Tommym i Abby jak wpadli w pulapke Frontu. Pozniej wiadomo co.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Teraz, BudryzPL napisał: Ukryj zawartość Akcja z Joelem, Tommym i Abby jak wpadli w pulapke Frontu. Pozniej wiadomo co.... Oczywiście, że będzie. To dopiero początek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bud 12 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Masakra. Splatynowalem jedynke na 100% i pykam od reki na Survivalu dla podniesienia wczuty jako zadeklarowany psychofan, ale nie spodziewalem sie tego, a jesli to dopiero poczatek. OMG Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, BudryzPL napisał: Masakra. Splatynowalem jedynke na 100% i pykam od reki na Survivalu dla podniesienia wczuty jako zadeklarowany psychofan, ale nie spodziewalem sie tego, a jesli to dopiero poczatek. OMG Ta gra nie boi się podejmować odważnych decyzji fabularnych Edytowane 29 czerwca 2020 przez KrYcHu_89 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 GOTY gierka,(pipi)o. Właśnie zrobił mi się bug i nie mogę popchnąć fabuły dalej. Jestem w Seattle Day 2 Spoiler moment gdzie przedzieramy się z łysym chińczykiem przez wieżowiec, tuż po znalezieniu maski i walce z stalkerami. Yebanego węża nie mogę się chwycić. Nie pomogło wczytanie rozdziału, wywalenie gierki i ponowna instalacja, nic. Mam jeszcze save, który zrobił się mi przez przypadek z przed 6 godzin. Zawsze lepiej stracić to niż 32 godziny, które mam nabite ale skoro reinstal ani wczytanie rozdziału nic nie pomogło wątpię by i to coś dało. Pozostaje chyba czekać tylko na łatkę. Dzięki panie drunkman no chyba, że czegoś nie zabrałem albo coś ale po filmikach widzę, że nic takiego nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Jeszcze tam nie doszedłem, ale co sie dzieje jak wskoczysz tam X'em? Chyba cos podobnego mialem z brakiem interakcji z sejfem. W koncu zatrybiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Łamiesz kark Nic nie działa. Nawet ustawienia wszystkiego na automat. (pipi)ać to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 5 godzin temu, Pupcio napisał: Chyba moja ulubiona bitka w tym miejscu i chyba jedyny raz gdzie zginąłem kilka razy xD Masterowałem to miejsce. Świetna walka na przetrwaniu. Itemy mi się świeciły wszędzie jak się skradałem, cieszę więc miche, że mi zostało z 2-3 bandziorów i jeden gułaj i wyczyszczę wsio, a tu (pipi)a jego mać nagle Ela się zsuwa gdzieś i cyk nie da się cofnąć. Irytuje mnie to - aż się czasem boję drzwi otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Dobra, po poprzesuwaniu (pipi) wie czego w suwakach "ułatwiania dostępu" ikonka się pokazała i można się chwycić. No by cie (pipi), Neil. Kliker niech cię w dupe pocałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Montaż od kolesia co pewną królową w GoWie robił w 50sek na najwyższym poziomie trudności 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 590 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 18 godzin temu, _Red_ napisał: Jak się robi ten pad na plecy jak w 0:12? Zwykle w tej pozycji jestem po otrzymaniu strzała. Juz wyłączyłem grę więc dziś nie sprawdzę. 18 godzin temu, YETI napisał: Tak samo jak pad do przodu na brzuch. Gałka do przodu lub tyłu, dwa razy O. Nie-e. Kierunek na gałce + O + L1 (czyli czołganie i unik, jeśli ktoś ma inaczej rozmieszczone przyciski). Wszystko przytrzymać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi