Skocz do zawartości

Wipeout Omega Collection

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam to około 24GB.

Mi coś się zdaje, że 6...

No chyba nie...

Opublikowano

Ale mam ciśnienie na latanie już teraz, a tu jeszcze cały jutrzejszy dzień trzeba czekać :/ Mam nadzieje na powrót głównych motywów z HD i Fury w menu głównym.

To co, jacyś chętni na multi w środę w ciągu dnia/wieczorem?

@waga gierki

Dokładnie to 24,3 GB zajmuje Kolekcja.

ja chetnie ale piatek wieczor / sobota wieczor 

Opublikowano

Ale mam ciśnienie na latanie już teraz, a tu jeszcze cały jutrzejszy dzień trzeba czekać :/ Mam nadzieje na powrót głównych motywów z HD i Fury w menu głównym.

To co, jacyś chętni na multi w środę w ciągu dnia/wieczorem?

@waga gierki

Dokładnie to 24,3 GB zajmuje Kolekcja.

ja chetnie ale piatek wieczor / sobota wieczor 

Piąteczek, piątunio też bym polatał :lapka:

Opublikowano

Panowie, dzielicie się wrażeniami. Raz, raz! :)

Nie znam kompletnie tej serii (bo to nie do końca mój klimat), ale mam chęć troszkę się pościgać, a wszelkie NFS'y itp wychodzą mi już bokiem. Chcę czegoś naprawdę szybkiego, efektownego, z dobrą, dynamiczną muzą i opcją na split-screen. Zdaje się, że tak kolekcja powinna wpasować się tu idealnie.

Opublikowano

A na PS4 nie da sie czasem z pendraka sluchac muzyki podczas grania? Cos mi sie obiło kiedys o uszy ale nie sprawdzałem

Też tego nie sprawdzałem. Ale to chyba jedyny ratunek. 

Opublikowano

A na PS4 nie da sie czasem z pendraka sluchac muzyki podczas grania? Cos mi sie obiło kiedys o uszy ale nie sprawdzałem

Też tego nie sprawdzałem. Ale to chyba jedyny ratunek.

Da się.

Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Oczywiście, że się da, chyba setki godzin przy gierkach bez fabuły w ten sposób spędziłem.

Opublikowano

Zico wpadło dopiero po 29 okrążeniach, a była szansa dużo wcześniej :/ Teraz kolej na Zone. Napiszę tylko, że gra się za(pipi)iście :D

6n18Lq1.jpg

Edytka:

Pierwsza próba i wpadło. Prawie też Supersonic by wszedł, ale zabrakło trzech stref.

RTKxYA2.jpg

• Plusik 6
Opublikowano

To teraz tylko wrzucić mocniejsze, elektorniczne sety i jazda!

Zico wpadło dopiero po 29 okrążeniach, a była szansa dużo wcześniej :/ Teraz kolej na Zone. Napiszę tylko, że gra się za(pipi)iście :D

6n18Lq1.jpg

Edytka:

Pierwsza próba i wpadło. Prawie też Supersonic by wszedł, ale zabrakło trzech stref.

RTKxYA2.jpg

To Ty jesteś taki dobry i pamiętasz jak się grało, czy czasy są łatwiejsze? :D