Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Featured Replies

Opublikowano

W grze nawet jest easter egg, przedstawiający kondycję Naughty Dog

18d23e39dbb74-screenshotUrl.jpg

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 709,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano

Niech ktoś dobije to naughty dog bo żal na to patrzeć 

Opublikowano

Nie no fakt, wygląda to przemasakrycznie, z koparą na ziemi przechodzę z przyjemnością :banderas::wub:

Opublikowano
24 minuty temu, Szermac napisał:

Nie no fakt, wygląda to przemasakrycznie, z koparą na ziemi przechodzę z przyjemnością :banderas::wub:

Też już zapomniałem jak ten singiel wygląda, te animacje postaci, imo coś pięknego :gachigasm:. Po Lost Levels i Rogaliku odpaliłem początek gry znowu, nic absolutnie nie jest wciąż po 3.5 roku od premiery w stanie pobić tlou1/2 pod względem poziomu detali dosłownie wszystkiego.

To jest niemożliwe, że ktoś dał tak utalentowanym ludziom do roboty jebane multi z przerostem ego :/.

Opublikowano

Dobra, już kurwa tak nie wybielaj tego ND.

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Ależ to teraz wygląda na Oledziku w 4k vrr !

W Fidelity grałeś?

Całkiem spoko chodzi z VRR w Fidelity tak 40-50 fps, ale jednak combat w 80-100 klateczkach dla mnie wygrywa. Różnic w grafice nie ma zbytnio, prócz dużo wyższej rozdziałki wiadomo. 

Opublikowano
18 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

W Fidelity grałeś?

Całkiem spoko chodzi z VRR w Fidelity tak 40-50 fps, ale jednak combat w 80-100 klateczkach dla mnie wygrywa. Różnic w grafice nie ma zbytnio, prócz dużo wyższej rozdziałki wiadomo. 

Gram w fidelity. 

Opublikowano

Włączyłem na 10 minut, jezu jaka ta gra jest piękna.

Posiedzę sobie w nocy i pogram, bo w dzień to grzybnia.

Opublikowano

W nocy ciężko bo rozdzielczość wypala gały xD

18d26a1508d84-screenshotUrl.jpg

18d26a18d506-screenshotUrl.jpg

18d26a1ec0f30-screenshotUrl.jpg

18d2359981788-screenshotUrl.jpg

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Nie podoba mi się ten rogalikowy tryb.

Opublikowano

Warto jednak dopłacić kilka groszy żeby znowu przeżyć tą jakość, zwyczajnie warto bo faktycznie wygląda to mistrzowsko. 

Opublikowano
2 godziny temu, Rtooj napisał:

Nie podoba mi się ten rogalikowy tryb.

A mnie się podoba. Taki niezobowiązujący, ale podnoszący ciśnienie. I o ile całą grę przeszedłem na trudnym poziomie, tak ten tryb odpalam na normalnym, bo tu jakoś bardziej daje mi w kość. 

Przeszedłem te miniaturowe Lost Levels i chętnie widziałbym więcej takich smaczków w grach AAA. 

A w grafice nie widzę różnicy, bo gram wciąż na tv FHD. :cebula:

Edytowane przez Wojtq

Opublikowano

Jeden widzi piksel więcej, inny nie, życie. Juz widzę te ślepe próby. Gra dostała update wersji ps4 dla ps5, więc w trybie wydajności różnice są praktycznie żadne, można co najwyżej więcej klatek sobie odblokować.

Opublikowano

Kazdy kto dołożył do tego projektu 10$ powinien iść do kościoła się wyspowiadać, że wspiera swoim portfelem chciwą korporację i napędza ten rowerek jeszcze bardziej. 

A dickamana tylko będą klepać po plecach ze jest mistrzem marketingu.

Opublikowano

Ten rogalik to mistrzostwo :banderas:

Brakowało takiego wejścia na mapę i zrobienia sieki z przeciwników.

Czasami te randomy jak wypadające granaty z poległych przeciwników prowadzą,do jakiś absurdów.

Jak ktoś ma wersję PS4 i podoba mu się sam system walki w tej grze to niech szykuję 50 zł, Sony po raz kolejny potwierdziło JAKOŚĆ przez duże :bella:

Opublikowano

Się wyspałem to się wypowiem:

- jak można w grze która ma formę rogalika która nawet na normalu daje w kość od 2 etapu dać tak idiotyczny system rozpoczynania od głównego menu, brak wyboru "restart na tych samych zasadach", "restart z wyborem postaci" to totalna porażka,

- drugie podejście do korekty gry na ps5 a loadingi jak za czasów ps3,

- jak pkt. 1, w grze typu rogalik dać animacje upgrade'u broni przystoliku, 20 sekundowe odliczania, 5 tabelek po rundzie, poważnie?

- nie podobają mi sie3 modyfikacje rund, czerwone światło albo niewidzialni przeciwnicy, gra jest i tak naprawdę trudna, byłem wniebowzięty gdy dotarlem do 5 rundy napakowanym Joelem i zaatakowało mnie 4 niewidzialnych grzybów. Bez sensu.

Nie grałem w dodatkowe poziomy jeszcze, reszty też nie sprawdziłem. Zdobyłem z 7 nowych postaci, fajne stroje i mi się trochę odechciało przez te mody.

Poza tym gra się super, ale chyba liczylem na większa sielankę w trybie niszcz fsle wrogów, a tu są jakieś obrony i odbijanie sejfów.

Opublikowano
35 minut temu, Rtooj napisał:

Liczyłem na większa sielankę w trybie niszcz fsle wrogów, a tu są jakieś obrony i odbijanie sejfów.

A ja liczyłem na porządny tryb online.