Bigby 4 742 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Wejdź np. na Twittera, cokolwiek związanego z grami, rzuć okiem na komentarze - screeny, opisy z góry na dół. Ktoś nawet pisał, że czytał coś związanego z Covid-19, a tam spoiler z TLOU2. No chyba że każdy przez następne 2 miesiące ma unikać wszelkich mediów społecznościowych i forów. Mi tam koniec końców te spoilery aż tak nie przeszkadzają. Mówi się trudno. 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 30 minut temu, Faka napisał: No post poleciał i dobrze, ale czemu dzban nie zostało zbanowany? no dokladnie, zbanujcie tego chuya 3 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Zakładając, że motyw przewodni jest jaki jest(wiecie, pierwsza część była o miłości, ta będzie o nienawiści), to zbyt wielu możliwości i tak nie było, ale i tak yebać takich parchów. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Nie przeczytałem ale wiele manewru z fabułą nie mają. Ciekawe jak to będzie wyglądało w następnej części God of War. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Złapałem przypadkowo jakiegoś spoilera, nie wiem czy był prawdziwy czy nie, ale ogólnie mega słabo, że cała fabuła wypłynęła jeszcze przed premierą. Nie wiem czy do dnia premiery uda mi się nie natknąć na żaden spoiler. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Kontynuacja mnie zbytnio nie interesowała, ale teraz, kiedy fabuła, wraz z tym kto ginie w grze-filmie wycieka na miesiąc przed premierą, to z ciekawości, będę śledził jak to się zakończy. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 No boro w sumie za wiele nie napisal. Przynajmniej na shoucie. Napewno nie tyle zebym zj,ebal sobie granie w gre na ktora czeka sie jak na podsumowanie generacji xd Ogolnie troche mam beke z tych co natkneli sie na jakis twiterach czy youtube na spoilery. Nie wiem w tytule filmiku nie pisalo moze dosc podejrzane "the last of us 2 leak" lub cos w tym stylu? A nawet jesli to nie mozna po paru sekundach wylaczyc filmiku wiedzac do czego zmierza zeby potem nie pisac "no natknalem sie przypadkiem na spoiler ktory ogladalem 6 minut". Oczywiscie nie bronie boro bo zachowal sie jak zje,b. A teraz dowidzenia, ide mieszkac w dziurze w ziemii w bieszczadach do konca czerwca papa Cytuj
xtik 261 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Post na Playstation Polska, wchodzę w komentarze i od razu fotospoiler xd Ludzie to ku.rvy Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Czy to byl post pod swiezym artykulem o the last of us albo co moglo zmylic pod artykulem o wycieku z naughty dog? No nie mogles przewidziec Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 (edytowane) Chodzi o sam fakt. Niech to będzie nawet post o psnowej promocji. Ale prawdopodobnie była to wiadomość o dacie premiery Last of Us i Tsushimy. edit: I tak największy jest hejt jaki się teraz sypie na ND i Druckmanna. Edytowane 27 kwietnia 2020 przez Bigby Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 No mam nadzieję że Druckmann zostanie zabity na końcu Part III. 2 2 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Ja tam się nie dziwię, że teraz lecą gnoje i hejty na ND i dickmana za ten wyciek fabularny, sami nawarzyli sobie piwa. Cytuj
nievil 29 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Bardziej ciekawe jest to w jaki sposób Druckman podejdzie do ognia krytyki, która będzie w czerwcu. Metacritics zaleje się czerwienią po stronie użytkowników, posypią się konkretne zarzuty, itp. itd. Branża growa staje się coraz bardziej poprawna politycznie i oby Neil nie okazał się takim drugim Który gasił pożar benzyną i efekt był tragiczny. 1 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Nie no, trochę beka za wieszanie psów na ND. Jedynka też brzmi chuyowo na papierze, chodzi o wykonanie. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Kondycja Sony A.D. 2020. Dają czterech liter od początku roku a teraz jeszcze to...i dodatkowo znowu przesunęli premierę? Grzeje tam wirus ostro... Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Dickmen pała to wiadomo nie od dzisiaj 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Każda kreatywna praca - w tym gierki - jest w jakiś sposób polityczna (bo nie tworzy się w próżni, a czerpie z własnych doświadczeń, poglądów, obserwacji) - nie ma większego idiotyzmu niż pisanie, że coś jest apolityczne, nawet w przypadku Nintendo, chociażby nie wiem jak bardzo chcieliby nie być, biorąc pod uwagę marketing. Hell, Zelda/Pokemony przesycone są ekologizmem, od zarania obu serii. 1 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Czy Mario i Luigi są metaforą włoskich faszystów? Cytuj
da$io 110 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 (edytowane) Przesycone ekologizmem? Odważna teoria. Nawet gdyby to wolę dbać o drzewka niż udawać, że wciskane na siłę uwielbienie do różu/ehxibicjonizmu lgbt/jednostronnych przekonań politycznych jest ok. Edytowane 27 kwietnia 2020 przez da$io 2 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Nie widzę żeby przypisywali siłą TLoUII do kont, jeśli komuś przekaz (którego nie ukrywają od samego początku) gry przeszkadza, to gry nie kupi - to nie jest jest specjalna fizyka kwantowa, konsument ma prawo głosu, zależnie od swoich poglądów. Tak było w przypadku Bioshocka, tak było w przypadku Disco Elysium, tak będzie w przypadku TLoU II. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Opublikowano 28 kwietnia 2020 tak tez chyba z grubsza druckman odpisal na swoim tweeterze podczas jaakis zbiorowyych pretensji o seksualnosc ellie - jak wam sie nie podoba, to nie grajcie. oczywiscie wszystko to bylo kolejnym rykoszetem medialnej ex machiny swiatopogladowej w internecie i tego jak bardzo to wszystko polaryzuje na mlodych gniewnych zwolennikow i przeciwnikow tego i owego. w 1999 wyszlo boys dont cry z hillary swank i na szczescie internet byl jeszcze na tyle maly, ze ludzie nie wyszli na ulice obrzucac sie kamieniami z tego powodu... Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Oliwy do całek sytuacji dodaje to że Jason sugeruje iż za wyciek odpowiada niezadowolony z warunków były pracownill Naughty Dogs Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Mnie zastanawia jak w dobie skutecznych systemów DLP (Data Leak Prevention), gdzie przepływ informacji jest śliśle kontrolowany i autoryzowany, ktoś z pracowników ma dostęp i możliwość do upublicznienia tak wrażliwych z perspektywy firmy danych. Trochę to abstrakcyjne. Zresztą kradzież takiego czegoś również, acz tutaj już haker przeważnie stara się system ominąć i np. wykorzystuje jakieś podatności w systemie, czego raczej szeregowy pracownik nie robi. Generalnie ktokolwiek to zrobił, jest debilem. Nie ma znaczenia kim i skąd jest. Spoilery to broń obosieczna. W dobie powszechnego fanboizmu jest niemalże pewne, że w odwecie pojawią się frustraci co będą spoilerować gry konkurencyjnych obozów. Ta spirala prowadzi do wyniszczenia radości płynącej z grania w ogóle... Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Tak myślę, może był potrzebny taki wstrząs i afera, ciśnienie uszło z wielu głów i znów można spokojnie czekać na gierkę Zaskoczyła mnie skala wściekłości na wątek lesbijski. Coś czego nie rozumiem. Oj to będzie dobra gra dla dziennikarzy growych (nie dla CDA kiełbasa). Już widzę te felietony w PE, hehe A z wycieku najbardziej mi się podobał fragment (spojler miejscówkowy!) Spoiler na zarośniętej autostradzie. No coś pięknego! Ile tam można ukryć znajdziek w tej trawie, hehe. Level design w grach ND to jest mistrzostwo. Z przyjemnością będę zwiedzał te miejscówki lesbami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi