Paolo1986 723 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 (edytowane) O tym samym też myślałem w trakcie rozgrywki, ale co się odwlecze, to nie uciecze Edytowane 29 sierpnia 2021 przez Paolo1986 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 A najlepiej to zagrac w jedynke i udawac ze dwojka nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 (edytowane) @Paolo1986 czym prędzej zostaw dwójkę i graj w jedynkę. No dwójki nie "poczujesz" bez znajomości jedynki. One są tak bardzo powiązane. MUSISZ poznać i zżyć się z bohaterami jedynki. Popełniasz wielki błąd zaczynając od dwójki. Edytowane 29 sierpnia 2021 przez creatinfreak 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 No nie jest to zbyt dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 Godzinę temu, creatinfreak napisał: @Paolo1986 czym prędzej zostaw dwójkę i graj w jedynkę. No dwójki nie "poczujesz" bez znajomości jedynki. One są tak bardzo powiązane. MUSISZ poznać i zżyć się z bohaterami jedynki. Popełniasz wielki błąd zaczynając od dwójki. A czy powinienem też ograć dodatek Left Behind? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 Wypadałoby. Mi co prawda się średnio podobał no ale nie jest jakoś długi więc nawet jak nie podejdzie to idzie się przemęczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 Ok, to muszę najpierw sobie je zorganizować, dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 W ps+ collection to czasem nie jest? Albo było w zwykłym ps+. W każdym bądź razie można to łatwo wyrwać. Pudełka za 40zl latają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 15 godzin temu, Shen napisał: Cały ten ostatni chapter jak Ukryj zawartość ruszyła z farmy szukać Abby sprawiał na mnie wrazenie dodanego na siłe i pasował mi do całości jak pięść do nosa To było właśnie najbardziej zajebiste w tym wszystkim, bo kiedy myślałem, że to już koniec, dostałem ciąg dalszy i to jeszcze w tak Spoiler odmiennej klimatycznie miejscówce 3 godziny temu, Paolo1986 napisał: Przyznam, że moje odczucia co do kreacji postaci obu bohaterek wynikają z tego, że momentami czułem się, jakbym oglądał dobry film. Być może też dlatego, że nie grałem do tej pory w 1 część (pewnie prędzej czy później to nadrobie). K#rwa, jak można zagrać w tak mocno fabularnie rozwiniętą produkcję bez znajomości podstaw i części, która dała pod to podwaliny? Żeby te gry jeszcze były jakoś rozstrzelone generacyjnie, ale obydwie są na jednej konsoli, więc już w ogóle nie ma wymówki. To nie FIFA, żeby od razu zaczynać od najnowszej. Teraz już lipa, bo wiesz, co się wydarzyło w dwójce, wiesz kto do niej dożył itp - zabrałeś sobie masę frajdy z ogrywania jedynki tym głupim posunięciem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 968 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 To fakt. W przypadku The Last of Us, koniecznością jest zagranie najpierw w pierwszą część. Koniecznością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2021 Najlepiej 2 razy - na premierę i przypominająco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 Developerskie sztuczki wykorzystane w TLoU 2 Daję w spoiler bo już sama miniaturka jest mocnym spoilerem, jak ktoś nie grał nie otwierać. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dcd84 0 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Helou. Szybkie pytanie odnośnie gry: Czy u Was też napęd pracuje cały czas podczas gry? W RDR2 była cisza jak makiem zasiał, a tu chodzi na okrągło... Chyba, że gra wczytuje się częściowo z płyty... To wtedy nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Ja gram na PS5 to płyta tylko się odpala na początku na chwilę, a później już konsola jest bezgłośna. Cytuj Odnośnik do komentarza
dcd84 0 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Chodzi mi o PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 u mnie na slimce tylko jak się gra ladowała na samym początku, to coś tam było słychać, a później, co mocno mnie zaskoczyło patrząc na to jak ta gra wygląda (i jeszcze biorąc pod uwagę te bardzo szybkie loadingi), była cisza jak makiem zasial Cytuj Odnośnik do komentarza
dcd84 0 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Ok... Napęd wycisza się, ale po duuuużo dłuższym czasie niż w innych grach. Nie było pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 12 września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 września 2021 No właśnie skończyłem tą świetną gierkę choć po zakończeniu czuję pewien niedosyt co dalej się dzieje Spoiler z Ellie I Abby po zakończeniu głównego wątku Historia obu głównych bohaterek się świetnie naświetla wraz z postępami w grze, o ile Ellie dla mnie oczywiście pierwszoplanowa postać to Abby też z czasem co raz lepiej się rozumie i pewne wybory nabierają innego charakteru, nawet zacząłem ją lubić. Pomijam całkiem wątki LGBT bo mi to jakoś zupełnie obojętne, ale historia jest bardzo dobra, pokazuje drogę głównych bohaterów i podejmowane przez nich wybory. Warstwa wizualna gry dla mnie klasa, gram na PS5 no gra wygląda świetnie, podobnie bardzo leży mi muzyka w tej i w pierwszej części to głównie gitara akustyczna - sztos. Ale to co miażdży jaja w tej grze to gameplay. Bronie, możliwość prowadzenia walki na różne sposoby od podejścia rambo po cichą eliminację coś pięknego, fajni przeciwnicy, nowe rodzaje zarażonych, walka z ludźmi też bardzo fajny poziom trzyma pod tym kątem wszystko zagrało. Jak zacząłem grać to jakoś nie mogłem się wkręcić w klimat, ale tylko chwilowo, po 2 godzinach chłonąłem każdą chwilę z grą, lizałem ściany, starałem się przeszukiwać każde pomieszczenie i zaglądać w każdy zakamarek. Grałem na poziomie trudnym i wydaje mi się, że można grać na wyższym. Akurat ja 90% gry po cichaczu zabijałem wrogów i dla mnie skradankowy system walki to to co gra ma najlepszego do zaoferowania. Każda minuta poświęcona tej grze nie została zmarnowana, grało mi się doskonale i w moim odczuciu to jedna z tych gier, po których skończeniu jest pewien żal, że to już koniec. Mam nadzieję, że jeszcze powstanie kolejna część. 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 (edytowane) No ta gra to majstersztyk,szkoda że trzeba będzie czekać pewnie do końca generacji ps5 aby zagrać w kolejną część. Chyba trzeba sobie odświeżyć na ps5. Edytowane 13 września 2021 przez KarolJanuszGejmingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Nie wiem jak chodzi na PS4 bo czekałem z ograniem na PS5 ale chodzi jak żyleta. No dla mnie świetna gra i na pewno jeszcze nie raz do niej zasiądę jak do pierwszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 września 2021 Jaram się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 września 2021 Niech dają frakcje i robią nową grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 22 września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 września 2021 Szczerze mówiąc jak dlc to tylko i wyłącznie droga Ellie Spoiler do Santa Barbara . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 22 września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 września 2021 No pojebało ich z tą Abby, jak już dodatek do singla to tylko Ellie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 No jak bym miał wybrać dodatek Abby czy Ellie to wolę Ellie, ale przyjmę wszystko do tej zacnej gierki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi