MBeniek 3 260 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Jedno jest pewne - szybko nowego Uncharted od ND nie zobaczymy, a najpewniej przekażą markę komuś innemu. Teraz przez parę lat będą zajęci TLoU2 i pewnie jakieś dlc do tego, a potem w końcu będą chcieli zająć się jakimś nowym ip, już na nową generację. Najsmutniejsze jest to, że PS4 będzie pierwszym playstation bez nowego ip od psiaków :( Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Dla mnie jakoś Uncharted 4, Uncharted The Lost Legacy i w perspektywie The Last of Us Part II to nie jest powód do smutku... Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 I tak się składa, że PS4 to konsola, na której dostępne są/będą wszystkie gry ND zrobione pod banderą Sony. Trylogia Crasha, cała seria Jak & Daxter do końca 2017, remaster TLoU, Kolekcja Nathana Drake'a, Uncharted 4, Uncharted: The Lost Legacy i TLoU II. Został tylko Crash Team Racing, ale po mega sukcesie N. Sane Trilogy to chyba kwestia czasu. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Dla mnie jakoś Uncharted 4, Uncharted The Lost Legacy i w perspektywie The Last of Us Part II to nie jest powód do smutku... A kto niby pisze, że jest? cała seria Jak & Daxter do końca 2017 Skąd to info? Jakiś kolejny remaster w drodze? Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Dla mnie jakoś Uncharted 4, Uncharted The Lost Legacy i w perspektywie The Last of Us Part II to nie jest powód do smutku... A kto niby pisze, że jest? cała seria Jak & Daxter do końca 2017 Skąd to info? Jakiś kolejny remaster w drodze? http://gematsu.com/2017/04/jak-daxter-jak-ii-jak-3-jak-x-combat-racing-coming-ps4-ps2-classics Cyfrowo. No i "jedynka" dodawana jest nawet w bonusie do przedpremierowych zamówień na The Lost Legacy. Wyjdzie tego samego dnia, co Uncharted. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 (edytowane) Info od DF - "The Pro implementation in Lost Legacy is identical to Uncharted 4" - i-e native 1440p at 30 FPS. - Core artwork, lighting, physics and texture qualities are the same level as Uncharted 4. - The India open-area is the single largest area in an Uncharted game- Game play mechanics are mostly the same with minor game play modifications (silenced pistols and lock picking minigames)- DLC length is said to be the same as Uncharted 1 Edytowane 27 lipca 2017 przez MBeniek Cytuj
okens 541 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 XD w ogole jakie (pipi)e kopiuj- wklej to Lost Legacy to ja cie nie wiem. Nie spodziewalem sie takiego shitu po ND ale niech to w pizdu wydadza i biora sie na konkretnie za The Last Of Us 2 DLC XDXDXD pierwszy Uncharted jakiego nie kupie 2 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Kolejna perełka od Naughty Dog pod lupą DigitalFoundy: 1 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Ktoś ma namiary gdzie wyhaczyć preordera pudełkowego w korzystnej cenie? Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Ktoś ma namiary gdzie wyhaczyć preordera pudełkowego w korzystnej cenie? W empiku, z kartą stałego klienta 129 zeta wraz Jak&Daxter. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Ten Jak & Daxter to jest jakiś remaster czy co? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Kruku, dosłownie kilka postów wcześniej jest odpowiedź na to pytanie (http://gematsu.com/2017/04/jak-daxter-jak-ii-jak-3-jak-x-combat-racing-coming-ps4-ps2-classics). 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Opublikowano 2 sierpnia 2017 No byłem zbyt leniwy, żeby przerzucić stronę wstecz, przyznaję. Przepraszam Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Gra może być całkiem całkiem. Oby tylko nie przynudzała jak miejscami czwórka. 1 1 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Niech właśnie "przynudza" miejscam jak 4-ka. 3 1 Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Ale coś w tym jest... Grając w U4, po kilku godzinach na tej zielonej wyspie miałem dwa uczucia z przeciwległych krańców skali - z jednej strony obawiałem się, że to już koniec tej wspaniałej przygody, a z drugiej odczuwałem zawód, gdy po wspięciu się na kolejne ogrodzenie/przeszkodę terenową, Nate odkrył kolejną miejscówkę, w której musieliśmy spędzić kilkadziesiąt minut. Całe szczęście genialny epilog wynagrodził mi wszystko i sprawił, że gra zostawiła po sobie jak najbardziej pozytywne wrażenie. Jeśli chodzi o The Lost Legacy to obawiam się powtórki z U3 - prawdziwy trzon zespołu znów robi The Last Of Us (tym razem PART II), a praktykanci, sprzątaczki i woźny odpowiadają za tę odsłonę - na pewno będzie efekciarsko, ale czy fabularnie będzie się trzymało kupy i miało jakikolwiek sens? Zobaczymy... 1 Cytuj
Pix 971 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 No bez przesady z tymi sprzątaczkami i praktykantami. Reżyserują panowie, którzy siedzą w Naughty Dog od wielu lat. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 No i niech będzie efekciarsko, w końcu z tego ta seria zasłynęła, więc niech się też "zakończy" (na tej generacji ;)) z przytupem. Chociaż podoba mi się kierunek, w którym Neil&Bruce popchnęli serię, to nie obrażę się jak będzie trochę więcej akcji. W czwórce dostaliśmy tylko jedną większą akcję, która już była znana z pokazu na E3. Skoro dostaniemy największy otwarty teren z całej serii, to dla różnorodności niech wrzucą też jakąś szaloną akcję. Nie wiem, niech rozwalą kolejny środek transportu - był już pociąg, statek, samolot, to co tam jeszcze zostało, jakiś helikopter czy coś? :) Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Niczego nie zmienia i będzie to samo, co w czwórce. Zmulanie, skradanie, trochę strzelania. 2 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 15 sierpnia 2017 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Embargo na recki schodzi już 17 sierpnia. Wychodzi na to, że będzie kocur: Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Opublikowano 15 sierpnia 2017 McNamara jest fanbojem ND, z resztą jak my wszyscy :) Ale zakładam, że się nie myli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi