Skocz do zawartości

Uncharted: The Lost Legacy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

McNamara jest fanbojem ND, z resztą jak my wszyscy :)

Ale zakładam, że się nie myli.

Nie prawda ale ciekaw jestem co wyjdzie z tego samodzielnego dlc. Ten do last of us im wyszedł ale był krótki ciekawe na ile ten starczy. 

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Mam nadzieję że wystarczy jednak na dłużej niż 10h. Po 10h to dopiero zaczynam się w grach rozkręcać...

Opublikowano (edytowane)

W przygodówkach akcji nie będących sandboksami to standardowy czas gry. Długie TLoU i U4 to raczej wyjątki.

Edytowane przez Kasias
Opublikowano

Są recki. 86% na Metacritic - http://www.metacritic.com/game/playstation-4/uncharted-the-lost-legacy/critic-reviews

W skrócie: Uncharted: The Lost Legacy proves that Naughty Dog doesn't need Drake to keep this series going.

Ale głupi tekst, dali kolejne uncharted z postaciami  żenskimi, i co tu miało pójść gorzej niż w u4?

Tym bardziej że Chloe to jedna z lepszych postaci w dwójce i trójce (pomimo mocno zmniejszonej roli). Spokojnie można to uniwersum kontynuować (ale teraz z długą przerwą na rozwój technologii itd), nawet z całkowicie nowymi postaciami ale też niech Sony bardzo nie przyciska buta. Niech to ND dalej idzie w kierunku nowych IP. Po sukcesie Last of Us powinni się zorientować że im to wychodzi na dobre.

Opublikowano

Pytanie do tych co kupowali pakiet dodatków do U4, wiadomo czy będzie można wcześniej pobrać?

Teoretycznie powinno się móc pobrać w poniedziałek czyli dzień-dwa przed premierą. Właśnie dodałem sobie do listy pobierania to zobaczę na konsoli, kiedy można ściągać.

• Plusik 1
Opublikowano

Od czasu Uncharted 2, każda nowa gra/dlc od Naughty Dog to dla mnie obowiązkowy zakup w dniu premiery. Nie czytam nawet żadnych recenzji, bo i tak wiem, że będę się świetnie bawił.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe czy będzie taka róznica (albo jeszcze większa) jak w U4 na bieda ps4 oraz na ps4pro po patchu UHD?1

Edytowane przez balon
Opublikowano (edytowane)

Super materiał GameSpotu o historii serii - od prototypu U1, przez skasowaną wersję U4 od Amy Hennig, po The Lost Legacy.

+ pełna analiza od DigitalFoundry:

Edytowane przez Kasias