Figaro 8 190 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 2 godziny temu, Nemesis napisał: Abby bardziej odstraszyła ludzi aparycją, a nie napisaną wokół tej postaci opowieścią. Cała drama. Wystarczy wziąć poprawkę. Trochę syndrom przerośniętego Chrisa z RE5. Żadnej draki by nie było, gdyby zamiast Abby daliby faceta xD taka prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Abby spoko szkoda tylko że chora głowa drickmena wybrała design czołgu abrams. Mam nadzieje ze chlopak skończy z grami i przerzuci się na seriale dla nastolatek udające poważne kino Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Przypomniała sobie, że żelazka nie wyłączyła wychodząc w góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 170 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 W dniu 4.09.2022 o 11:20, Figaro napisał: Żadnej draki by nie było, gdyby zamiast Abby daliby faceta xD taka prawda Draki by nie było jakby scenariusz nie był pisany na kolanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Jak koledzy powyżej gram drugi raz i jest jeszcze lepiej niż za pierwszym. Taki moment gdzie jako Aby dowiadujemy się, że koleś który nas uratował to Joel i, kurde, babka się kompletnie zawiesza, stoi zamurowana przez sekundę i zszokowana. Wow. Mega to oddali. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 I uj z tym, później kij golfowy wszedl caly na biało i rozyebal logikę tej produkcji na atomy. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 170 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 12 godzin temu, oFi napisał: I uj z tym, później kij golfowy wszedl caly na biało i rozyebal logikę tej produkcji na atomy. Chuj że uratował jej zycie. Ważne że biały heteroseksualny facet jest na glebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) W dniu 4.09.2022 o 09:06, Nemesis napisał: Abby bardziej odstraszyła ludzi aparycją, a nie napisaną wokół tej postaci opowieścią. Cała drama. Wystarczy wziąć poprawkę. Trochę syndrom przerośniętego Chrisa z RE5. A tam grało się bardzo dobrze, tak samo tutaj. No nie, mnie zawiodła strona scenariuszowa, charakter i tło postaci, a nie żadna aparycja (choć jedno łączy się w pewnym sensie z drugim, bo jej wygląd nie jest w żaden, ale to żaden sposób znaczący dla budowania jej jako bohaterki tej historii, ot jest sobie przypakowany babochłop i już, czemu w ogóle zwracacie na to uwagę jako na coś nienaturalnego, bigoci?). Grałem w TLoU 2 jakieś 2 lata temu i w sumie abstrahując od jej wyglądu, nie jestem w stanie powiedzieć nic o Abby, poza tym, że jest mściwa i wredna. Choć to w sumie i tak sporo. W słynnej już recenzji Star Wars: E1 Mr. Plinketta jest takie "ćwiczenie": spróbuj opisać bohatera, nie odnosząc się do jego wyglądu/funkcji. No i meritum jest takie, że w starej trylogii możesz to zrobić bez problemu, a E1 ciężko cokolwiek sensownego powiedzieć o takiej Padme, młodym Anakinie, Qui Gonnie itd. (czy się z tym zgadzam, to inna sprawa). Tutaj jest analogicznie. Opisz, jaką osobą jest Abby. Albo Lev xD. Albo Yara (autentycznie musiałem googlować te imiona). Z drugiej strony bierzemy TLoU1 i takiego Billa czy nawet Henry'ego i Sama. Spadek poziomu jest nie do zignorowania i ciągłe chwytanie się przez apologetów motywu "gracze nie tolerują lgbt i tyle" jest od dawna delikatnie mówiąc strzałem kulą w płot. Edytowane 11 Września 2022 przez kotlet_schabowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Ukończyłem drugi run i mam opinię jak większość. Tym razem zamiast czekać co będzie dalej mogłem rozkoszować się gameplayem i milionem smaczków jakie w tej grze sa. Tym razem długość gry mi nie przeszkadzała, walki nie irytowały odciagajac od watku głównego. Wręcz przeciwnie. Bawiłem się o wiele lepiej próbujac przechodzić dane lokacje na inne sposoby. O wiele lepiej śledzi się historię Abby nie gnajac na złamanie karku żeby zobaczyć co w teatrze. Polecam wszystkim którzy byli zawiedzeni dwójka ukończyć raz jeszcze w grze plus. Jest spora szansa, że spojrzycie na grę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 reakcje "haha" incoming Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Potwierdzam. Grając 2 run do platynki widziałem jeszcze więcej durnot tego scenariusza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 5 minutes ago, Pupcio said: Potwierdzam. Grając 2 run do platynki widziałem jeszcze więcej durnot tego scenariusza Wymień kilka, bo może je ominałem Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Ale serio kilka absurdów i to fabularnych i nagle nie dacie rade w gameplay? Przciez pisał ze nie o to chodzi. Ja ukonczyłem gre jakies 3 tygodnie temu. Nie podobało mi sie to co większosci ale zeby nagle stwiedziec ze cała gra jest chujowa i nie warto to nie ma mowy. Najlepsza technicznie gra na PS4. Gameplay swietny, miejscówki piękne. To ze cos mi tam nie zagrało w scenariuszu nie zmienia tego ze takich gier na rynku prawie nie ma. Wyrzuciłbym tylko tę ostatnią lokacje po finale w teatrze. Totalnie jakos to naciągane i nie pasuje mi do całosci. Ogolnie na jeden raz strasznie to długie a ostatnio ciezko mi sie siedzi tyle czasu przy jednej grze. Dla mnie to 9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Najlepsza gra w kosmosie (oprócz BB i SH2 ofkorz) Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 No tak durnoty scenariusza, baba w ciazy najgorzej o kurwa jaki fatalny scenariusz. James zapierdalajacy pol mapy z deska w lapie zeby zrobic to: MESJASZ OD PANA CHINCZYKA O KURWA JAKIE TO DOBRE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 (edytowane) Piękne gry <3 Edytowane 16 Września 2022 przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Brutto tobie chyba musiał wchodzić Japończyk do wanny jak byłeś mały co? Pawcio ty kurwa jebana ja może coś Ci się nie podobać w tlou2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 6 minutes ago, Pupcio said: Brutto tobie chyba musiał wchodzić Japończyk do wanny jak byłeś mały co? Pawcio ty kurwa jebana ja może coś Ci się nie podobać w tlou2 Nadal tych dziur nie wypisałeś. Będa one czy nie? Bo liczę na dżentelmeńska i merytoryczna wymianę opinii Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Godzinę temu, Homelander napisał: Wymień kilka, bo może je ominałem Np. buttseckz z Abby przez przystojnego Owena. Wolałbym już mieć obciągnięte przez mlaskacza Właśnie skończyłem TLOU1 + Left Behind, dobre to nadal, może jeszcze znajdę siłę na ponowne TLOU2 jak trafi do abonamentu, Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 2 minuty temu, Homelander napisał: Nadal tych dziur nie wypisałeś. Będa one czy nie? Bo liczę na dżentelmeńska i merytoryczna wymianę opinii Już lecę wdawać się w kolejną dyskusję o fabule tlou 2 w 2022 roku. Kilka jak nie kilkanaście osóbć wyjaśniało wam to jak dzieciom później tematem umiera, ktoś po miesiącach wraca i jest post "No wróciłem do tlou 2 i ja nie rozumiem czemu ludzie się czepiają, gra jest idealna" później przychodzi walikonik tlou2 mówi "Bo im lgbt przeszkadza i baba w ciąży" ktoś się uruchamia i cykl się powtarza 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Gdybym miał skreślać grę z uwagi na fatalny scenariusz to chyba żadna gra by mi się nie podobała, bo jakieś 99% scenariuszy w grach prezentuje słaby lub niższy poziom, pełen głupotek, niekonsekwencji i gamizmów, a gry z naprawdę trzymającym się kupy scenariuszem jestem w stanie wymienić na palcach jednej ręki. Wynika to z faktu, że scenariusz do gry w cyklu developerskim dorabia się często na końcowym etapie produkcji, a odpowiadają za niego osoby które były za słabe by załapać się jakąś lepszą robotę w przemyśle filmowym. W grę wideo, powinno się przede wszystkim fajnie grać i z tego powinna być rozliczana. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 5 minutes ago, Pupcio said: Już lecę wdawać się w kolejną dyskusję o fabule tlou 2 w 2022 roku. Kilka jak nie kilkanaście osóbć wyjaśniało wam to jak dzieciom później tematem umiera, ktoś po miesiącach wraca i jest post "No wróciłem do tlou 2 i ja nie rozumiem czemu ludzie się czepiają, gra jest idealna" później przychodzi walikonik tlou2 mówi "Bo im lgbt przeszkadza i baba w ciąży" ktoś się uruchamia i cykl się powtarza Może racja, ale masz coś lepszego do roboty na forumku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Wolę grać w cybepunka żebyśmy mogli się kłócić w innym temacie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 tak, nie wchodzić po raz 2137 w te samą dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi