Skocz do zawartości

Wipeout Omega Collection

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby Zico usunęli albo zmodyfikowali to... :shotgun:

Cierpcie nooby, cierpcie :fsg:

W Zone niepotrzebnie obniżyli poprzeczkę, ale przynajmniej nie będzie (chyba) glitcha.

Opublikowano (edytowane)

Posiada, nawet do 4-ch osób naraz, gdzieś było o tym info, a jeżeli się mylę co do 4-ch osób to niech mnie ktoś poprawi, ale do dwóch jest na 100% ;)

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Posiada, nawet do 4-ch osób naraz, gdzieś było o tym info, a jeżeli się mylę co do 4-ch osób to niech mnie ktoś poprawi, ale do dwóch jest na 100% ;)

ktos potwierdzi te rewelacje odnosnie splita na 4?

Opublikowano

ktos potwierdzi te rewelacje odnosnie splita na 4?

Dwóch graczy, a nie czterech:

wipeoutomegacollection_2088963.png

Opublikowano

Będę miał tą wersje z kartonowym pudełeczkiem ala klasyczne gry z psx'a  :banderas:  ale przyjdzie jakiś tydzień po premierze pewnie, to i tak uważam że warto odczekać.

Jestem pasażerem Hype train'u  :obama:

Opublikowano

Biedne te trofea. Teraz kazda lama wbije platynke :( Sadzilem ze zrobia zbiorcza liste ze wszystkich trzech gier.

Eeeeee nie przesadzaj.

Właśnie kończę platynę W2048 na Vita i oceniam trudność jako mocne 8/10.

Byle lama nie zrobi elitarnych przelotów na wszystkich trasach :)

Opublikowano

No to mega. Teraz to dopiero tryb ZONE będzie oczoje.bny w 4K i HDR. Kosmos! Tylko trzeba będzie koniecznie grać w trybie gra żeby zminimalizować laga i odpowiednio ustawić go pod HDR kosztem płynności obrazu, ale na szczęście będzie 60 klatek (ja treść HDR mam ustawione na kino domowe z włączonym malutkim upłynniaczem- Horizon i FFXV wyglądają cudownie).

• Plusik 1
Opublikowano

Ale mam ciśnienie na latanie już teraz, a tu jeszcze cały jutrzejszy dzień trzeba czekać :/ Mam nadzieje na powrót głównych motywów z HD i Fury w menu głównym.

To co, jacyś chętni na multi w środę w ciągu dnia/wieczorem?

@waga gierki

Dokładnie to 24,3 GB zajmuje Kolekcja.