Opublikowano 4 marca 20205 l Tak się prezentuje steelbooczek który będzie w edycji specjalnej i kolekcjonerskiej
Opublikowano 4 marca 20205 l Właśnie przeczytałem na ppe i ktoś rzucił, że fajne te pudełka, ale z Ellie lepsze. Spadłem z krzesła :).
Opublikowano 4 marca 20205 l Pozostanę przy limitce z figurką przynajmniej ładniejszy Steelbook Edytowane 4 marca 20205 l przez u55r
Opublikowano 4 marca 20205 l Już lepszy byłby zwykły biały napis TLOU 2 na czarnym tle albo biali klikacze na czarnym tle, a dowalili takie byle co. xD
Opublikowano 5 marca 20205 l Danie facjaty głównego bohatera (bohaterów) na okładkę, no chyba bardziej na łatwiznę się nie da pójść. Edytowane 5 marca 20205 l przez zdrowywariat
Opublikowano 5 marca 20205 l Wlasnie zapowiedzieli serial na podstawie gry. Projekt trafi na Hbo i jednym z rezyserow ma byc Druckman. https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/last-us-series-works-at-hbo-chernobyl-creator-1282707 Edytowane 5 marca 20205 l przez Ma_niek
Opublikowano 5 marca 20205 l Oraz Craig Mazing, ten od Czarnobyla. Będzie to pierwszy serial powstałego jakiś czas temu PlayStation Productions. Pięknie Edytowane 5 marca 20205 l przez YETI
Opublikowano 5 marca 20205 l Proszę, ja nie chce adaptacji żadnej z gier. Niech to będzie zupełnie osobna historia w uniwersum
Opublikowano 5 marca 20205 l 2 godziny temu, YETI napisał: Oraz Craig Mazing, ten od Czarnobyla. Będzie to pierwszy serial powstałego jakiś czas temu PlayStation Productions. Pięknie Sony Playstation już próbowało w serial przy adaptacji komiksu Powers i nie wyszło to za dobrze. Był potencjał, dobra obsada (Sharlto Copley, Noah Taylor, Michael Madsen) ale s(pipi)ony scenariusz i przeciągane wątki pogrążyły tytuł. Może być cacy pod warunkiem, że zostawią Ellie i Joela w spokoju i wykreują coś nowego w znanym środowisku.
Opublikowano 6 marca 20205 l Też tak myślę, chyba że będą chcieli pokazać, co się działo z Joelem prze te 20lat, albo gdy Ellie dorastała (między jej 14, a 19 urodzinami), bo to co jest w grze, niech zostawią w grze.
Opublikowano 7 marca 20205 l Nigdzie to nie zostało powiedziane. Ma być Elie i Joel, tyle na razie wiadomo. Może to równe dobrze być historia między 1 a 2 częścią dziejąca się w ciągu tych 5 lat.
Opublikowano 7 marca 20205 l Myślałem że coś nowego, że multi będzię jednak na premierę, ehh Temat o serialu macie tutaj w dziale o serialach
Opublikowano 7 marca 20205 l W dniu 4.03.2020 o 21:21, u55r napisał: Pozostanę przy limitce z figurką przynajmniej ładniejszy Steelbook Cudowna ta figurka
Opublikowano 7 marca 20205 l 59 minut temu, Jakim napisał: Cudowna ta figurka Liczę na to ze gra bedzie równie wspaniala jak ta figurka.
Opublikowano 7 marca 20205 l Mam preordera na kolekcjonerkę, ale jak ta figurka się nie zmieni, a pewnie tak nie będzie, to po prostu anuluje bo wygląda bardzo źle.