MBeniek 3 260 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Jeszcze jeden fragment, na którym... dosłownie nic się nie dzieje... Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 56 minut temu, MBeniek napisał: Dobrze figaro, że zacytowałeś te dwa filmiki, bo byśmy kompletnie nie wiedzieli do czego się odnosisz. Imponujące dowalać się do takiej bzdury. Otworzyłem postem nową podstronę, więc grzecznym jest zacytować to, co się komentuje. Pozdrawiam. 1 Cytuj
Boomcio 4 061 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Reasumując wasze wrzysragofnoooovvnociny ta gra rozjebie wasze płytkie rozkminy i odszczekasz szmato wSzystko jedząc zimną jajecznicę ... 1 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 3 godziny temu, suteq napisał: O kur.wa, to zaraz mogą być spoilery w sieci. Właśnie tego się obawiam i to nie tylko przy okazji tlou2, ale ogólnie wszystkich gier powstających teraz w warunkach home office, gdzie zawsze łatwiej o takie leaki. Dlatego niektóre firmy jak pozwoliły większości programistom pracować z domów, tak testerzy QA dalej muszą przychodzić normalnie do pracy. Większość z nich pracuje na jakiś śmieciowych umowach, dlatego pracodawcy nie wierzą za bardzo w ich "lojalność"... i słusznie w sumie. 2 godziny temu, Figaro napisał: Otworzyłem postem nową podstronę, więc grzecznym jest zacytować to, co się komentuje. Sorry za offtop, ale skąd wiedziałeś, że otworzysz nową stronę? Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 (edytowane) Policzyłem posty przed postowaniem Edytowane 3 kwietnia 2020 przez Figaro 1 1 1 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 For the overall story of Part II, Baker said he hopes the narrative challenges players' expectations of "what the game is, what the world is, who the characters are--everything. Baker also said he hopes people can go into Part II with an open mind. The story in the sequel might not be what you expect, and this is best experienced with an open mind, he said. I think they will have a completely different experience than if they go in close-minded," he said. Also in the interview, Baker recalled the first time he heard about what game director Neil Druckmann had in mind for Part II, which was years ago. Druckmann invited Baker to his home, and by the end of the hour that it took Druckmann to explain the story, Baker was in awe. "By the end of it, I was silent--like I was sat at the feet of the greatest storyteller. It was an amazing story," Baker said. The actor also said he expects the story to be polarizing. "I don't know whether people are going to like it or they're going to hate it, but they definitely will NOT be ambivalent about it," he said. https://www.gamespot.com/articles/the-last-of-us-2s-story-will-be-divisive-troy-bake/1100-6475591/ Przypomina się wywiad Johnson, która rozpłakała się po tym, gdy usłyszała od Druckmanna, jak kończy się Part II. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Myslalem o nowej dacie zagladajac do tematu To ze gra wymiecie nie podlega dyskusji. Nie wiem po co te szczegoly z zakonczenia. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Mnie tam nie wzruszyło przesunięcie premiery, może dzięki temu nie będzie patcha day1, a przynajmniej nie takiego, który naprawia masę błędów. Tyle lat pracują to niech dopracują gierkę na maksa. Liczę, że po tygodniu od premiery będę wyglądał jak zombie, a raczej jak klikacz, bo nie będę dał rady odłożyć gry. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Opublikowano 7 kwietnia 2020 A co jeśli całkowicie przeniosą grę jako launch title PS5? Niby chamskie zagranie względem PS4 ale i tak prawdopodobnie 90% z nas pobiegłoby do sklepów na premierę PS5. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Możliwe, że tak zrobią. Też bym przeżył, i wtedy prawdopodobnie ograłbym już na PS5. Dla niektórych to może być argument do przesiadki na PS5 w dniu premiery. Dla mnie by był. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Skoro gra jest od początku tworzona z myślą o PS4 to po kiego wała czekać z wydaniem jej na nową konsolę? Przecież później będzie można yebnąć remasterek (tak, wiem, że będzie wsteczna, ale kto bogatemu zabroni) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 kwietnia 2020 Opublikowano 7 kwietnia 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Nemesis napisał: A co jeśli całkowicie przeniosą grę jako launch title PS5? Niby chamskie zagranie względem PS4 ale i tak prawdopodobnie 90% z nas pobiegłoby do sklepów na premierę PS5. Przeczytaj to co napisałeś, a potem zastanów się nad sensem tych słów. Edytowane 7 kwietnia 2020 przez suteq Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Co za bzdura. Gra wychodzi na PS4 tak samo jak Ghost of Tsushima. I tak - w obie te gry będzie dało się zagrać na PS5. Czy to we wstecznej czy w jakimś Remasterze. Jasne, że wydadzą grę pracując nad nią tyle lat na zupełnie nową konsolę mając PS4 z tak dużą bazą. Oczywiście. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) 5 godzin temu, - V - napisał: Co za bzdura. Gra wychodzi na PS4 tak samo jak Ghost of Tsushima. I tak - w obie te gry będzie dało się zagrać na PS5. Czy to we wstecznej czy w jakimś Remasterze. Jasne, że wydadzą grę pracując nad nią tyle lat na zupełnie nową konsolę mając PS4 z tak dużą bazą. Oczywiście. Nikt nie mówi, że wyjdzie tylko na PS5, ale jak tak będą dalej przekładać, to może okazać się crossgenem, jak to było w przypadku BOTW na przykład. Gra miała wyjść pod koniec maja, a PS5 chyba na początku listopada, według plot, to tylko 3 miechy różnicy. Edytowane 8 kwietnia 2020 przez zdrowywariat Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 8 godzin temu, zdrowywariat napisał: Gra miała wyjść pod koniec maja, a PS5 chyba na początku listopada, według plot, to tylko 3 miechy różnicy. Yyy ile? Bo jakbym nie liczył to wychodzi minimum 5 miesięcy i 2 dni. Zakładając, że PS5 nie będzie opóźnione, ale nawet jeżeli nie będzie to i tak najpierw zobaczymy TLoU2 na PS4, dopiero potem na PS5. 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Godzinę temu, Square napisał: Yyy ile? Bo jakbym nie liczył to wychodzi minimum 5 miesięcy i 2 dni. Zakładając, że PS5 nie będzie opóźnione, ale nawet jeżeli nie będzie to i tak najpierw zobaczymy TLoU2 na PS4, dopiero potem na PS5. Pomyliłem się o jeden i jeczcze zapomniałem policzyć październik xD. 1 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Czyli o dwa, a w sumie prawie trzy. Trzy miesiące czy pół roku - wychodzi na to samo Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 To uczucie, kiedy jest się jedną z może 10 osób, które nie czekają na grę, którą reszta się jara Jedynce poświęciłem z 8 godzin, i niestety ale walki z zombiakami były dla mnie zbyt irytujące i powtarzalne, i resztę "przeszedłem na Youtubie". 2 1 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 29 minut temu, metalcoola napisał: To uczucie, kiedy jest się jedną z może 10 osób, które nie czekają na grę, którą reszta się jara Jedynce poświęciłem z 8 godzin, i niestety ale walki z zombiakami były dla mnie zbyt irytujące i powtarzalne, i resztę "przeszedłem na Youtubie". Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Ostrzegam, po necie latają spoilery z TloUII, z wersji debuggowej gry, ktoś wrzucił to na YT (konto już usunięte, ale mirrory latają, a znając internet część ludzi będzie spoilować z czystej złośliwości - hell, przypomina mi się akcja z forum, gdzie po PM-ach ktoś wysyłał spoilery z MGSV :| ). 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Opublikowano 26 kwietnia 2020 (edytowane) Strach teraz na youtubie oglądać coś związanego z tlou, bo potem algorytmy googla dadzą ci w polecanych "ending of tlou 2" już z wiele mówiącą miniaturką Mi już tak parę razy yt zaspoilerował jakiś film czy serial. Edytowane 26 kwietnia 2020 przez MBeniek 2 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Opublikowano 26 kwietnia 2020 No ja już w sumie natknąłem się na mocne spoilery. Trzeba uważać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi