ASX 14 608 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Polygon nie wystawia ocen w recenzjach Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Sprawdziłem te leaki i jestem zaintrygowany, naprawdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Prosiłbym o podesłanie leaków. Już trochę przed oczami mi przeleciało, więc chcę zobaczyć całość. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 2 minuty temu, Wiolku napisał: Sprawdziłem te leaki i jestem zaintrygowany, naprawdę. Ja nie sprawdzałem, ale chyba się domyślam. I powiem szczerze, że jeszcze bardziej się nakręciłem na grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 316 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Wstawi ktoś w spoiler te leaki polityczne bez tych fabularnych? (Tj. Bez tego np. kto ginie i jak przebiega historia, tylko te gdzie sa te kontrowersyjne tresci sjw wcisniete) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 (edytowane) Homofobiczni kultyści i polujące na osoby, jedna z protagonistek to najprawdopodobniej trans, ma znaczący wpływ na fabułę, ZNACZĄCY. Edytowane 28 kwietnia 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 50 minut temu, Pupcio napisał: nie będzie Multi Ale bedzie multikulti Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 (edytowane) Bardziej chodzi jaki to ma wpływ na fabułę, a ma wielki XDDD Edytowane 28 kwietnia 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 (edytowane) Jeśli serio te leaki się potwierdzą, co Rozi zapodał w spoilerze, to ha tfu na fabułę XD Pokusa była zbyt silna, żeby w końcu zobaczyć, o co ten cały szum. Edytowane 28 kwietnia 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 701 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Jeszcze co do prowadzenia fabuły, to podane zdarzenia są mocne, zaskakujące i dobrze umotywowane mogły by być naprawdę czymś ciekawym. Ale jeśli będzie to wszystko umoczone w wątkach seksualności, lgbt srete te, no to lipa. Oby się nie przerzuciło to na innych i w God Of War 2 dowiemy się że Kratos lubił czasem posiorbac jakiemuś satyrowi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Haha jak to co przeczytałem od roziego to prawda to dickman niech sobie idzie robić seriale do Netflixa a nie zabiera się za gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Jak to ktoś napisał na reseterze: You know, Ellie, we really are the sUbVeRtEd ExPeCtAtIoNs. Wymyślili fabułę i zwroty, których nikt się nie spodziewał albo nie chciał żeby się spełniły. A jak ktoś chce wiedzieć o co chodzi, to na Reseterze jest konkretny spoiler thread ze screenami. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Widzę że niezła wojna w komentarzach, faktycznie polecieli po bandzie. Jeśli na poważnie poruszyli jakieś tabu, to czapki z głów za odwagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 2 godziny temu, Observer napisał: Wbiłem się na spoiler w komentarzach na fb ultimy. Ale był tak durny że mało wiarygodny. Nie ma (pipi)a żeby przez dwa miesiące sie nie wbić w spojlery, chyba ze sie zrezygnuje z neta. Myśle, że jak się nie będzie wchodzić w komentarze na wszelkich portalach społecznościowych to się jest raczej bezpiecznym. Tam najwięcej jest tego ścierwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
nievil 29 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 youtube.com/watch?v=YmAyRbDOSSc To uczucie gdy "twist fabularny" weźmie cię w obroty tak, że będziesz oszołomiony i nie będziesz umiał nawet utrzymać kontaktu wzrokowego Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 316 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 No cóż, ogra się tego fabularnego crapa w plusie. Pozostaje mieć nadzieję że reżim sjw nie wymusi zmiany drugiej wyczekiwanej gry na Gay Of Tsushima. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Zapewne Dickmann świetnie dogaduje się z ekipą Dice. Jak ich dopadnie bezrobocie będą sobie mogli ponarzekać w kącie na homofobię graczy. Z drugiej strony gra powinna dostać ogromne wsparcie środowisk LGBT i sprzedać się w milionach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Spoiler Po przejrzeniu spoilerów - dla mnie seria nie żyje. 1 część przeszedłem jakieś łacznie ok. 10 razy, ale to jest jakiś żart i wcale nie chodzi tu o samą politykę i SJW. Jako gracze spędziliśmy 15-20h z Joelem i Ellie. Teraz na samym początku gry jakiś no-name psychopata zabija jednego z głównych bohaterów i spędzamy kolejne pół gry próbując się zemścić i nagle w połowie gry mamy się przełączyć na w/w psychopatę, żeby ubić drugą główną bohaterkę? Jaka ma być motywacja ze strony gracza, żeby faktycznie pociągnąć to dalej? Pomijając już to, że nie widzę jak gracze mają się wcielić w postać psychopaty, dla którego zabicie niewinnej kobiety w ciąży nie stanowi żadnego problemu, cała fabuła jest mega płytka - "ty zabiłeś mojego człowieka to ja zabiję ciebie" i tak w kółko jakieś 3 razy. Fabuła 1. części była 10 razy ciekawsza. Jeśli chodzi o samo politykowanie to też nie widzę tu za bardzo sensu. Sam nie zgadzam się z poglądami współczesnych ekstremalnych lewicowców, ale nie wydaje mi się, żeby spodobał im się pomysł pierwszej (IIRC) dużej roli postaci transseksualnej jako stereotypowego transa (absurdalnie napakowana kobieta z jednoznacznie męską budową ciała), który brutalnie zabija wszystkich, którzy nadepną mu na odcisk. Najbardziej mi szkoda tych setek ludzi, którzy przez lata rujnowali sobie psychikę pracując w nieludzkich warunkach nad tym gunwem. Rockstarowi się upiekło, bo RDR2 było arcydziełem, ale mam nadzieję, że w ND za to odpowiedzą. Kupiłbym chyba tylko po to, żeby dojść do 2. połówki i mieć rozrywkę z zabijania Abby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 (edytowane) Czyli ta cała Ellie ma Spoiler ma fjuta w końcu czy nie ma? Czy chodzi o inna postać? Już całkowicie zgłupiałem tym całym sjw w grze. Edytowane 28 kwietnia 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 6 minut temu, Faka napisał: Czyli ta cała Ellie ma Pokaż ukrytą zawartość ma fjuta w końcu czy nie ma? Czy chodzi o inna postać? Już całkowicie zgłupiałem tym całym sjw w grze. Spoiler Nie wiem czy złapałem przynętę, ale nie, nie ma. Nowa postać przedstawiana jako kobieta może mieć, ale chyba też to nie jest w 100% potwierdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 @tata_arek Żaden bait, chciałem się upewnić czy to cały czas o nią chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 2 godziny temu, Hendrix napisał: Przecież dokładnie ze względów światopoglądowych część osób nie kupi właśnie kolejnej części TLoU. I ma do tego prawo. Cutscenki można skipować przecież. No chyba że ktoś traktuje gre w kategorii deklaracji politycznej, to raczej jednostki. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 529 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Powiedz mi jak można grać w grę fabularną i pomijać cutscenki? Ja tego nie ogarniam... Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Teraz, Shago napisał: Powiedz mi jak można grać w grę fabularną i pomijać cutscenki? Ja tego nie ogarniam... Wiedźmin 3, pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 2 minuty temu, aph napisał: Cutscenki można skipować przecież. No chyba że ktoś traktuje gre w kategorii deklaracji politycznej, to raczej jednostki. TLoU nie broni się samym gameplayem. Bez historii gra jest jak najbardziej dobra, ale gameplay nie był powodem, dla którego 10/10 sypały się z rękawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi