Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Nie sieje fermentu tylko podaję informację jaką dostałem. Podobno wszystkie hurtownie dostały taką samą wersję.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Nie sieje fermentu tylko podaję informację jaką dostałem. Podobno wszystkie hurtownie dostały taką samą wersję. Gdzie zamawiałeś ?
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l http://allegro.pl/uncharted-zaginione-dziedzictwo-ps4-polski-dubbing-i6916674245.html
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Co? Uncharted bez Boberka? Kasuję pre-order! A tak serio to pewnie typ sprowadził z zagranicy. Był już taki przypadek, chyba z TLOU.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Radze omijać jutuba, można sobie zaliczyć super spojlera bo jutuberzy jak zwykle napierdalają co popadnie w thumbnaile.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Po takiej ilości negatywnych komentarzy widać, że jakiś cwaniaczek, oczywiście, ze gra posiada język polski, są już przecież nawet filmiki z dubbingiem.
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l https://psnprofiles.com/trophies/6508-uncharted-the-lost-legacy Zestaw pucharków przyjemniejszy niż w U4 bez idiotycznego speedruna. Platyna w LL jest więcej niż pewnikiem. :)
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Swoja droga nie wiedziałem że osoby które mają sezon passa z U4 dostaną również J&D..przyjemna ta gierka?? (nie grałem w żadną cześć) Miło się zaskoczylem włączając rano konsole:-)
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Juz mam :) Z tej okazji oddaje kod na Jak and Daxter. Kto pierwszy ten lepszy
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Wpisałem wszystko i dupa. Chyba jak sie wpisuje za często z rzędu to wyskakuje błąd i co by sie nie wpisało bedzie zle :/
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Wpisałem wszystko i dupa. Chyba jak sie wpisuje za często z rzędu to wyskakuje błąd i co by sie nie wpisało bedzie zle :/ Po prostu ktos cie uprzedzil.
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Wszedłem 47s po poście kurde ;p mogłem napisać odrazu ze dzięki trafiłem to inni przestaliby wpisywać xD
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Pogralem juz pare godzin w tego Jak and Daxter i fajny port, ale wolalbym bardziej zobaczyc remake'a.. Sterowanie tez nie najlepsze, ale da rade sie przyzwyczaic.
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l No ale jak grałeś w Jaka jak go niby oddałeś? W sensie rzuciłeś konsolomaniakom kośc na sznurku?
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l xD jak na skrzypcach, szanuję. Revolver Mroku, a troll robbed of his past.
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l No ale jak grałeś w Jaka jak go niby oddałeś? W sensie rzuciłeś konsolomaniakom kośc na sznurku? Nigdy w zyciu bym tego nie zrobil dla kochanych uzytkownikow tego forum, serio ci mowie. Wez daj za darmo gre, to zle : / Moze mam wtyki i dostalem wiecej kodow?
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Nawet nie chce wiedzieć ilu w pocie wbijało ten kod i klneło. Gdyby to był ktos normalny to bym się zaśmiał i dał plusa,a tak mam nadzieję że jakiś Kyo, albo gorszy model stwierdzi ze to za wiele jak na to forum i cie zbanuje, głosno myśle :)
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Dzisiaj wieczorem jeszcze sprawdze Uncharted. Oczywiscie jak zawsze dubbing angielski z napisami. Licze na przyjemna platynke.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Ktoś cos grał? Jakieś opinie? Lecę po 15 po swoją kopie a nawet nie wiadomo czy jest sie czym jarac ;p
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Wszyscy grają :) Mnie interesuje faktyczny czas gry. O resztę się nie martwię