Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 711,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano

Tak się prezentuje steelbooczek który będzie w edycji specjalnej i kolekcjonerskiej

0f3e537d49c9d.jpg

Opublikowano

Właśnie przeczytałem na ppe i ktoś rzucił, że fajne te pudełka, ale z Ellie lepsze. Spadłem z krzesła :).

Opublikowano

Ale chu.jowe :(

Mam nadzieję że w międzyczasie będzie jakaś alternatywa. 

Opublikowano

Pozostanę przy limitce z figurką :sir: przynajmniej ładniejszy Steelbook

the-last-of-us-parte-ii-special-edition-

Edytowane przez u55r

Opublikowano

Już lepszy byłby zwykły biały napis TLOU 2 na czarnym tle albo biali klikacze na czarnym tle, a dowalili takie byle co. xD

Opublikowano

Danie facjaty głównego bohatera (bohaterów) na okładkę, no chyba bardziej na łatwiznę się nie da pójść.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Oraz Craig Mazing, ten od Czarnobyla. Będzie to pierwszy serial powstałego jakiś czas temu PlayStation Productions. 

Pięknie :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Proszę, ja nie chce adaptacji żadnej z gier. Niech to będzie zupełnie osobna historia w uniwersum :)

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał:

Oraz Craig Mazing, ten od Czarnobyla. Będzie to pierwszy serial powstałego jakiś czas temu PlayStation Productions. 

Pięknie :obama:

Sony Playstation już próbowało w serial przy adaptacji komiksu Powers i nie wyszło to za dobrze. Był potencjał, dobra obsada (Sharlto Copley, Noah Taylor, Michael Madsen) ale s(pipi)ony scenariusz i przeciągane wątki pogrążyły tytuł.

Może być cacy pod warunkiem, że zostawią Ellie i Joela w spokoju i wykreują coś nowego w znanym środowisku.

Opublikowano

Też tak myślę, chyba że będą chcieli pokazać, co się działo z Joelem prze te 20lat, albo gdy Ellie dorastała (między jej 14, a 19 urodzinami), bo to co jest w grze, niech zostawią w grze.

Opublikowano

Nigdzie to nie zostało powiedziane. Ma być Elie i Joel, tyle na razie wiadomo. Może to równe dobrze być historia między 1 a 2 częścią dziejąca się w ciągu tych 5 lat. 

Opublikowano

Myślałem że coś nowego, że multi będzię jednak na premierę, ehh

Temat o serialu macie tutaj w dziale o serialach ;)

Opublikowano
W dniu 4.03.2020 o 21:21, u55r napisał:

Pozostanę przy limitce z figurką :sir: przynajmniej ładniejszy Steelbook

the-last-of-us-parte-ii-special-edition-

Cudowna ta figurka

big_s-l1600-2_8523652.jpg

Opublikowano
59 minut temu, Jakim napisał:

Cudowna ta figurka

big_s-l1600-2_8523652.jpg

Liczę na to ze gra bedzie równie wspaniala jak ta figurka.