Zorak 7 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 (edytowane) no jeśli Andrzej uważasz, że u faceta jest fizycznie i biologicznie możliwe poczęcie dziecka to trudno mi cie brać na poważnie. GAMONIU. Edytowane 30 kwietnia 2020 przez Zorak 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Faka napisał: To chyba będę musiał wrócić i ograć jeszcze raz pierwszą część gry, skoro takie rzeczy się działy. Niezłe rozyebane rzeczy tu się teraz się dzieją, że takie kwiatki wychodzą. Ale to też jest wynikiem tego, że ja tę grę, nie wiem, 4 lata temu przeszedłem i mogą być luki w pamięci lub ewentualnie nie jesteś w stanie tego przypomnieć i po prostu już zapomniałeś, co nie zmienia faktu, że cała fabuła drugiej części jest pokręcona. Ja ograłem 7 lat temu ale ostatnią sekwencje bardzo dobrze pamietam, mocno wryło się w banie Spoiler mordowanie lekarzy nie powiem. Edytowane 30 kwietnia 2020 przez bluber Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 6 minut temu, Faka napisał: To chyba będę musiał wrócić i ograć jeszcze raz pierwszą część gry, skoro takie rzeczy się działy. Pod koniec gry jak Joel wbijał na salę operacyjną, doktorek chwytał za skalpel i nie dało się go ominąć. Co innego pielęgniarki itd I tu do tego wrócili. Gdzieś były spoilery że Elie w grze morduje ziomków od Abby więc po(pipi)ane jak lato z radiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 1 minutę temu, Zorak napisał: no jeśli Andrzej uważasz, że u faceta jest fizycznie i biologicznie możliwe poczęcie dziecka to trudno mi cie brać na poważnie. GAMONIU. a gdzie ja tak napisalem ? kolejny wniosek wyczarowany z glowy zwyklego gamonia odpuszczam Cytat To chyba będę musiał wrócić i ograć jeszcze raz pierwszą część gry, skoro takie rzeczy się działy. Niezłe rozyebane rzeczy tu się teraz się dzieją, że takie kwiatki wychodzą. Ale to też jest wynikiem tego, że ja tę grę, nie wiem, 4 lata temu przeszedłem i mogą być luki w pamięci lub ewentualnie jesteś w stanie tego przypomnieć i po prostu już zapomniałeś, co nie zmienia faktu, że cała fabuła drugiej części jest pokręcona. Pytanie, tylko dlaczego Spoiler cala motywacja i uzasadnienie istnienia jednej z glownych postaci, bazuje na momencie gry z w ktorym tam naprawde mielismy wybor, czy tych chirurgow zabic czy oszczedzic. ja ich za kazdym razem zostawialem w spokoju, wiec granie enerdowska olimpijka nie ma u mnie zadnego sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 316 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 10 minut temu, Zorak napisał: no jeśli Andrzej uważasz, że u faceta jest fizycznie i biologicznie możliwe poczęcie dziecka to trudno mi cie brać na poważnie. GAMONIU. Przecież jeszcze żaden facet nigdy nie począł dziecka, gamonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zorak 7 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 no debil. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 Forum 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, Observer napisał: Przecież jeszcze żaden facet nigdy nie począł dziecka, gamonie. ja nie wiem, jak ten czlowiek powstal, skoro nie zostal poczety przez swojego ojca, moze go wyczarowal wioskowy szaman-gamon xd moze mu ktos wytlumaczy tutaj, co oznacza slowo "poczecie". chociaz to pewnie troll xd odnosnie tlou druckman przemowil na twiterze, oczywiscie jest oburzony mizogonistycznym podejsciem graczy, nawet nie przyszlo mu do glowy ze kogos moglo wku rwic Spoiler zamordowanie joela przez randomowego she hulka na poczatku gry, ktorego istota bazuje na retconie Edytowane 30 kwietnia 2020 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 17 minut temu, zdrowywariat napisał: On pracował przy Uncharted2 bodajże, więc 2 gry mu wyszły moim zdaniem Straley pewnie go hamował gdy ten zaczynał odlatywac. Przecież on chciał uśmiercić Elenę w U2 ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 429 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 1 minutę temu, Ins napisał: Przecież on chciał uśmiercić Elenę w U2 ... Pewnie po to, żeby Nathan został gejem i mógł w spokoju figlować z Sullym oj Naughty Dog, co to się z wami stanęło... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 To info o maczaniu palcy przy tlou2 sarkazjan to fake czy ktos potwierdzil? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 (edytowane) Człowiek po prostu odleciał i tyle, a że czuje się wkuwiony reakcją NORMALNYCH (powtarzam jeszcze raz, normalnych na głowie) ludzi, że zrobił jak zrobił to po prostu weź zrozum to typie, że tak ma działać świat wg jego zrozumienia. No nie przemówisz i uj. Ja ogólnie już mam w to wywalone, zniszczył grę i całą fabułę, skoro tak całe internety grzeją i się palą przez niego to nie dziwota, jak tak pokręcił temat. Edytowane 30 kwietnia 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 5 minut temu, Mejm napisał: To info o maczaniu palcy przy tlou2 sarkazjan to fake czy ktos potwierdzil? To nie fake Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 Ej, chcecie mi powiedzieć, że ta sarkazjazka miała coś wspólnego z WOLF2? XD A idź pan w uj z tą babą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 Co? xD Ja nie wierze, ze ktos ja serio wciagnal do produkcji jakiejkolwiek gry a tu sie okazuje, ze to nie pierwszy raz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 grzebala juz przy left behind o ile mi wiadomo. to znaczy grzebala w druckmanie, a druckman mial calkowita autonomie juz wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 Jezu, z każdym dniem gorsze wieści. Jakiej orientacji jest Druckmann? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 Niesamowite to jest jak tak baba ma bardzo wysoki wpływ na ludzi, których potrafi deprawować i zniszczyć wszystko po drodze, co wcześnie dobrze działało, a teraz? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 2 minuty temu, Kron997 napisał: Jezu, z każdym dniem gorsze wieści. Jakiej orientacji jest Druckmann? zydowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 6 minut temu, Mejm napisał: Co? xD Ja nie wierze, ze ktos ja serio wciagnal do produkcji jakiejkolwiek gry a tu sie okazuje, ze to nie pierwszy raz? w komentarzach piszą, że oprócz tlou2, maczała swe mizoandryczne paluchy w takich hiciorach: Mirror's Edge 2 Mass Effect Andromeda Anthem nie rozumiem jak można sugerować się zdaniem masy płaczków z twitterów i innych social mediów, którzy gierek nie kupują i w nie nie grają, a traktują je jako kolejny kanał dystrybucji swojej zdegenerowanej ideologii, no ale selekcja naturalna działa też w biznesie i miejmy nadzieję, że zadziała i tutaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 sony wplywa rowniez na komentarze pod tymi filmikami, w przypadku, kiedy ludzie dyskutuja tam otwarcie o fabule jak tak dalej pojdzie, to jutro fpe bedzie zamkniete Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 Główny Reddit The Last of Us oczywiście w "kwarantannie", żeby tylko nic nikt nie powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 48 minut temu, Andżej napisał: a gdzie ja tak napisalem ? kolejny wniosek wyczarowany z glowy zwyklego gamonia odpuszczam Pytanie, tylko dlaczego Ukryj zawartość cala motywacja i uzasadnienie istnienia jednej z glownych postaci, bazuje na momencie gry z w ktorym tam naprawde mielismy wybor, czy tych chirurgow zabic czy oszczedzic. ja ich za kazdym razem zostawialem w spokoju, wiec granie enerdowska olimpijka nie ma u mnie zadnego sensu Spoiler lekarza nie mozna bylo oszczedzic bo jak nie zabijales go to wpadali firefly'ie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 6 minut temu, Andżej napisał: zydowskiej Dla mnie jest to fascynujące, że jakiekolwiek mniejszości dyktują cokolwiek większości. pomyśleć że w gimnazjum przebrałem sie za laske i śpiewałem „być kobietą” w przedstawieniu, amfiteatr pękał ze śmiechu. Dzisiaj mógłbym ich pozwać € Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, bluber napisał: Ukryj zawartość lekarza nie mozna bylo oszczedzic bo jak nie zabijales go to wpadali firefly'ie serio ? nie przypominam sobie. moze pomylilem z asystentami, ale przysiegam, ze nie chcialem tam nikogo uszkodzic. dawno bylo. w takim razie cofam swoje sugestie o retconie. przynajmniej pojawil sie jakis argument za zakupem, jakis cien logiki w tym gownie Edytowane 30 kwietnia 2020 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi