Pupcio 18 330 Opublikowano 9 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2021 Abby jest gitem, co prawda wygląda jak yebany czołg Abrams ale to i tak jedyna postać w tej grze którą można polubić xD 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 14 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2021 Właśnie sobie obejrzałem ten filmik i zaraz zaczynam drugie przejście na ps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 15 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2021 Wyciekly materialy z Part III 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 To będzie część III w ogóle? Dopiero zacząłem ogrywać part II, ale już wiem, że kolejną częścią bym nie pogardzil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Będzie, tylko pewnie znowu pod koniec generacji, bo wydaje mi się że wcześniej będą chcieli to nowe IP wypuścić. Mogliby ogarnąć dupę i powiedzieć co z tymi frakcjami w końcu. Albo zapowiedzą zaraz Directors Cut za 3 i pół bomby XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 178 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Czekam na jakieś fabularne rozszerzenie. Jedynka takie dostała, a Sony ostatnio lubi bawić się w dodatkową zawartość do swoich gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 Abby i zabawy z pieskiem w 0:27 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2021 OK, wszyscy wiedzą, że dla mnie nawet mimo fabularnych niedociągnięć i nachalnej reklamie LPG, TLoU Part II to nadal majstersztyk i absolutne arcydzieło. Ci, którzy nie mogą się z tym pogodzić, nigdy się do tego nie przekonają i trudno - ich sprawa. Ale jeśli ktoś twierdzi, że ta gra ma ułomny, nudny i schametyczny gameplay to jest zwyczajnym ignorantem Ile tu jest możliwości w starciach z przeciwnikami to aż głowa mała - a wszystko dzięki zajebiście zaprojektowanym lokacjom i szerokiemu wachlarzowi umiejętności naszych bohaterek. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Dokładnie, kapitalny gameplay, dla tego tak bardzo czekam na Frakcje, ciekawe co uda im się osiągnąć pod względem rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Szkoda tylko, że ten multi ewidentnie powstaje w bólach. Do rozgrywki się zgodzę, dopracowane do perfekcji, takich starć nie widziałem w żadnej grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Przechodzę właśnie drugi raz i jestem na etapie karetki. No kurwa mimo iż to znam dalej jestem zaszczuty. Klasa Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Ja teraz jestem w seattle dzień pierwszy i na trudnym poziomie jest tak w sam raz, nawet momentami zostawiam zasoby ale gra się wybornie. Wydaje mi się, że w jedynce klimat był jakby cięższy ale mam dopiero początek więc się jeszcze rozkręci. Gram i liżę ściany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Zdjecie z planu jedynki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Ale mnie wkurzają te kundle po prostu co chwilę mnie dopadają nawet uniku nie mogę przed nimi zrobić. Momentami jak gram cichaczem to zostawiam zasoby jak amunicja po czym pojawia się grupa atakujących z tym psami i zaraz jestem wystrzelany z wszelakiej amunicji Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 18 godzin temu, mario10 napisał: Ale mnie wkurzają te kundle po prostu co chwilę mnie dopadają nawet uniku nie mogę przed nimi zrobić. Momentami jak gram cichaczem to zostawiam zasoby jak amunicja po czym pojawia się grupa atakujących z tym psami i zaraz jestem wystrzelany z wszelakiej amunicji Na psy to najlepiej koktajl podrzucić, przy okazji można sprzątnać jego pana Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 nie no, gościu, nie rób tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 46 minut temu, Ludwes napisał: nie no, gościu, nie rób tak Mam etapy z psami za sobą i często tak robiłem. W moim przypadku było to skuteczne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Z jednej strony szkoda zabijać zwierzaki ale są mega upierdliwe, a jak zobaczy nas pies i zaatakuje to w momencie się zlatuje mnóstwo wrogów. Szkoda, że nie można tworzyć jakichś trutek czy środków usypiających Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 27 minut temu, mario10 napisał: Z jednej strony szkoda zabijać zwierzaki ale są mega upierdliwe, a jak zobaczy nas pies i zaatakuje to w momencie się zlatuje mnóstwo wrogów. Szkoda, że nie można tworzyć jakichś trutek czy środków usypiających Zgadzam się, że szkoda. Ale faktycznie są najbardziej upierdliwymi przeciwnikami. Więc jeśli chcemy przeżyć, to " albo my, albo oni". Ponadto jest to konieczne też, jeśli chcemy na spokojnie poświęcić czas na eksploracje. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Jako one mnie wkurwiały. Przy drugim przejściu ten etap dosłownie przeleciałem bokiem i spierdalałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 No ja niestety je załatwiam i to staram się z daleka je załatwiać bo w takim Hillcrest jak dopadł mnie pies od razu się pojawia wielu wrogów, a wolę ich sobie eliminować pojedynczo po cichu Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 178 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 (edytowane) Gdy pies nas wyczuje to najlepiej zostawić na niego bombę. Wtedy zabije ona psa i duża szansa, że i jego właściciela, a inni przeciwnicy nie będą wiedzieli o naszej pozycji. W Hillcrest od razu na samym początku można bombę zostawić przy drzwiach, gdy do budynku wchodzi pies. Edytowane 15 sierpnia 2021 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 W dniu 10.08.2021 o 17:41, Ludwes napisał: nie no, gościu, nie rób tak Dlaczego? Zabijanie ludzi jest ok ale piesków już nie? Nie żebym był jakimś psychopatą ale rzucenie na nich koktajlu mołotowa albo podłożenie bomby wydaje się ciekawą opcją do wypróbowania. Ja mimo wszystko jak musiałem się z nimi zmierzyć, to starałem się załatwić je cichym strzałem w głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Też tak robię, jednak staram się lizać ściany i każde pomieszczenie przeszukuję, a żeby to zrobić muszę wyczyścić lokację z wrogów. Więc niestety pieski też likwiduję bo są mega upierdliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi