milan 7 022 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 ale czuję, że mogli z tego trochę wyrosnąć :( Na bank dobrze ze Mattel nie wyrósł z produkcji Barbie pewnie rpacują tam małe dziewczynki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Myślę, że nie po to wyje.bali Amy Hennig z bycie dyrektorem kreatywnym żeby teraz wracać do czasów infantylnych platformówek. Dopóki Straley i Druckmann pracują w ND to raczej będą szli w dojrzałe opowieści. W sumie naturalnym krokiem w rozwoju bedzie jakaś gra z otwartym światem skoro z każdą grą robią co raz większe światy. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Nie widzę nic niedojrzałego gdyby zrobili kolejnego Jaka i Dextera ale na modłę 1 części, z ogromnym światem. Sądzę że w making of game nr 12 rozpływaliby się jak bardzo tęsknili za tym uniwersum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Było już wałkowane kilka razy. Same ND dawno potwierdziło, że skończyli z platformówkami jak i serią Jak'a. Zresztą nie ma co spekulować skoro do premiery TLoU 2 mamy kawał czasu, a co dopiero nowe IP... Psiaki chcą się ciągle rozwijać i robią to nieprzerwanie od czasów Crasha. Cokolwiek wymyślą przyjmę z otwartymi rękami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Czyli postanowione. Action RPG z otwartym światem w lekko baśniowej stylistyce ze sporą ilością skakania. Wracając do teamtu. Odpaliłem na chwilę Uncharted DLC. Bożeeee jak to wygląda, jak to się rusza. Jeszcze skubani podkręcili ten engine. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 W pudełku z grą jest kod na tą grę TO ty i jeszcze jeden. Ten drugi co to jest? Nie jest podpisany Jak and Daxter tylko uncharted Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 To jest kod na multi Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Bez niego nie zagram w multi? Czy to jakieś dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Miazga ten nowy Uncharted. Wszystkie gry w jakie gralem od Naughty Dog sa perfekcyjne. Slyszalem tez narzekania, ze gre mozna ukonczyc w 6-7 godzin a nie 10 jak bylo to zapowiadane. Pisali rowniez, ze 40$ to duzo jak na taka krotka gre xD Chyba zapomnieli jak bylo z MGSV: Ground Zeroes, gra kosztowala 30$ i mozna bylo ja ukonczyc w 1,5-2 godziny. Tych to mozna bylo nazwac oszustami a nie psiakow. Co do Jaka, to marzy mi sie zobaczyc remake'a, cos w stylu Ratchet and Clank. Bralbym jak nic, chociaz i tak biore wszystkie gry od psiakow w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 To jest kod na multi No chyba nie bardzo. Gra mi się zainstalowała, multi też i można spokojnie odpalić, a kodu nie wpisywałem. Może jakieś skórki czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Wpiszcie kod w sklepie to będziecie wiedzieć na co jest. Nie musicie go wykorzystywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Wpiszcie kod w sklepie to będziecie wiedzieć na co jest. Nie musicie go wykorzystywać. Jak wiesz to powiedz. Będę pewnie pchać kopie a nie wiem jaka ten kod ma wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jakbym wiedział to bym napisał od razu. Sam mam wersję cyfrową za SP do U4, więc kodu nie mam, a jakbym miał to bym sprawdził w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Wpiszcie kod w sklepie to będziecie wiedzieć na co jest. Nie musicie go wykorzystywać. Jak wiesz to powiedz. Będę pewnie pchać kopie a nie wiem jaka ten kod ma wartość. To jest dodatkowa zawartosc do multi jak skorki,bronie,postacie, perki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Na razie odpaliłem tylko multi i dziwne, że nie dodali nic poza jedną postacią :/ Asav wpadł przy drugiej skrzyni. Single standardowo na Chrushing, zobaczymy jak pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jak na Crushing jak ostatni poziom trudnosci jest zablokowany przy pierwszym przejsciu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Heh ten ester egg z Chloe uprawiającą jogę na wieży jest świetny :D Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jeszcze wyłapałem jeden z fc3 podczas jednej wymiany zdań Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 To jak tam, fajna gierka? Bo na razie dowiedziałem się, że ładna i że wszyscy chcą grać w J&D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jak na Crushing jak ostatni poziom trudnosci jest zablokowany przy pierwszym przejsciu? Nie jest zablokowany, jak klikniesz na Crushing to gra się zapyta czy na pewno tak chcesz i wtedy można go wybrać. Tak samo było w U4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 No i skończyłem...zajęło mi 9.30 Uncharted spokojnie może istnieć bez Natana, dużo skakania i eksploracji. Sama historia dla mnie ciekawa i ciężko było się oderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) To jak tam, fajna gierka? Bo na razie dowiedziałem się, że ładna i że wszyscy chcą grać w J&D.Ragus giereczka od ND to chyba wiadomka, że kozak. Jest mega dobrze. Jedynie jak komuś było mało pif paf w U4 i jęczał, że jest więcej eksploracji to ostrzegama, tu jest tego jeszcze więcej. Przez pierwsze dwa chaptery nawet broni w ręku nie trzymamy, ale akcji trochę było...Jak nie nie ma się jakiś krzywych faz do Sony albo do gierek AAA (no bo przecież to nie jest niszowe dzieło sztuki poza MAINSTREAMEM!) to naprawdę kozak kawałek kodu, dopracowany do perfekcji. Piękne urozmaicenie od najnowszej Zeldy. Tego mi było trzeba. Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez balon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ZupaPomidorowa 3 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 No i skończyłem...zajęło mi 9.30 Uncharted spokojnie może istnieć bez Natana, dużo skakania i eksploracji. Sama historia dla mnie ciekawa i ciężko było się oderwać. U mnie czeka na dysku Ale coś nie mogę odpalić właśnie przez brak nathana:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Podoba mi się ten dodatek. Ten pół otwarty teren daje radę mocno, jest więcej roboty niż w U4. liczę, że w tlou będzie to jeszcze lepiej przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) No i skończyłem...zajęło mi 9.30 Uncharted spokojnie może istnieć bez Natana, dużo skakania i eksploracji. Sama historia dla mnie ciekawa i ciężko było się oderwać. U mnie czeka na dysku Ale coś nie mogę odpalić właśnie przez brak nathana:/ poziom humoru i ogolnie teksty jakos nie odbiegaja od tego co bylo wczensiej, kobitki sa zadziorne i zaradne wiec fajnie sie ich slucha...mi brak Natana wgl nie przeszkadzal no ale dla mnie ogladanie plecow Cloe>>>>>>> a Natana :D Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi