Opublikowano 9 grudnia 20168 l Stuff powstały we współpracy Tomasza Bagińskiego, Platige Image i Allegro zaczynał skromnie, a dziś ich filmy cieszą się już ogromną popularnością w polskiej sieci. Twardowsky'ego widzieli chyba już chyba wszyscy, a najnowszy twór, czyli Jaga, wydaje się nie odstawać od reszty: Poza tym mamy jeszcze smoka wawelskiego i Bazyliszka Produkcje te zyskały już chyba całkiem spore grono fanów, ja sam bardzo chętnie zobaczyłbym produkcję pełnometrażową w tym, jakże ciekawym, uniwersum. Edytowane 9 grudnia 20168 l przez Frantik
Opublikowano 9 grudnia 20168 l wygląda jak kopia amerykańskich bogów, bardzo mierna. ksiażki Gaimana w sensie. Edytowane 9 grudnia 20168 l przez milan
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Dalej lepsze niż ruscy avengersi Edytowane 9 grudnia 20168 l przez Figuś
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Jeśli filmiki zapowiadają poziom Bagińskiego jako reżysera, to jednak nie inwestowałbym w aktorskiego Wiedźmina xD
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Jaga dobra dupa a poza tym zrobili z niej Matrix. Widziałem jeszcze pierwszą część Twardowskiego, która była okej.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Seria twardowskiego najlepsza i przyjemnie sie to wszystko oglada.Czasami czlowiek sie dziwi ze to produkowane w Polsce. I jaka to mila odmiana od tych z(pipi)anych polskich komedii.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Mój ranking: Twardowski, Bazyliszek, Jaga, Smok w ogóle mi się nie podobał. Liczę na pełnometrażowe wydanie, zwłaszcza że części świetnie się uzupełniają. No i następny w kolejce Perun. Co do porównania do superbohaterów, lekko z dupy. Bardziej porównałbym produkcje do serii komiksów Fables, z tym, że występują tu fantastyczne postacie na wskroś polskie.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Mój ranking: Twardowski, Bazyliszek, Jaga, Smok w ogóle mi się nie podobał. Liczę na pełnometrażowe wydanie, zwłaszcza że części świetnie się uzupełniają. No i następny w kolejce Perun. Co do porównania do superbohaterów, lekko z dupy. Bardziej porównałbym produkcje do serii komiksów Fables, z tym, że występują tu fantastyczne postacie na wskroś polskie. Tak jak piszesz. Pierwsza część Twardowskiego bardzo na tak, reszta trochę odstaje. Ale przyjemnie się ogląda.