Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałeś cos w stylu, ze Druckmann to taki człowiek, który trzyma się twardo tego, co sobie tam zaplanowal, wiec jak to się ma do tych przeciekow? No chyba nie ma wątpliwości do czego to wszystko zmierza tak samo jak można smialo zalozyc kim jest umiesniona baba w trailerze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ashley brzmiała fajnie, ale w przypadku Troya było słychać, że podczas śpiewania głosem Joela się męczy - podobnie jak poprzednik "Kefira" w roli Snejka :)
Troy dużo lepiej śpiewa swoim głosem w Bioshock Infinite:

• Plusik 1
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Taka sobie zobaczyłem otwarta strukturę w Days Gon, no i super to wie sprawdza podczas rozgrywki. Mam nadzieje, ze TLoU 2 zaoferuje, jak nie open world, to znacznie większe lokacje. 

• Smutny 2
Gość Rozi
Opublikowano

Oby był open world, kompas, odległość do celu i drzewko umiejętności. No i koniecznie postać do opiekowania się.

Opublikowano

Minimalnie większe lokacje niż w jedynce i brak drabin to jedyne czego potrzebuje ta gra (a i niech multi nie popsują bo pożałują :[)

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Oby był open world, kompas, odległość do celu i drzewko umiejętności. No i koniecznie postać do opiekowania się.

I karmienie ellie

Opublikowano

Chodziło mi o lokacje dające złudzenie otwartości świata. Czyli spore kawałki terenu, z duża ilością budynków czy widoczny na sporym dystansie horyznt. Chciałbym zobaczyć, stojąc na jakimś wzgórzu, skąpane w świetle zachodzącego słońca jezioro w dolinie  lub pasmo wzgórz rozciągające się na wiele mil. O to mi chodzi. Nie chce open world wraz z jej mechanizmami rozgrywki, bo to nie pasuje do tej gry. Chce, jak ja to nazywam „open world ilusion”. :) Poza tym liczę na to, ze wyciągną z tej gry ostatnie soki i zobaczymy wizualnego „potwora”na miarę God of War. 

• Plusik 2
Opublikowano
23 godziny temu, walek napisał:

Chodziło mi o lokacje dające złudzenie otwartości świata. Czyli spore kawałki terenu, z duża ilością budynków czy widoczny na sporym dystansie horyznt. Chciałbym zobaczyć, stojąc na jakimś wzgórzu, skąpane w świetle zachodzącego słońca jezioro w dolinie  lub pasmo wzgórz rozciągające się na wiele mil. O to mi chodzi. Nie chce open world wraz z jej mechanizmami rozgrywki, bo to nie pasuje do tej gry. Chce, jak ja to nazywam „open world ilusion”. :) Poza tym liczę na to, ze wyciągną z tej gry ostatnie soki i zobaczymy wizualnego „potwora”na miarę God of War. 

Nnno, o wiele lepiej. Rowniez chcialbym, zeby TLoU II bylo spore, ale znow nie za dlugie. Jedynka ma genialnie dopasowana dlugosc rozgrywki. Nie zdazylem sie znudzic, a tu tlusta koncowka nastapila. 

Chcialbym zdrowego i dzialajacego systemu uzywania broni. Nie wiem czy oni tam caly czas produkuja naboje, ale wolalbym jeszcze wiekszego ograniczenia zdobywania broni palnej i amunicji. Survivora skonczylem z takim zasobem, ze obdzielilbym jeszcze jednego Joela. 

Aaale...co dadza to wezme.

Gość _Be_
Opublikowano

Mysle, że w końcu coś pokażą. No bo to będą trzecie targi gdzie mieli by pokazywać rendery? Nie sądze. 

Gość _Be_
Opublikowano

Nie no, ja myślę, że czerwiec 2019 to jest taki maksymalny termin. 

Opublikowano (edytowane)

No to jeszcze lepiej.

Pamiętam jaką "bekę" miałem, że jedynkę wydawali w czerwcu. A skończyło się, że czerwiec i lipiec upłynął pod wypływem TloU xd

Edytowane przez Słupek