easye 3 333 Opublikowano 23 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2021 Wątpię by coś dodawali, zresztą ta gra ma fenomenalną oprawę audiowizualną, każdy szczegół jest pieczołowicie dopracowany, podobni jak fizyka, co przy 60 fpsach robi piorunujące wrażenie. Ja swoją przygodę dopiero zaczynam i musiałbym napisać to samo co w innych tematach - jakość Sony w takich grach mocno stroni od konkurenci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 23 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2021 Też mi się wydaję, że już nic nie poprawią, bo by dali raczej te 60fps z upgrade graficzny razem jak już. Grałem pierwszy raz na zwykłym PS4 i już była miazga. Teraz na PS5 w 60fps i bez tego ziarna to jest kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 23 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2021 Mnie tam ziarno się akurat podoba, dodaje sporo do klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Może za jakiś czas dodadzą RT ale dla mnie to jest zbędny bajer. Dwa razy skończyłem grę na PS4 i za każdym razem byłem zachwycony. Nie mogłem potem zagrać w żadną inną grę, bo nie dorastała tej do pięt. Zacząłem grać w dodatek do Far Cry 5 i było to takie słabe, że nie mogłem grać i sprzedałem grę szybko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Dobra wkoncu i ja przeszedlem. Mam tylko trzy slowa do powiedzenia ; DICKMAN TY CHU.JU 7/10 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 1 godzinę temu, YETI napisał: Kurła jaki ta gra ma zajebista gunplay. Kusi żeby polecieć 1 i 2 od nowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 No ja już cioram drugi raz dwójkę i lecę na rambo. Korzystam ze wszystkiego. Niezła jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 54 minuty temu, mozi napisał: Kurła jaki ta gra ma zajebista gunplay. Kusi żeby polecieć 1 i 2 od nowa. Dokładnie, i jak to się rusza, dla tego dawać te Frakcje! Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2021 Wreszcie mam motywację do ogrania ponownie na PS5. Niesamowita jest ta gra po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Kompletnie nie śledzę tematu TLoU2 więc pytanko mam: wiadomo coś (nawet jakieś plotki cokolwiek) o trybie online? W ogóle jest szansa że taki tryb się pojawi czy to już po wsze czasy będzie giereczka single only? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 529 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Jak się pojawi to będzie jako osobna produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Jakby miał wyjść to by wyszedł. Raczej jak się tu mówi wydadzą jako oddzielny tytuł. Jeżeli w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Godzinę temu, Ryo-San napisał: Kompletnie nie śledzę tematu TLoU2 więc pytanko mam: wiadomo coś (nawet jakieś plotki cokolwiek) o trybie online? W ogóle jest szansa że taki tryb się pojawi czy to już po wsze czasy będzie giereczka single only? Robi się, nie wiadomo w jakiej formie to wyjdzie, ale projekt znaczaco się rozrósł niz to co zakładały pierwotne plany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Ja to był wolał jakiś fabularny dodatek lub coś na wzór Uncharted LL w uniwersum The last of us niż osobną grę multi chyba, że mają już tak rozbudowane studio, że mogą też projekty powstawać jednocześnie a jeszcze są przecież te plotki o remake'u pierwszej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 31 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2021 Nadrabiam właśnie i co jakiś czas zbieram szczęnkę z podłogi. Fenomenalna oprawa audiowizualna, muzyka, aktorzy, świetne, podkręcające temp, powalający klimat, sceny niczym z hollywoodzkich filmów akcji, ta brutalność [spoiler alert] - no wszystko dopracowane do najmniejszego szczegółu. Do tego betonowe 60 klatek pozwala na nieskrępowaną zabawę fizyką. Do tego nowy systemem stealth, gdzie możemy przeczołgać się pod pojazdem, strzelić komuś w kolano, by następnie dobić go precyzyjnym strzałem w głowę Jakby to Fanek napisał "co Sonka to jednak Sonka" 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 31 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2021 To studio jest kozackie pod tym względem. Niech sonka już robi swój sklepik na PC i sprzedaje te sztosy day one na komputerki Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 31 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2021 Shieet, grać z polskim dubbingiem. Z całą resztą można się tylko zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 31 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2021 Dubbing w gierce zrobiony tez na niezłym poziomie, ale nie chce mi się wracać do tej samej dyskusji co zawsze, ze niektórym po prostu rodzimy język w niczym się nie podoba. W takim Returnal np. polska ścieżka jest lepsza od oryginalu, a wszyscy po angielsku graja. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 31 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2021 Ja gram w Returnal po polsku i tak jak chciałem zmienić na początku na ang to zostawiłem i jest gites. W TLOu2 jednak nie ma u mnie innej opcji jak angielski. U mnie już 5h drugiego przejścia ( pierwsze na premierę ) i to faktycznie jest kosmos totalny. Za pierwszym przejściem znalazłem tylko jedną kartę przykładowo do kolekcji, a teraz już bodajże 7 bo liże kompletnie wszystko i wiem gdzie przykładowo jak przekroczę drzwi czy coś to nie ma odwrotu. To dużo daje, bo za pierwszym razem teoretycznie człowiek wiedział, że gra posunie się dalej, ale zapominał że wrócić nie może. Faktycznie jak ND mówiło, za pierwszym przejściem nie zobaczymy wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 761 Opublikowano 3 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2021 (edytowane) Lecę drugi raz. Poprzednio przechodziłem na przetrwaniu, a teraz widzę, że dodali Grounded. Warto przejść na najwyższy, czy przetrwanie+ daje radę? Edytowane 3 czerwca 2021 przez ginn Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 W dniu 31.05.2021 o 09:19, easye napisał: Dubbing w gierce zrobiony tez na niezłym poziomie, ale nie chce mi się wracać do tej samej dyskusji co zawsze, ze niektórym po prostu rodzimy język w niczym się nie podoba. W takim Returnal np. polska ścieżka jest lepsza od oryginalu, a wszyscy po angielsku graja. W Returnala jeszcze nie grałem ale pamiętam jak za dzieciaka jarałem się serią gier z Larrym Lafferem Udało mi się sprawdzić wersję z angielskim dubbingiem części 7 i była to jakaś pomyłka. Zdecydowanie gra lepiej wypadała w polskiej wersji językowej. Teraz jak mam wybór to zawsze gram z polskim dubbingiem, zwłaszcza w gry od Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 Nie wiem chłopaky, ale mnie bardziej ta brutalność odrzuca od tej giery niż zachęca Jak gra jest zbyt brutalna / szkoująca (Agony np.) to zapala mi się lampka, że inne elementy zawodzą W ogóle takie shootery już mnie nie kręcą z pewnymi wyjątkami jak Doom Eternal czy jakieś nawiązujące do "retro" z 2000 i wcześniej etc. Jasne, że pod względem technicznym nic nie zarzucisz gierkom Naughty Dog, ale gameplayowo spodziewałem się czegoś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 2 minuty temu, beardo0 napisał: mnie bardziej ta brutalność odrzuca od tej giery 2 minuty temu, beardo0 napisał: gra jest zbyt brutalna 3 minuty temu, beardo0 napisał: shootery już mnie nie kręcą 3 minuty temu, beardo0 napisał: gameplayowo spodziewałem się czegoś więcej Kupuj inny typ gier. Zdecydowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 Cóż, to chyba jedyna gra od lat gdzie brutalność jest właśnie podana w tak dobry sposób. Brutalność jest w tej grze okrutna do bólu i to jest w tej grze najlepsze, a nie podane w sposób karykaturalny jak w wielu grach. Sam gameplay z tym idealnie współgra, czy sama mimika twarzy wrogów, przez co potyczki to poziom wyżej względem wszystkich innych gier jak dla mnie.A agony w założeniach jest g**** i miał tylko szokować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi