Wredny 9 452 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Chyba zapominasz, jak pod koniec przyszedł do filigranowej dziewczynki, która przeżyła piekło i chciała sobie życie układać, żeby porzuciła to co ma, bo przecież zemsta, a ja kulawy jestem Strasznie wtedy zmalał w moich oczach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 2 minuty temu, Wredny napisał: Chyba zapominasz, jak pod koniec przyszedł do filigranowej dziewczynki, która przeżyła piekło i chciała sobie życie układać, żeby porzuciła to co ma, bo przecież zemsta, a ja kulawy jestem Strasznie wtedy zmalał w moich oczach No słuchaj, przeciętny polak idzie na l4 jak katarek ma, z niesprawną nogą to tak nie za bardzo można iść walczyć z bandą degeneratów. Ani tu biec, ani jechać na koniu. Poza tym tam chodziło też o ból Tommy'ego że Ellie wg niego zapomniała o wszystkim, nie mógł zrozumieć że ktoś próbuje normalnie ułożyć sobie życie. Jej zemsta miała być jego zemstą. Zresztą, to pokazało jakim był też człowiekiem, to nie jest tak że postąpił nagle inaczej niż wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Ellie zrobiła wszystko, co mogła i naprawdę ciężko było jej cokolwiek zarzucić, więc jak najbardziej miała prawo odpocząć, a Tommy z części pierwszej tylko by mi przytaknął. Niestety ten z dwójki okazał się małostkowym płaczkiem, który musi się zemścić do końca, jakby jeszcze nie wystarczająco krwi przelano - uwielbiam ten wypad do SB, ale to co do niego doprowadziło (wizyta Tommy'ego i jego wyrzuty) były żenująco napisane i spowodowały tylko moją niechęć do jego kreacji w tej odsłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 (edytowane) 22 minuty temu, Wredny napisał: Ellie zrobiła wszystko, co mogła i naprawdę ciężko było jej cokolwiek zarzucić, więc jak najbardziej miała prawo odpocząć, a Tommy z części pierwszej tylko by mi przytaknął. Niestety ten z dwójki okazał się małostkowym płaczkiem, który musi się zemścić do końca, jakby jeszcze nie wystarczająco krwi przelano - uwielbiam ten wypad do SB, ale to co do niego doprowadziło (wizyta Tommy'ego i jego wyrzuty) były żenująco napisane i spowodowały tylko moją niechęć do jego kreacji w tej odsłonie. Ty chyba nie rozumiesz że Tommy z pierwszej części to nie był Tommy który stracił brata w części drugiej. Ludzie mają tak że ich zachowanie się zmienia pod wpływem różnych sytuacji, sytuacje ekstremalne powodują ekstremalne skutki. Cała druga część jest pokazem zmian zachowań bohaterów pod wpływem silnych doznań. 30 filmów robią rocznie w hollywood o zemście, ale nagle Tommy, postać z gierki, powinien zachowywać się normalnie. Pomijam fakt ze dostał kulkę w łeb, i po prostu mogło mu się dodatkowo posypać w czaszce. Edytowane 6 Maja 2023 przez Rtooj Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Dorabiaj jakąkolwiek sobie chcesz ideologię do chujowo napisanych postaci i ich motywacji, ja wiem swoje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 (edytowane) Tylko znowu nie zaczynajcie bronić scenariusza tlou2, bo Kanabis wam włosy zetnie i wyślę później do bizarriusza. Edytowane 6 Maja 2023 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Podobno jutro zapowiedź, albo i premiera, patcha do PS5. Może coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Patch już był. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Takiego upgradujacego do natywnej wersji PS5 z obsługa dualsense nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Bo nie potrzeba, zwłaszcza po takim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Czy ja wiem? Ja bym chętnie przyjał zwłaszcza obsługę dualsense Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Wiadomo, ale trzy lata po premierze i 2,5 jak już konsola jest na rynku to niech się skupią na nowych rzeczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Powiedz to tym od wiedzmina 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Jakby W3 wyszedł na pół roku przed premierą konsol to bym pisał tak samo. No sorry, ale taka wersja Part 2 to powinna być na start nowych konsol, a nie 2,5 roku później. Jeszcze za darmo to by było spoko, ale wiadomo jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 No ja sie obawiam, ze zapowiedza tylko ulepszana graficzna wersje na ps5/pc i dodadza krociutki teaser/trailer frakcji na koniec moze z data premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 kompozytor wygadał się w wywiadzie że będzie nowa edycja TLOU2 z większą ilością utworów do zagrania na gitarze. Nie jest to jakaś niespodzianka, bo chyba wszyscy spodziewali się remastera na PS5 i wersji na PC, ale powiedzmy że to pierwsze prawie oficjalne źródło że nowa edycja powstaje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 I raczej za pełną cenę, ciekawe czy przed Frakcjami będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Powiem Wam, że to jest słabe. Uwielbiam NG i TLOU, ale takie rzeczy powinny być dorzucane za free jako wsparcie gry, albo za jakieś symboliczne 50zł dla chcących. A tu wyplują kolejny raz drugą część, z 4 melodiami na gitarze dla ps5 w pełnej cenie. Zwłaszcza, że gra wygląda dalej świetnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 TLOU nowym Skyrimem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Ja bym zapłacił nawet 100 jakby Spoiler się teraz dało zajebać tego babochłopa na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Ci to mają tupet hehe chcą drugi raz wydać to samo i dalej bez tego yebanego multi, niesamowite studio Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Ja chętnie zrobię upgrade za te 40 zł jak bedzie taka możliwość bo to jedna z najlepszych gier wszechczasów, a skończyłem ją dopiero raz bo jest dosyć obszerna. 1 1 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Prawdziwy fan Sony PlayStation. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 742 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Godzinę temu, messer88 napisał: Ja bym zapłacił nawet 100 jakby Pokaż ukrytą zawartość się teraz dało zajebać tego babochłopa na końcu Ojoj, sens gry Cię ominął? To wydanie ma sens tylko na PC. Jak to będzie też nowa wersja na PS5 w cenie 200+, to beczułka z Sony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 (edytowane) Też chętnie dodam do kolekcji, bo dla mnie to również jedna z najlepszych gier wszechczasów. Czas wrócić i przejść ją na permadeath. Ale podobnie jak z TLOU1 Remastered - poczekam na spory spadek ceny. Edytowane 14 Lipca 2023 przez jimmyyy8 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi