mario10 513 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 No nie wiem ja się bawiłem bardzo dobrze w tej części. Nawet Abby polubiłem i spojrzałem na nią z nieco innej strony. Szkoda, że dodatku żadnego nie dali. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Jezu a ja się tym tak dobrze bawiłem i modliłem aby się nie konczylo:-( ehhh Zrobi się przejście jedyneczki i dwójeczki ww tym roku jak wyjdzie serial ❤ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 4 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2022 Ciekawe ile obecnie pracowników liczy ND. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2022 (edytowane) Skończyłem TLoU2. Niesamowita bomba emocjonalna. Takie emocje podczas grania dało mi tylko RDR2 i właśnie obok RDR2, TLoU2 to dla mnie najlepsza gra poprzedniej generacji i zresztą jedna z najlepszych gier w ogóle. Kompletnie ale to kompletnie nie rozumiem tej gównoburzy tuż po premierze i review bombingu przez jakichś zyebow. Były momenty gdzie grałem serio z otwartą japą. Nie wiem koorwa, chata by mi się paliła a ja grałbym dalej. Był taki moment kiedy trochę nie rozumiałem po co Druckman wplótł ten grywalny wątek Abby, bo przecież wszystko dałoby się wyjaśnić na jednym czy dwóch filmikach. Na początku wydawało mi się to takim sztucznym wyciąganiem czasu gry ale w pewnym momencie to zrozumiałem i w tym samym momencie poczułem na całym ciele ciary. Walka z ( wiecie kogo z kim) to chyba jeden z największych mindfaków jakie doświadczyłem w grach. Jedyny minus to w zasadzie brak nowości w gameplayu w stosunku do jedynki a że calakowałem (łącznie z grounded) jedyneczke w lipcu to dało się to odczuć i tutaj można note obniżyć do 9+/10 ale yebac to dla mnie to jest 10/10 i tyle w temacie! W dniu 4.02.2022 o 08:38, YETI napisał: Ciekawe ile obecnie pracowników liczy ND. 569 Edytowane 8 lutego 2022 przez Ryo-San 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emek16 0 Opublikowano 9 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2022 A o trybie multi wciaz nic nie wiadomo? Ciekawe ile przyjdzie nam czekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza
poniedzialek1001 50 Opublikowano 10 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2022 13 godzin temu, Emek16 napisał: A o trybie multi wciaz nic nie wiadomo? Ciekawe ile przyjdzie nam czekać.. Liczę na wakacje tego roku, dwa lata od premiery wypadałoby już coś zrobić w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 046 Opublikowano 13 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2022 On 2/8/2022 at 2:00 PM, Ryo-San said: Skończyłem TLoU2. Niesamowita bomba emocjonalna. Takie emocje podczas grania dało mi tylko RDR2 i właśnie obok RDR2, TLoU2 to dla mnie najlepsza gra poprzedniej generacji i zresztą jedna z najlepszych gier w ogóle. Kompletnie ale to kompletnie nie rozumiem tej (pipi)burzy tuż po premierze i review bombingu przez jakichś zyebow. Były momenty gdzie grałem serio z otwartą japą. Nie wiem koorwa, chata by mi się paliła a ja grałbym dalej. Był taki moment kiedy trochę nie rozumiałem po co Druckman wplótł ten grywalny wątek Abby, bo przecież wszystko dałoby się wyjaśnić na jednym czy dwóch filmikach. Na początku wydawało mi się to takim sztucznym wyciąganiem czasu gry ale w pewnym momencie to zrozumiałem i w tym samym momencie poczułem na całym ciele ciary. Walka z ( wiecie kogo z kim) to chyba jeden z największych mindfaków jakie doświadczyłem w grach. Jedyny minus to w zasadzie brak nowości w gameplayu w stosunku do jedynki a że calakowałem (łącznie z grounded) jedyneczke w lipcu to dało się to odczuć i tutaj można note obniżyć do 9+/10 ale yebac to dla mnie to jest 10/10 i tyle w temacie! 569 Mam identyczne odczucia wobec tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 13 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2022 W dniu 8.02.2022 o 20:00, Ryo-San napisał: minus to w zasadzie brak nowości w gameplayu w stosunku do jedynki No było trochę takich mocnych zmian. Kładzenie się na ziemi, czołganie, wyrywanie się oponentom, mijanie z rozbiegu z tego, co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 13 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2022 Jeszcze pieski i uniki. Gameplay i oprawa to dwa elementy do których nie mam żadnego 'ale' w TLOU2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 13 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 13 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2022 W dniu 8.02.2022 o 20:00, Ryo-San napisał: Skończyłem TLoU2. Niesamowita bomba emocjonalna. Takie emocje podczas grania dało mi tylko RDR2 i właśnie obok RDR2, TLoU2 to dla mnie najlepsza gra poprzedniej generacji i zresztą jedna z najlepszych gier w ogóle. Kompletnie ale to kompletnie nie rozumiem tej gównoburzy tuż po premierze i review bombingu przez jakichś zyebow. Były momenty gdzie grałem serio z otwartą japą. Nie wiem koorwa, chata by mi się paliła a ja grałbym dalej. Był taki moment kiedy trochę nie rozumiałem po co Druckman wplótł ten grywalny wątek Abby, bo przecież wszystko dałoby się wyjaśnić na jednym czy dwóch filmikach. Na początku wydawało mi się to takim sztucznym wyciąganiem czasu gry ale w pewnym momencie to zrozumiałem i w tym samym momencie poczułem na całym ciele ciary. Walka z ( wiecie kogo z kim) to chyba jeden z największych mindfaków jakie doświadczyłem w grach. Jedyny minus to w zasadzie brak nowości w gameplayu w stosunku do jedynki a że calakowałem (łącznie z grounded) jedyneczke w lipcu to dało się to odczuć i tutaj można note obniżyć do 9+/10 ale yebac to dla mnie to jest 10/10 i tyle w temacie! 569 W pełni się zgadzam. Ta gra to arcydzieło w każdym calu. Wadę ma taką, że po niej mam problem z innymi grami, które wydają się w większości takie miałkie. Dodam jeszcze, że dla mnie Tlou 1 i 2 to jedna, wielka, doskonała i nierozerwalna całość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 Jakość wykonania to jest jakiś kosmos w porównaniu do tego co dali w oficjalnej figurce edycji "kolekcjonerskiej". Szkoda, że bez licencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2022 Ogrywam po raz pierwszy tLoU2, elegancko na Ps5 i przecież ta gra wygląda lepiej niż co drugi next-genowy tutuł xD Ależ się jaram, jedynka mi aż tak się nie podobała Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2022 Dla mnie jedynka przecietna, nigdy nie moglem zrozumiec tych zachwytowi Dwojeczka? Mesjasz, jedna z lepszych gier poprzedniej generacji. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2022 no ten sfabrykowany hejt na dwójeczkę nigdy nie przestanie być zabawny xD przykład jak można zmanipulować publiczną opinię na temat czegoś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2022 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2022 Dobry bait figaro, jednak społeczność psxextreme.info nie da się na to złapać Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 15 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 Świetny cosplay. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 15 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 Z tym filtrem wygląda jak model z gry i nie wiem czy lepiej świadczy to o cosplayu czy o umiejętnościach Naughty Dog. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 16 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2022 Z tym filtrem wygląda jak model z gry i nie wiem czy lepiej świadczy to o cosplayu czy o umiejętnościach Naughty Dog. Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 16 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2022 Właśnie ukończyłem, jestem wczonśnięty. Piękne to było. Proszę mi usunąć pamięć bo chce jeszcze raz! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 17 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2022 Żeby tak się dało to sam bym zrobił reset kilku gierek A TLOU2 jeszcze czeka w folii na kolejne ogranie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 17 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2022 Spoiler Jakiś kij golfowy sie znajdzie u mnie w garażu, możecie wpaść 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 17 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2022 Jak będzie metoda bezbolesna to się zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi