Basior 1 072 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Nie wytrzymałem. Przeczytałem te spoilery i eh, szkoda, że nie zrobili normalnego Uncharted 5 albo czegoś zupełnie innego. Gdyby tylko część z leaku była prawdą to może nie byłoby aż tak źle. Ale połączenie wszystkiego ... Nie wiem czy nie anulować preordera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 (edytowane) Po raz pierwszy autentycznie zastanawiam się czy nie przeczytać spoilerów. W pierwszej części wszystko było idealnie, tak samo w dodatku. No ale tutaj podobno woke-krucjata gra pierwsze skrzypce i zaczynam wątpić w sens kupowania limitki. W sumie mam niezły backlog więc chyba można anulować. Edytowane 29 kwietnia 2020 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 (edytowane) Forum ma dość wysoką średnią wieku, spora część osoba wychowana na pierwszym psx czy PS2, czyli mogłoby się wydawać, że ludzie w miarę ogranieci w gierkowych tematach. Spoilery przez większość tutaj są traktowane jak coś najgorszego, niektórzy mocno pod tym względem przesadzają. Ostatnio nawet była o tym dyskusja w temacie FFVII, że ktoś potrafi pobiec do moderacji, bo ktoś zdradził wielki sekret, że w grze jest jakaś materia, albo można w Forzie cofać czas. To co się dzieje tutaj... jeden z drugim z własnej, nieprzymuszonej woli, psuje sobie część odkrywania gry. Rozumiem jeżeli ktoś ma wywalone na grę i na nią nie czeka, ale reszta... Jedna wielka dzbanarnia, dzban na dzbanie dzbanem pogania. Edytowane 29 kwietnia 2020 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Ja swoją kolekcjonerkę anulowałem, jest tak źle jak dla mnie, choć słaba figurka też swoje zrobiła Poczekam na rozwój sytuacji, ale jeden poznany element jest dla mnie tak irytujący, chyba bym wyrzucił konsole jakbym to poznał podczas grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 6 minut temu, YETI napisał: Forum ma dość wysoką średnią wieku, spora część osoba wychowana na pierwszym psx czy PS2, czyli mogłoby się wydawać, że ludzie w miarę ogranieci w gierkowych tematach. Spoilery przez większość tutaj są traktowane jak coś najgorszego, niektórzy mocno pod tym względem przesadzają. Ostatnio nawet była o tym dyskusja w temacie FFVII, że ktoś potrafi pobiec do moderacji, bo ktoś zdradził wielki sekret, że w grze jest jakaś materia, albo można w Forzie cofać czas. To co się dzieje tutaj... jeden z drugim z własnej, nieprzymuszonej woli, psuje sobie część odkrywania gry. Rozumiem jeżeli ktoś ma wywalone na grę i na nią nie czeka, ale reszta... Jedna wielka dzbanarnia, dzban na dzbanie dzbanem pogania. Skowyt jest uzasadniony. Jeśli po całym internecie fruwa tak potężny lament to nie dziwota, że ludzie chcą uchylić sobie rąbek tajemnicy. Pewna rewelacja posunęła mnie do odkrywania kolejnych spoilerów - po przeczytaniu kilku „Niezbyt ważnych” już opadła mi faja I gra mi zobojętniała. A nazywanie kogoś dzbanem bo naprawdę przestraszył się profanacji gry na którą czekał latami i tym samym przeczytał co nieco to sory ale dzbanami są tylko ludzie którzy mają do nich pretensje. Tak uważam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Preorder anulowany. Nadrobi się zaległości, a ten twór się kiedyś ogra po taniości. Heh, nie tak dawno dostawałem spazmów jak czytałem o przekładaniu co chwilę premiery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Ja spoilerów FF7R unikałem. Przeczytałem tylko, że jest kontrowersyjnie. Ale tak od początku podobało mi się po fragmentach co robią. I dla mnie było rewelacyjnie (no po przetrawieniu trochę mniej, ale nvm), ale rozumiem, że dla kogoś mogło być inaczej. Ale tu jak już materiały podobały mi się o wiele, wiele mniej i raczej opinie były jednoznaczne, że leaki pokazują, że będzie źle. To się skusiłem i nie żałuję, że przeczytałem, bo jednak anulowałem zamówienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Złożyłem preorder w dwóch sklepach na The Last of US Part II Jeden egzemplarz trafi do któregoś z was za darmoszke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 (pipi)a ludzie serio? Czytam wasze (nene)owate płacze i lamenty i przecieram oczy. Mam najszczerszą nadzieję, że to będzie gra generacji (jak w zasadzie TLoU1) i z kwikiem będziecie biegnąć do sklepu/kupować cyfrę z "no nie jest tak źle z tym LGBT; nawet dziś założyłem ciaśniejsze jeansy" na ustach. W Polsce z tolerancją na odstępstwa jest nadal bardzo źle. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Co tu się wyprawia już widzę, że część z mesjasza zmieniła zdanie o 180 stopni na gniota roku. Ja tam nadal czekam na TLOU2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 20 minut temu, Wiolku napisał: (pipi)a ludzie serio? Czytam wasze (nene)owate płacze i lamenty i przecieram oczy. Mam najszczerszą nadzieję, że to będzie gra generacji (jak w zasadzie TLoU1) i z kwikiem będziecie biegnąć do sklepu/kupować cyfrę z "no nie jest tak źle z tym LGBT; nawet dziś założyłem ciaśniejsze jeansy" na ustach. W Polsce z tolerancją na odstępstwa jest nadal bardzo źle. Eee ale chyba nie rozumiesz. Tu nie chodzi o LGBT, to tylko drobna składowa. IMO mało istotna/nieistotna. Ale wiele osób pisało powyżej o tym, więc nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Get woke go broke Aż mi się źle robi jak po raz kolejny widzę demonizowanie białych mężczyzn i katolików. Takie oszczerstwa bolą tak samo jak rozwalenie czaszki kijem od golfa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Weźcie jeszcze kur.wa napiszcie w 15 innych tematach boldem te spojlery - niech czekające ku.rvy które nie widziały wiedzą, że nie da się przed nimi uchronić. Najlepiej boldem i pisząc przy okazji, jakie to (pipi) wyjdzie z tej gierki Żenua, gracz graczowi graczem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 1 godzinę temu, YETI napisał: Forum ma dość wysoką średnią wieku, spora część osoba wychowana na pierwszym psx czy PS2, czyli mogłoby się wydawać, że ludzie w miarę ogranieci w gierkowych tematach. Spoilery przez większość tutaj są traktowane jak coś najgorszego, niektórzy mocno pod tym względem przesadzają. Ostatnio nawet była o tym dyskusja w temacie FFVII, że ktoś potrafi pobiec do moderacji, bo ktoś zdradził wielki sekret, że w grze jest jakaś materia, albo można w Forzie cofać czas. To co się dzieje tutaj... jeden z drugim z własnej, nieprzymuszonej woli, psuje sobie część odkrywania gry. Rozumiem jeżeli ktoś ma wywalone na grę i na nią nie czeka, ale reszta... Jedna wielka dzbanarnia, dzban na dzbanie dzbanem pogania. O jejku muszę odkryć grę sam, bo czekałem na nią pinć lat. Jakiś dzban zdradził, że w menu jest font Open Sans, idzie telefon do prokuratury. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Panowie jest możliwość że to zaplanowana akcja dezinformacji i celowe wypuszczanie takich głupot ? Naprawdę czekałem na tą grę a tu takie kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 1 godzinę temu, YETI napisał: Forum ma dość wysoką średnią wieku, spora część osoba wychowana na pierwszym psx czy PS2, czyli mogłoby się wydawać, że ludzie w miarę ogranieci w gierkowych tematach. Spoilery przez większość tutaj są traktowane jak coś najgorszego, niektórzy mocno pod tym względem przesadzają. Ostatnio nawet była o tym dyskusja w temacie FFVII, że ktoś potrafi pobiec do moderacji, bo ktoś zdradził wielki sekret, że w grze jest jakaś materia, albo można w Forzie cofać czas. To co się dzieje tutaj... jeden z drugim z własnej, nieprzymuszonej woli, psuje sobie część odkrywania gry. Rozumiem jeżeli ktoś ma wywalone na grę i na nią nie czeka, ale reszta... Jedna wielka dzbanarnia, dzban na dzbanie dzbanem pogania. Wyobraź sobie że kupiłeś bilet za 250zl na koncert swojego ulubionego zespołu. Okazało się jednak że zamiast koncertu jest parada równości, ale możesz odzyskać kasę za bilet i wycofać się z "wydarzenia". Może jestem dzbanem, ale nikt mi na siłę nie będzie wciskał tęczowego kutacza tam gdzie słońce nie dochodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Prawicowe snowflake'i połamane przez potężnego Spoiler T R A N S A Ależ wjedzie z przyjemnością cyfrowy pre-order jak tylko będą dostępne. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 3 minuty temu, GSPdibbler napisał: Wyobraź sobie że kupiłeś bilet za 250zl na koncert swojego ulubionego zespołu. Okazało się jednak że zamiast koncertu jest parada równości, ale możesz odzyskać kasę za bilet i wycofać się z "wydarzenia". Może jestem dzbanem, ale nikt mi na siłę nie będzie wciskał tęczowego kutacza tam gdzie słońce nie dochodzi. Ja (pipi)e. Gracze. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 ja już mam przygotowane wyprasowane węższe jeansy na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 (edytowane) Jezu jak mnie kusi, żeby przeczytać te spoilery. Naprawdę kompletnie nie potrafię sobie wyobrazić, co mogło wywołać takie poruszenie wśród graczy. Niektórzy piszą, że chodzi o eldżibiti, niektórzy, że jeszcze o coś innego. Nie wiem, Ellie ma pitola? Joel jest gejem? I coś z kijem golfowym? Penetracja za pomocą kija golfowego? No chyba nie wytrzymam do tego 19 czerwca. Edytowane 29 kwietnia 2020 przez Pix Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Polecam przeczytac. Nie warto czekac dla tego crapa a memiki juz czekaja w internetach NANOMACHINES SON Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Gdyby nie wirus to można by przed premierą zrobić jeszcze jakiś zlocik w Binowie, co by wytłumaczyć paru gagatków No szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Widzę, że to jednak grubsza sprawa. Myślałem, że główny zły będzie po prostu zrytym rasistą, bo w jednym trailerze była grupa Azjatów, a w kolejnym Ellie wróciła pobita bez Indianki. Ale już wiem, po burtowych głosach niezadowolenia, że się myliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Jezeli chodzi o glownego zlego to ja akurat nie rozumiem co w tym jest oburzajacego jak dla mnie bardzo sensowny wybor. Co do tego ze "internet huczy" to incele z 4chana ktorzy hucza z okazji kazdej premiery gierki AAA nie sa zadnym wyznacznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 42 minuty temu, Figaro napisał: Ja (pipi)e. Gracze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi