MBeniek 3 260 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jedno jest pewne - szybko nowego Uncharted od ND nie zobaczymy, a najpewniej przekażą markę komuś innemu. Teraz przez parę lat będą zajęci TLoU2 i pewnie jakieś dlc do tego, a potem w końcu będą chcieli zająć się jakimś nowym ip, już na nową generację. Najsmutniejsze jest to, że PS4 będzie pierwszym playstation bez nowego ip od psiaków :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Dla mnie jakoś Uncharted 4, Uncharted The Lost Legacy i w perspektywie The Last of Us Part II to nie jest powód do smutku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 I tak się składa, że PS4 to konsola, na której dostępne są/będą wszystkie gry ND zrobione pod banderą Sony. Trylogia Crasha, cała seria Jak & Daxter do końca 2017, remaster TLoU, Kolekcja Nathana Drake'a, Uncharted 4, Uncharted: The Lost Legacy i TLoU II. Został tylko Crash Team Racing, ale po mega sukcesie N. Sane Trilogy to chyba kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Dla mnie jakoś Uncharted 4, Uncharted The Lost Legacy i w perspektywie The Last of Us Part II to nie jest powód do smutku... A kto niby pisze, że jest? cała seria Jak & Daxter do końca 2017 Skąd to info? Jakiś kolejny remaster w drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Dla mnie jakoś Uncharted 4, Uncharted The Lost Legacy i w perspektywie The Last of Us Part II to nie jest powód do smutku... A kto niby pisze, że jest? cała seria Jak & Daxter do końca 2017 Skąd to info? Jakiś kolejny remaster w drodze? http://gematsu.com/2017/04/jak-daxter-jak-ii-jak-3-jak-x-combat-racing-coming-ps4-ps2-classics Cyfrowo. No i "jedynka" dodawana jest nawet w bonusie do przedpremierowych zamówień na The Lost Legacy. Wyjdzie tego samego dnia, co Uncharted. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Info od DF - "The Pro implementation in Lost Legacy is identical to Uncharted 4" - i-e native 1440p at 30 FPS. - Core artwork, lighting, physics and texture qualities are the same level as Uncharted 4. - The India open-area is the single largest area in an Uncharted game- Game play mechanics are mostly the same with minor game play modifications (silenced pistols and lock picking minigames)- DLC length is said to be the same as Uncharted 1 Edytowane 27 Lipca 2017 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 "DLC" xDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 XD w ogole jakie (pipi)e kopiuj- wklej to Lost Legacy to ja cie nie wiem. Nie spodziewalem sie takiego shitu po ND ale niech to w pizdu wydadza i biora sie na konkretnie za The Last Of Us 2 DLC XDXDXD pierwszy Uncharted jakiego nie kupie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Kolejna perełka od Naughty Dog pod lupą DigitalFoundy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ktoś ma namiary gdzie wyhaczyć preordera pudełkowego w korzystnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ktoś ma namiary gdzie wyhaczyć preordera pudełkowego w korzystnej cenie? W empiku, z kartą stałego klienta 129 zeta wraz Jak&Daxter. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ten Jak & Daxter to jest jakiś remaster czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Kruku, dosłownie kilka postów wcześniej jest odpowiedź na to pytanie (http://gematsu.com/2017/04/jak-daxter-jak-ii-jak-3-jak-x-combat-racing-coming-ps4-ps2-classics). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 No byłem zbyt leniwy, żeby przerzucić stronę wstecz, przyznaję. Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Gra może być całkiem całkiem. Oby tylko nie przynudzała jak miejscami czwórka. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Niech właśnie "przynudza" miejscam jak 4-ka. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Nie dogodzisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ale coś w tym jest... Grając w U4, po kilku godzinach na tej zielonej wyspie miałem dwa uczucia z przeciwległych krańców skali - z jednej strony obawiałem się, że to już koniec tej wspaniałej przygody, a z drugiej odczuwałem zawód, gdy po wspięciu się na kolejne ogrodzenie/przeszkodę terenową, Nate odkrył kolejną miejscówkę, w której musieliśmy spędzić kilkadziesiąt minut. Całe szczęście genialny epilog wynagrodził mi wszystko i sprawił, że gra zostawiła po sobie jak najbardziej pozytywne wrażenie. Jeśli chodzi o The Lost Legacy to obawiam się powtórki z U3 - prawdziwy trzon zespołu znów robi The Last Of Us (tym razem PART II), a praktykanci, sprzątaczki i woźny odpowiadają za tę odsłonę - na pewno będzie efekciarsko, ale czy fabularnie będzie się trzymało kupy i miało jakikolwiek sens? Zobaczymy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 No bez przesady z tymi sprzątaczkami i praktykantami. Reżyserują panowie, którzy siedzą w Naughty Dog od wielu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 No i niech będzie efekciarsko, w końcu z tego ta seria zasłynęła, więc niech się też "zakończy" (na tej generacji ;)) z przytupem. Chociaż podoba mi się kierunek, w którym Neil&Bruce popchnęli serię, to nie obrażę się jak będzie trochę więcej akcji. W czwórce dostaliśmy tylko jedną większą akcję, która już była znana z pokazu na E3. Skoro dostaniemy największy otwarty teren z całej serii, to dla różnorodności niech wrzucą też jakąś szaloną akcję. Nie wiem, niech rozwalą kolejny środek transportu - był już pociąg, statek, samolot, to co tam jeszcze zostało, jakiś helikopter czy coś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Niczego nie zmienia i będzie to samo, co w czwórce. Zmulanie, skradanie, trochę strzelania. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Embargo na recki schodzi już 17 sierpnia. Wychodzi na to, że będzie kocur: Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 McNamara jest fanbojem ND, z resztą jak my wszyscy :) Ale zakładam, że się nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi