Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 Ja bym chciał Manhunta Remake z taką brutalnością Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 3 minuty temu, Boomcio napisał: Kupuj inny typ gier. Zdecydowanie. Spokojnie, przecież nie gram w to, czego nie lubię Ostatnią grą, którą kupiłem na ps było właśnie The Last of Us 2 w promocji z jakimś padem z paprocią i logiem gry na touchpadzie Nie zrozumiem nikogo, komu podoba się ta gra A wyobraźcie sobie jak to odpali jakiś 11 czy 12 latek z kolegami 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 Dlatego na pudełku masz magiczne 18+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 9 minut temu, Ryo-San napisał: Ja bym chciał Manhunta Remake z taką brutalnością A ja nowego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 Manhunt nigdy wyjdzie, tego nawet deweloperzy nie potrafili usprawiedliwić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 No i dobrze bo ta gra była mega słaba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2021 10 godzin temu, Pupcio napisał: No i dobrze bo ta gra była mega słaba Chyba dla twojej 8 letniej psychiki Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 5 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2021 Sorki ale oprócz brutalności która mogła właśnie jarać takiego 8 latka ta gra jest mega średniakiem i chyba jedną z najgorszych od R* Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2021 Owszem, pamiętam, że gameplayowo to była mocno średnia gra, ale klimat, design, fabuła, zaintrygowanie, to charakterystyczne kłócie w żołądku i mokre dłonie na padzie. To robiło. Brutalność również, ale to oczywistość. Myślę, że teraz marka mogłaby się świetnie rozwinąć, ale lepiej robić złote garnitury do V. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 761 Opublikowano 5 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2021 https://m.euro.com.pl/gry-playstation-4/sony-the-last-of-us-2.bhtml?utm_source=3129955|pepper.pl&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=(TradeDoubler)&utm_content=%2F Mocna promka - za 69 ziko przez weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Gra generacji, developer generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 11 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2021 Prestiżowa nagroda od wyśmienitego dagesystem.com? Yeti wręcz nagrodę nd za najsłabszy sequel z wyciętym multi w historii od serwisu drickmantyśmieciuprzezciebieniegramwmultitlou2.com Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 11 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2021 Podobno następna będzie nagroda z Podlaskiego Urzędu Wojewódzkiego. KTO ZATRZYMA TEN POCIĄG?! Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 11 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2021 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Podobno następna będzie nagroda z Podlaskiego Urzędu Wojewódzkiego. KTO ZATRZYMA TEN POCIĄG?! "The Last of Us 2 pobiło rekord liczby nagród dla Gry Roku | Eurogamer.pl" https://www.eurogamer.pl/amp/2021-04-26-the-last-of-us-2-pobilo-rekord-liczby-nagrod-dla-gry-roku Kto? Dopiero Mesjasz Part III. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Właśnie skończyłem wpadłem tylko napisać, że nie dziwie się, że gra dostała tyle nagród. Jak dla mnie jebane arcydzieło, u zwykłych chłopaków z Podlasia może to wywoływać kpiący uśmiech, ale dla takich ludzi powstał Xboxa i konkurencyjna seria, która nie wywołuje nawet ułamka takich emocji jak gry ND. Nie wiem skąd ten hejt w sieci, jasne TLOU2 wywołuje skrajne emocje, wielokrotnie przekracza granice, ale ma w tym cel! Temat LGBT i ogólnej inności jest w dzisiejszych czasach wpychany w każdą produkcje, też za tym nie przepadam, ale na pewno za ten fakt nie mam zamiaru obniżać swojej końcowej oceny. Nie widziałem tu niezrozumiałych decyzji głównych bohaterów, jak niektórzy pisali, ba - patrząc przez pryzmat, że człowieczeństwo umarło raczej każde postępowanie było dla mnie proste do wytłumaczenia.... Dynamika rozgrywki była od początku prowadzano idealnie, a o kwestiach technicznych pisałem już w połowie gry - majstersztyk wizualny i dźwiękowy, pokazujący jak gra na pastgeny (to kolejny dobry przykład jak 60 fpsów potrafi zmienić odbiór gry) potrafi zawstydzać najnowsze RTXy, za hejtowany dubbing daje 9/10 - sama gra poza skalą . Kolejna najlepsza gra w życiu i kolejna na konsoli Sony. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Gierka kocur, o wiele lepsza niż jedynka i też nie rozumie tego hejtowania. Cyrk zaczął się chyba jak okazało się kto zginie, niektórzy jeszcze czepiali się w jaki sposób. Mam nadzieje ,że wyjdzie kiedyś na PC to ogra się jeszcze raz tym razem w 120 klatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Dokładnie rok czasu minął od premiery gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 A Multi dalej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Zaraz ci Yeti odpiszę że będzie jako osobna pozycja. Spoiler z tym rimejkiem pierwszego TLoU za trzy i pół bomby Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Miało być na premierę dwójki, nie ma nawet po roku od premiery. Nie ma co bronić niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 27 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2021 (edytowane) Strasznie latwo wraca sie do tej gry. Tym razem podejscie do dwoch trofkow bylo motywacja, ale znajac gierke bardzo dobrze chcialem rowniez nowego wyzwania. Grounded od razu daje po pysku, lecz pozniejsze starcia w Seattle doprowadzaja mnie do bialej goraczki. Wlasnie wlazlem na szlak z Jesse’m i juz pierwsza lokacja serwuje przeciwnikow robiacych ze mnie miazge. Probuje omijac wszystko co zywe, choc czasem trzeba skasowac gada lub dwoch. Dobry poziom trudnosci. Edit: I po krzyku. Im dalej w las tym bardziej Grounded staje sie zrozumiale i wykonalne. Kilka momentow, vide poznanie pary naszych wesolych Serafitow czy pozniejsza rzez na wyspie, potrafily napsuc mi krwi, ale jakos znalazlem taktyke, ktora pozwolila mi na przedarcie sie. Koncowka byla dlugasna bo nie potrafilem ominac skurkowancow wiec musielismy bawic sie w chowanego. Teraz kolej na permadeath, ale to bedzie raczej spacerek. Edytowane 29 czerwca 2021 przez Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Panowie kupiłem sobie dziś TLOU2 i pytanie mam odnośnie wersji mam PS5, gra ściągnęła aktualizację i mam pytanie czy to już jest pobrana wersja na Ps5 czy mam jakoś ściągnąć dodatkową aktualizację. Pod ikoną gry na ekranie głównym pokazuje cały czas PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Nie ma wersji dedykowanej ps5. Masz wersję z ps4 z opcja 60 klatek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 529 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Pewnie za niedługo zapowiedzą Director's Cut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 9 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2021 Odkąd wyszła ta gierka to starałem się nie zaglądać tutaj i nic nie czytać, wiadomo jakieś urywki gdzieś zobaczyłem, ale zacząłem grać i już początek Spoiler gdy zabijają Jeala mnie rozwalił szkoda, że tak szybo, a miałem tą Abby za fajną laskę mimo, że wygląda jak komandos Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi