Voytec 2 761 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Premiera cały czas nie jest znana? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Mówią tylko o 2017, ale scenarzysta napisał tego tweeta (później skasował): Czyli chyba można zakładać wrzesień-październik. 1 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Raczej pewne, że ten rok. Dokładną datę podadzą pewnie najpóźniej na E3. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Scenarzyści pracują nad grą do samego końca? Myślałem, że ich praca kończy się jak gra wejdzie w status alfa albo max beta. Przecież potem każda ich zmiana choćby w jednym dialogu/scenie gry wiązałaby się z tym, że na nowo trzeba by nagrywać mocapy do tej sceny, być może tworzyć nowe animacje, dźwięki, scenerie, wszędzie gdzie gra jest dubbingowana - robić dokrętki głosów, co tylko dokładałoby pracy przed premierą, albo nawet powodowało jej opóźnianie. Cytuj
Pix 910 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Scenarzysta (Josh Scherr) The Lost Legacy siedzi w ND od dawna i zajmuje się też innymi sprawami (m.in. animacją), więc raczej będzie miał co robić. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 W naughty dog maja taka zasade, ze wszyscy pracuja ze wszystkimi na roznych etapach gry, czego naturalna konsekwencja sa sukcesy ich gier. To jest ten poziom zaangazowania w projekt. Pistolet z tłumikiem był już w U3.Co do spoilerów to używajcie tagu jak już piszecie o U4, do tego to służy. A nie prosciej otagowac caly temat ? Czytanie o fabularnym dodatku do gry to proszenie sie spoilery, a zeby ich uniknac, to 90% postow bedzie ospoilerowana. Po co w takim razie czytac taki temat ? Podstawowe info jest szeroko dostepne w necie. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Gdyby to był dodatek do U4 to może, ale to jest osobna gra, ze swoją własną historią i postaciami. Nie ma sensu pisać tutaj otwarcie o fabule U4. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 A ile osob chce zagrac w ten dodatek/osobna gre nie grajac wczesniej w U4 ? Zalozmy, ze w porywach 2 osoby, z tylko im znanych przyczyn. To jest dobry powod, ze wszyscy w kolko klepali i otwierali spoiler tagi ? Ogolnie nienawidze spoilerow, ale sa sytuacje, gdzie mozna ludzia ulatwic zycie. Cytuj
adana4 2 Opublikowano 15 marca 2017 Opublikowano 15 marca 2017 Dzisiaj podobno poznamy nowe szczegóły dotyczące dodatku. Źródłoht/tp:/planetagracza.pl/uncharted-4-wiadomo-poznamy-szczegoly-kolejnego-darmowego-dlc/ Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 16 marca 2017 Opublikowano 16 marca 2017 (edytowane) Dzisiaj podobno poznamy nowe szczegóły dotyczące dodatku. Źródło ht/tp:/planetagracza.pl/uncharted-4-wiadomo-poznamy-szczegoly-kolejnego-darmowego-dlc/ Ty tak na serio? Przecież tam jest mowa o dodatkach do U4 multi a nie Lost legacy. Edytowane 16 marca 2017 przez mlody23 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 marca 2017 Opublikowano 16 marca 2017 (edytowane) Parę artwork'ów miejscówek: Ale się zapowiada klimatyczne zwieńczenie serii Edytowane 16 marca 2017 przez MBeniek Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 16 marca 2017 Opublikowano 16 marca 2017 Bardzo to przypomina Shambhale, tylko taką bardziej podupadłą i mroczną. Duży + Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Ej, dlaczego Chloe wygląda jak jakiś trans? Czy ominąłem jakąś informację z głównej serii? Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2017 Arne Mayer podczas krótkiej rozmowy z serwisem ibtimes rzucił niewielkimi szczegółami na temat potencjalnej długości gry, która ma oscylować w okolicach aż 10 godzin. Pytanie dotyczyło tego, czemu gra zmieniła się z DLC w formę samodzielnej produkcji. Arne odpowiedział: Lata temu kiedy byliśmy pytani o to, czy kiedykolwiek stworzymy jednoosobowe rozszerzenie dla Uncharted, zawsze odpowiadaliśmy, że nie posiadamy samodyscypliny, aby tego dokonać. Jeśli spróbowalibyśmy to osiągnąć, skończyłoby się na tym, że stworzylibyśmy pełnoprawną grę. Po chwili dodał: Sądziliśmy, że nie ma po prostu opcji, abyśmy byli w stanie się ograniczać i powstrzymywać. Mieliśmy rację i właśnie tak wyglądał przebieg pracy nad dodatkiem. Kiedy zaczęliśmy opracowywać historię, uświadomiliśmy sobie, że tworzymy grę na ponad 10 godzin i że to o czym mówiliśmy przed latami było całkowitą prawdą. Nie potrafimy utrzymać tego co chcemy osiągnąć w krótkiej grze. http://www.pssite.com/news/55868/uncharted-the-lost-legacy-to-naprawde-samodzielna-gra-rozgrywka-moze-starczyc-na-ponad-10-godzin-zabawy.html Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 8 kwietnia 2017 Opublikowano 8 kwietnia 2017 (edytowane) Ta informacja jest informacją bardzo dobrą. "Małe" Uncharted będzie dłuższe niż tworzone latami Quantum Break czy The Order xD Edytowane 8 kwietnia 2017 przez Kasias Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Jak zapowiedzieli The Lost Legacy to modliłem się, by starczyło na ok. 6 godzin, bo mówili, że będzie większe niż Left Behind do The Last of Us. Jak wspominają o 10 to jestem wniebowzięty! Pierwsze podejście w Uncharted to dla mnie zawsze lizanie ścian, więc zapewne te 10 godzin to będzie minimum dla mnie. Tylko niech zapowiedzą datę premiery. O, i do The Last of Us Part II też :) Cytuj
Pix 910 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Pewnie na E3 zabiorą The Lost Legacy i rzucą przy okazji datę premiery. A jeśli chodzi o TLoU2, to nie zdziwię się, jeśli poczekamy aż do tegorocznego PSX. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Ja nastawiam się raczej na około 6 godzin. Ciężko mi sobie wyobrazić by w ciągu roku zrobili grę na 10 godzin mając do dyspozycji mniejszy zespół. No chyba, że sztucznie ją wydłużą jakimś backtrackingiem. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 To w końcu jest to DLC do Kresu Złodzieja czy oddzielna gierka? Bo już sam nie wiem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Z DLC ewoluowało w oddzielną gierkę, tylko mniejszą. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Ale będzie tez w pudełku czy tylko digital? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Nie widziałem informacji o pudełku, ale wydaje mi się, że wypuszczą skoro to gierka na 10h. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi