Skocz do zawartości

Uncharted: The Lost Legacy

Featured Replies

• Odpowiedzi 469
  • Wyświetleń 70,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ken Adams
    Ken Adams

Gra, która zbeszcześciła jedną z najlepszych serii gier w historii Playstation. Pomyśleć, że gdyby nie to coś to być może czekalibyśmy teraz na piątą odsłonę przygód Nathana. Wchodzę w ten temat i kie

• Jezusiemaryjoijózefie jaka to jest piękna gierka  Nie wiem jak oni to zrobili ale to miejscami wygląda jak U 4.9, woda, błoto, detale, światła, zieleń. Biegam i robię zdjęcia jak poje.any  

• Ogólnie beka,  ludzie grają nadal w starocie z amigi, psxa, a cudowna grafika i fajny gameplay z u1 się zestarzał xD w du,pie sie poprzewracało

Opublikowano

Nie sieje fermentu tylko podaję informację jaką dostałem. Podobno wszystkie hurtownie dostały taką samą wersję.

Opublikowano

Nie sieje fermentu tylko podaję informację jaką dostałem. Podobno wszystkie hurtownie dostały taką samą wersję.

Gdzie zamawiałeś ? 

Opublikowano

Co? Uncharted bez Boberka? Kasuję pre-order!

A tak serio to pewnie typ sprowadził z zagranicy. Był już taki przypadek, chyba z TLOU.

Opublikowano

Po takiej ilości negatywnych komentarzy widać, że jakiś cwaniaczek, oczywiście, ze gra posiada język polski, są już przecież nawet filmiki z dubbingiem.

Opublikowano

Tu jest z polskim dubbingiem, uwaga spoilery gra od początku

Opublikowano

Swoja droga nie wiedziałem że osoby które mają sezon passa z U4 dostaną również J&D..przyjemna ta gierka?? (nie grałem w żadną cześć) Miło się zaskoczylem włączając rano konsole:-)

Opublikowano

Jedynka J&D jest bardzo dobra, fajnie będzie zagrać ponownie.

Opublikowano

Juz mam :)

Z tej okazji oddaje kod na Jak and Daxter.

Kto pierwszy ten lepszy

WEw5w54.jpg

Opublikowano

Wpisałem wszystko i dupa. Chyba jak sie wpisuje za często z rzędu to wyskakuje błąd i co by sie nie wpisało bedzie zle :/

Opublikowano

Wpisałem wszystko i dupa. Chyba jak sie wpisuje za często z rzędu to wyskakuje błąd i co by sie nie wpisało bedzie zle :/

Po prostu ktos cie uprzedzil.

Opublikowano

Wszedłem 47s po poście kurde ;p mogłem napisać odrazu ze dzięki trafiłem to inni przestaliby wpisywać xD

Opublikowano

Pogralem juz pare godzin w tego Jak and Daxter i fajny port, ale wolalbym bardziej zobaczyc remake'a.. Sterowanie tez nie najlepsze, ale da rade sie przyzwyczaic.

Opublikowano

No ale jak grałeś w Jaka jak go niby oddałeś?

W sensie rzuciłeś konsolomaniakom kośc na sznurku?

Opublikowano

xD

jak na skrzypcach, szanuję.

Revolver Mroku, a troll robbed of his past.

Opublikowano

No ale jak grałeś w Jaka jak go niby oddałeś?

W sensie rzuciłeś konsolomaniakom kośc na sznurku?

Nigdy w zyciu bym tego nie zrobil dla kochanych uzytkownikow tego forum, serio ci mowie. Wez daj za darmo gre, to zle : / Moze mam wtyki i dostalem wiecej kodow? 

Opublikowano

Nawet nie chce wiedzieć ilu w pocie wbijało  ten kod i  klneło.

Gdyby to był ktos normalny to bym się zaśmiał i dał plusa,a tak mam nadzieję że jakiś Kyo, albo gorszy model stwierdzi ze to za wiele jak na to forum i cie zbanuje, głosno  myśle :)

Opublikowano

zt

Edytowane przez milan

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem jeszcze sprawdze Uncharted. Oczywiscie jak zawsze dubbing angielski z napisami. Licze na przyjemna platynke. 

Opublikowano

Ktoś cos grał? Jakieś opinie? Lecę po 15 po swoją kopie a nawet nie wiadomo czy jest sie czym jarac ;p

Opublikowano

Wszyscy grają :) Mnie interesuje faktyczny czas gry. O resztę się nie martwię