XM. 10 887 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 2 godziny temu, Pupcio napisał: Przez to odkopanie tematu postanowiłem się zabrać w końcu za ostatnią misję bo leży rozkopana od pół roku i aż wstyd bo zajebista jest ta gierka Kurwa ostatnia misja i 3h siedzenia nad nią. W D3 już takiego ananasa nie było, i koło 2h max na najtrudniejsze. Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 No właśnie ciężko idzie kurwa A tak naprawdę jestem dopiero na początku xD taka długa przerwa też mi nie pomaga Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 (edytowane) U mnie pierwsze przejscie ostatniej misji zajelo ponad 3h (na hc). Potem od razu wzialem sie za odznaki gdy mialem ja na siwezo w pamieci i poszlo legancko, nawet speedrun jest do zrobienia bez "easter egga". To co jest piekne w tej grze to uczucie rosnacego w miare grania skilla - gdy po ukonczeniu wraca sie na poprzednie mapy i zaczynamy widziec mozliwosci o ktorych wczesniej sie nawet nie pomyslalo. Swietny design. Edytowane 12 marca 2021 przez smoo Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 25 marca 2021 Opublikowano 25 marca 2021 Szkoda, że tylko dodatek, lepiej niech coś myślą nad nową grą w jakichś fajnych klimatach. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Przypominam, że wyszedł już dodatek do tego cudeńka, niestety wciąż brak wieści o wersji na końsole Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 Pany gierka jest za 18 zł w storze obecnie, grałem w demko i mi się podobało ale kompletnie nie umiem miksować tych akcji kilku postaci naraz, poradzę sobie bez tego? Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 dasz radę, warto. To miksowanie stanie się z czasem proste, zapewniam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi