Kron997 450 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Rafalala i Grodzka, to moje typy Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Dobra bo mnie ciekawi, jak do tej pory przeczytałem tylko to co boro tutaj wrzucał ale pytam czy Spoiler okazuje się że ellie ma kut asa?? proszę o odp tylko tak/nie xd 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 nie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Jezu xDddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Ej to by akurat był świetny plottwist xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 (edytowane) Ta XD i taka scena Spoiler Joel w końcu dobiera się do Ellie bo już w końcu pełnoletnia i Edytowane 29 kwietnia 2020 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
jakub93 21 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 1 minutę temu, MBeniek napisał: Ukryj zawartość Joel w końcu dobiera się do Ellie bo już w końcu pełnoletnia i taka scena mmmm pełnoletnia ci.puszka eli Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Ale w sumie też myślałem, że o to cała drama (to co messer pytał) xD To jeszcze takie pytanie uzupełniające: Spoiler czy Joel zmienia orientację/płeć? tak/nie Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Tez nie, a zeby bylo smieszniej/smutniej to jest duzo gorzej xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 (edytowane) @MBeniek Spoiler Tak, ale problem jest później na wielkiej trans paradzie i trans orgii. Tej cutscenki już nie odzobaczysz... kasujcie preorder póki nie jest za późno!! Edytowane 29 kwietnia 2020 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 @MBeniek Przechodzi facelifting Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 5 godzin temu, MaZZeo napisał: haha Yeti jak się miota xD pysznie się będzie jarało ten udawany zachwyt nad grą w czerwcu Wiesz, lewackie s(pipi)enie to jest na netflixie, a także na HBO, różnica jest taka, że HBO potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 (edytowane) To w takim razie Dickman musiał pobierać nauki od netflixa, że był w stanie zrobić takie parujące gunwo fabularne. Edytowane 29 kwietnia 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Panowie z Naughty Dog juz raczej nie dostana wolnej reki od Sony. Bo cos czuje ze to sie mocno odbije na sprzedazy.I teraz sie nie dziwie ze Bruce s(pipi)il z ND Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Swoją drogą, to szkoda, że już nigdy się nie dowiemy, jakie reakcje pojawiłyby się, gdyby ludzie poznali fabułę TLoU2 poprzez samodzielne przejście całej gry, a nie przez oglądanie/czytanie spoilerów zawierających (zapewne celowo wybranych przez leakera) najbardziej kontrowersyjnych elementów. Jasne, na pewno część zgłaszałaby swoje wątpliwości równie mocno, ale czy aż do tego stopnia? Ciekawa sprawa. Ja w każdym razie biorę grę na premierę. Ostatecznie mogę nie zgodzić się fundamentalnie z tym, co Druckmann i ekipa zrobi z postaciami (wątki lgbt mi nie przeszkadzają), ale przynajmniej poznam historię na własnych zasadach i sam wyciągnę wnioski. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 701 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Teraz tylko gejmplej może to wszystko naprawić hehee Wydaje się po prostu, że przesadzili Spoiler Wrzucenie lesby (btw ellie która ma przeciwciała i jej dzieci mogłyby mieć, akutat lubi pipki), żydowskiej dinah, trans Abby, małego azjaty oraz kultu fanatyków homofobow. To wszystko za dużo. Oczywiście zabijają na początku silnego białego hetero mężczyznę. Potem walka mniejszości Ale ludzie naprawdę wpadli w furię, anulują preordery, wzywają do niekupowania tlou2. Cytuj Odnośnik do komentarza
nievil 29 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 9 godzin temu, YETI napisał: Forum ma dość wysoką średnią wieku, spora część osoba wychowana na pierwszym psx czy PS2, czyli mogłoby się wydawać, że ludzie w miarę ogranieci w gierkowych tematach. Spoilery przez większość tutaj są traktowane jak coś najgorszego, niektórzy mocno pod tym względem przesadzają. (...)Jedna wielka dzbanarnia, dzban na dzbanie dzbanem pogania. Najśmieszniejsze jest to że starsi gracze wychowani na psx i ps2 po przeczytaniu spoilerów zapewne złapali swoiste deja vu i parsknęli śmiechem. Bardzo podobny twist fabularny przerabialiśmy już raz. Tylko wtedy zdolny Spoiler Japończyk nie wyru.chał nas w taki sposób jak zrobi to zdolny Hebrajczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 30 minut temu, Ma_niek napisał: Panowie z Naughty Dog juz raczej nie dostana wolnej reki od Sony. Bo cos czuje ze to sie mocno odbije na sprzedazy. Wątpliwe, Uncharted i TloU to główne marki PlayStation. Czy będzie jakiś bojkot to się zobaczy, w zasadzie burza w necie to darmowy marketing gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Śmieszy mnie sprowadzanie krytyki ludzi, którzy zobaczyli spoilery to homofobii czy innej transfobii. Jeśli to jest pierwsza rzecz, która Wam przychodzi do głowy przy krytyce gry to może z Wami jest tu problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Spoiler https://imgur.com/a/0J1x3M6 "milczenie jest złotem" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Za 51 dni w sklepach do kupienia będzie The Last of US Part II a potem cisza. Ciekawe czy gra dostanie jakieś fabularne DLC jak pierwsza część przygodę w centrum handlowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 aktualnie jest ciężko znaleźć gdzie kolwiek cały leak, ale było zakonczenie pokazane i cała gra jak będzie wyglądała. Spoiler No nie wygląda to dobrze xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Fajny temat. Tutaj napewno nie mozna sie natknąc aktualnie na spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Teraz, kanabis napisał: Fajny temat. Tutaj napewno nie mozna sie natknąc aktualnie na spoiler. Jeśli liczysz na to, że w temacie dotyczącym gry, z której spoilery wypłynęły 2 dni temu, nie będzie dyskusji na temat tych spoilerów to nie wiem w jakiej rzeczywistości żyjesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Bez spoilerów. Nie jestem fanem jedynki, wczoraj wieczorem obejrzałem trochę spoilerów - gameplayu i cutscenek i w sumie lekka przesada może to być zwłaszcza dla białych ciemnych chłopków z polszy ale z drugiej strony czy zawsze ma być wszystko tak jak wy chcecie? od tego macie disneya. Ot inne podejście, inny światopogląd i tyle. Ale to jak ta gra wygląda na gameplayu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi