_Red_ 11 994 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 No faktycznie, nigdy bym na to nie wpadł. No to będzie eleganckie unikanie wrogów w krzaki. Doskonały gameplay właśnie jeszcze więcej zyskał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 52 minuty temu, Figuś napisał: Montaż od kolesia co pewną królową w GoWie robił w 50sek na najwyższym poziomie trudności Bez jaj tak się nie da grać bez HUDa. Niektórzy mają zbyt dużego skila Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Godzinę temu, - V - napisał: Bez jaj tak się nie da grać bez HUDa. Niektórzy mają zbyt dużego skila Masz więcej, ale wrzucam w spoiler bo z miejsca które nie było pokazywane w żadnym trailerze Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 4 minuty temu, Figuś napisał: Masz więcej, ale wrzucam w spoiler bo z miejsca które nie było pokazywane w żadnym trailerze Ukryj zawartość Miejscówka z trailera z pierwszym gameplay sprzed roku - dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Na E3 pokazali tylko fragment tego. Tutaj już masz rozszerzoną lokację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Zdecydowanie najlepszy fragment/potyczka z pierwszej czesci gry, bardzo mi sie podobal motyw sekty, tak samo zreszta jak motyw Ripperow w DG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) 17 minut temu, Figuś napisał: Masz więcej, ale wrzucam w spoiler bo z miejsca które nie było pokazywane w żadnym trailerze Pokaż ukrytą zawartość Fajne te filmiki, ale ten tutaj to jest masakra: 2:08 Nie wiedziałem, że tak można. Jak ktoś nie skończył, to niech nie wchodzi. Edytowane 29 czerwca 2020 przez Ludwes 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Właśnie to oglądałem i miałem wrzucać XD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 40 minut temu, Ludwes napisał: Fajne te filmiki, ale ten tutaj to jest masakra: Ukryj zawartość 2:08 Nie wiedziałem, że tak można. Jak ktoś nie skończył, to niech nie wchodzi. No pan Żanklod van Damme sie chowa 2:08 zaje,bista zagrywka nie wpadlbym na to. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, Figuś napisał: Masz więcej, ale wrzucam w spoiler bo z miejsca które nie było pokazywane w żadnym trailerze Ukryj zawartość Mega klimatyczna miejscówka, wisielce i te blizny z pochodniami pogwizdujące. Sam gameplay miazga. Edytowane 29 czerwca 2020 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Kurła, nie wiedziałem, że jest obrót o 180 stopni, chryste XD Tyle czasu grać i nie odkryć tego patentu Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Podstawa tank controls, jeszcze z czasow chyba Resident Evil 4 A to rzucanie pochwyconym wrogiem to co bylo, L1? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) Skończyłem! Jestem bardzo zadowolony. Giera mi podeszła, jak w mordę strzelił. Świetny scenariusz juz od pierwszych chwil. Jest kontrowersyjny, ale jaki miałby byc, po fenomenalnej jedynce? Musieli czymś zaskoczyć, co moim zdanie wyszło świetnie. Wiele emocji sięgających zenitu - mocne sceny przemocy na ktore ciężko sie przygotować. Tak samo jak na Abby. Ale koniec końców i ją polubiłem, kiedy jej historia nabrała rozpędu. Także scenariusze imo na duży plus. Milo bylo poznać wydarzenia z innej strony barykady. Dzięki czemu łatwiej jest sie zżyć z bohaterami i zrozumieć, co czuja protagoniści. Dla mnie solidnie wydaje pieniążki Pozdrawiam niezadowolonych Edytowane 29 czerwca 2020 przez MEVEK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Pierwsze przejscie robiłem ile się dalo w stealth. Teraz lece drugi na najnizszym poziomie trudnosci i rambo style. Te wybuchowe strzały vs ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 46 minut temu, Faka napisał: Kurła, nie wiedziałem, że jest obrót o 180 stopni, chryste XD Tyle czasu grać i nie odkryć tego patentu Pewnie jest w podpowiedziach, ale kto by czytał jak loading po śmierci jest prawie że błyskawiczny, swoją drogą jak oni to zrobili? Kolo ma jeszcze jeden filmik z tlou Spoilery Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 33 minuty temu, Shen napisał: Pierwsze przejscie robiłem ile się dalo w stealth. Teraz lece drugi na najnizszym poziomie trudnosci i rambo style. Te wybuchowe strzały vs ludzie Za chwilę będę kupował ten upgrade Piękna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Zaczynam drugą część gry jako karczycho. Czy wyjaśni się niebawem Spoiler w jaki sposób mnie tak szybko znalazła w kinie po powrocie z akwarium? Przecież nie zostawiłem żadnych świadków (Owen, Mel). Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) Czemu Ty znowu chcesz z wyprzedzeniem wiedzieć co się wydarzy? No ale jak tak chcesz wiedzieć Tak, będzie to wyjaśnione Edytowane 29 czerwca 2020 przez - V - 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) Bo potem zapomnę o tym, a od razu chcę wiedzieć, czy jest dziura w fabule, czy się wyjaśni. Inaczej będzie mnie to męczyć xd Ogólnie fajnie, że od razu w wątku Abby splatają się wydarzenia z końcówki jedynki, układając w całość. Chcę dalej grac, wcale mnie nie odrzuciło granie inną postacia. Edytowane 29 czerwca 2020 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 21 minut temu, _Red_ napisał: Zaczynam drugą część gry jako karczycho. Czy wyjaśni się niebawem Ukryj zawartość w jaki sposób mnie tak szybko znalazła w kinie po powrocie z akwarium? Przecież nie zostawiłem żadnych świadków (Owen, Mel). W sumie to było dość mocno zasugerowane co i jak na koniec tej sceny Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 No to cos przespałem zatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) Je.ba.niutki Walka w tej grze jest niczym taniec na lodzie, takie to płynne piękne Edytowane 30 czerwca 2020 przez YETI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 9 godzin temu, Shen napisał: Pierwsze przejscie robiłem ile się dalo w stealth. Teraz lece drugi na najnizszym poziomie trudnosci i rambo style. Te wybuchowe strzały vs ludzie Ja dzis zaczynam ng+, i wlasnie biore poziom trudnosci dla retardow , zero myslenia o oszczedzaniu amunicji i wjezdzam w nich jak w maslo Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, kanabis napisał: Ja dzis zaczynam ng+, i wlasnie biore poziom trudnosci dla retardow , zero myslenia o oszczedzaniu amunicji i wjezdzam w nich jak w maslo Wcześniej to były tylko podchody. Teraz dopiero zabawa rzeź sie zaczyna Edytowane 30 czerwca 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 34 minuty temu, MEVEK napisał: Wcześniej to były tylko podchowy. Teraz dopiero zabawa rzeź sie zaczyna Co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi