Square 8 605 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Ja grałem na hardzie i jak najwięcej starałem się robić po cichu. Jak ktoś chciałby zobaczyć agresywne podejście w eliminacji przeciwników to polecam kanał SmvR na YT. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 W tej grze Hard powinien być domyślnie ustawiony jako Normal. Wybrałem ten poziom przy pierwszym podejściu, 80% robiłem wszystko z ukrycia, miałem pod koniec tyle zapasów i amunicji, że nie wiedziałem co z tym zrobić. Na szczęście, gra funduje dziesiątki możliwości robienia jatki. Czasem na YT lubię zerknąć na agressive-gameplaye, co tam za akcje się dzieją Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Ja cała grę przechodziłem po cichu, ale momenty, kiedy przeciwnicy mnie wykrywali i musiałem się napierdalac, sprawiały, że zaczynalem się zastanawiać, czy nie powinienem grać trochę bardziej agresywnie, bo bywało mega intensywnie. Ukukuki z kolei to chyba będzie miał ciężko, bo jak już po 6h zaczął się męczyć, to co dopiero po kolejnych 20 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Dwójka jest łatwiejsza od pierwszego TLoU, dużo pomagają uniki i czołganie się. Na tym można bazować i dobrze walczyć nawet z minimalnym użyciem broni palnej. No, jedyne co wymaga mocnej uwagi i ostrożności Spoiler to czyhacze, bo trzeba ogarnąć schematy ich zachowań. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Jak sobie przypomnę gunplay i walkę w tej grze to już myślę o ponownym zakupie i rambo mode Poczekam na jakiś upgrade na spokojnie. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Raczej stawiam na Remastered. Bankowo na lato. Rok po premierze gry. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 9 marca 2021 Opublikowano 9 marca 2021 Mam już łuk, zaczyna mi się od tego momentu walka podobać Zaczynam ogarniać i więcej korzystać z koktajli czy podkładania min. Szkoda ,że w gierce jest tak mało naboi bo jednak strzelanie jest mega przyjemne i soczyste. Dawno w gierce AAA nie było deformacji twarzy czy urywania kończyn. Podoba mi się brak ugrzecznienia w tym tytule. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 marca 2021 Opublikowano 9 marca 2021 Przecież możesz włączyć nieograniczona amunicja. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 9 marca 2021 Opublikowano 9 marca 2021 Deformacje twarzy to były w Yakuzie 4 xd Tutaj resztki mózgu spływają ze ścian. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 9 marca 2021 Opublikowano 9 marca 2021 No na pewno w Yakuzie 4 było to pokazane tak jak w tej gierce xD Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 9 marca 2021 Opublikowano 9 marca 2021 Ło matko jak by Yakuza miała takie gore jak w Last of Us 2 to po niektórych walkach przeciwnicy by wyglądali gorzej niż zombiaki z RE2. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 9 marca 2021 Opublikowano 9 marca 2021 Gra jest naprawdę brutalna i bynajmniej nie mam na myśli gore. To przerażenie w oczach przeciwnika tuż przed śmiercią... Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 9 marca 2021 Opublikowano 9 marca 2021 No na początku na to dźganie nożem to sam się krzywiłem Mało która firma wydająca AAA ma jaja na zrobienie czegoś takiego. Przygarnąłbym brutalnego FPSa od tego studia. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Gra może nie tyle imponuje poziomem brutalności, co agonii ludzkich przeciwników. Widać jak z dopiero zabitego człowieka uchodzi życie. Żadna inna gra nie zrobiła tego lepiej. 2 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Mimika twarzy to też jest sztos, żadna gra tego tak dobrze nie robi. Technicznie ta gierka gniecie. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 A propo Nie sądziłem, że w tej grze można takie akcje odwalać. Ja grałem po cichu, ale chyba w NG+ będę szedł jak Rambo. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 Jak granie Elie po cichu jest zrozumiałe, tak grając po cichu absem tam gdzie nie jest to wymagane to psucie sobie gry. Jej gameplay jest stworzony pod agresywna rozgrywkę. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 Kwestia podejścia, tu i tu gra się identycznie, jedyna różnica to dłuższe stealth kille. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 Jak cię znajdą to i tak robi się mocno agresywnie i dynamicznie xd Czasem to mam dłonie spocone jak próbuję odratować sytuacje. Dzisiaj późnym wieczorkiem wrócę do gierki Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 O ile w innych grach przemoc jest umowna, tak tutaj zacząłem się zastanawiać, czy ta gra nie zmienia mi czegoś w mózgu. Co prawda nadal jest to zabijanie cyfrowych postaci i nikomu nie dzieje się krzywda, ale to jest już strasznie blisko rzeczywistości. Widzę strach tych postaci, ich desperację jak próbują dosięgnąć moją postać rękami. Sam nie wiem co o tym myśleć, ale wiem, że gra jest niesamowita. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 To się nazywa postęp Za to uwielbiam to hobby, co prawda ostatnio to wszystko mocno zwolniło ale i tak jest świetnie. 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 Jeden z redaktorów sobie na luźno rozmyśla. W sumie jakby multik miał być wspierany długo coś na zasadzie sezonów i balansowany na bieżąco to jestem na tak. Bo to mimo tego że w remasterze multi dalej żywe to już prawie niegrywalne przez brak aktualizacji. Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 15 marca 2021 Opublikowano 15 marca 2021 Jeśli geniusze z naughty dog dodadzą znowu takie bronie jak granatnik to i 2 będzie niegrywalna niestety Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 15 marca 2021 Opublikowano 15 marca 2021 Oglądałem ten filmik. Podoba mi się pomysł na skopiowanie trybu z PUBG, widziałbym też kopię hordy z GoW. Jak to ma być tylko skradanie po mapie, dwie drużyny i pif paf to odpadam. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 15 marca 2021 Opublikowano 15 marca 2021 22 minuty temu, Ukukuki napisał: Oglądałem ten filmik. Podoba mi się pomysł na skopiowanie trybu z PUBG, widziałbym też kopię hordy z GoW. Jak to ma być tylko skradanie po mapie, dwie drużyny i pif paf to odpadam. Skradanie po mapie, dwie drużyny po max 4 osoby i pif paf bez przegiętych broni oraz mały crafting to coś co sprawiło z tlou multi było czymś niesamowitym. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi