okens 540 Opublikowano 15 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Jeszcze bardziej powiekszyc backlog na 3ds, oddac bluberowi xboxa. Od przyszlego ma miec wy(pipi)ane na gierki wiec z tym xbonem nie ma pospiechu Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 360 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Nintendo switch + mini SNES jeśli wyjdzie. Poza tym więcej grać w gry, a mniej kupować tylko po to żeby leżały i się kurzyły Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Kupno Switch'a + miniNES do kolekcji.A tak bardziej przyziemnie plany do zacząć zbierać Game Boy od klasycznego do Advance. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Czyścić backloga, gierki kupywać. Czyli perpetum mobile. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Kupić jak debil nową konsolę nintendo i czekać rok na gry. Ja np dopiero kupię Switcha jak już na rynku będzie Mario 3d i Zelda. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 -Nakur.wiać w Destiny aż mi się znudzi -Kupić kolekcjonerkę Destiny 2 na premierę -Kupić ps4 (slim/pro) i ograć te 3 gry backloga które są -ograć zaległości na 3DSa (mam konsolę 2. rok a zagrałem w może z 5-6 gier z czego 3 to Pokemony xD) i Vitę (j.w. z tym że tu w nic nie grałem praktycznie poza Dragon's Crown) -nie kupować switcha póki nie wyjdzie na niego co najmniej 5 dobrych gier -jeśli nie będzie BC na switchu to kupić WiiU ... -Szkalować Sony i Nintendo ze zdwojoną siłą w CW Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Kupic 4k TV Wymienic fata na ps4 pro Kupic Scorpio Kupic Switcha Kupic gierki - Prey, RDR2, Horizon, Scalebound, Andromeda, TLG, Remastery Wipeouta, Zelda. No i ograc trylogie Mass Effecta xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Mam nadzieję że w przyszłym roku przestanę kupować gierki w które nawet mi się nie chce grać i żeby person,prey i rdr roz(pipi)ily te planetę swoją zayebistością Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 (edytowane) Czekam i kupić nowego ME: Andromeda. Kupić exlusivy gier tak jak Nioh, Horizon, Yakuza. Wymienić usługę dostawcy z lepszym netem. Nadrobić jakieś backlogi. Kupić wszystkie 3 konsole xbox, 360 i one, po czym rozwalić młotkiem kowalskim i spalić w piecu razem z polityką microsoftu Edytowane 15 grudnia 2016 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 15 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 (pipi)a jak tak patrze na te wasze postanowienia to zastanawiam sie czy aby gazety nie klamaly co do minimalnej stawki zarobkow w polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 (edytowane) Dokończyć Persone 4 Golden, kupić i ograć Severed po czym sprzedać Vite - może jeszcze w tym roku się uda. W przyszłym roku chcę przede wszystkim zagrać w Yakuza 0, Yakuza Kiwami i person 5, olać backlog i grać na bieżąco w wychodzące gry. Może kupię 3ds-a jeżeli stęsknię się za prznośniakiem. Edytowane 15 grudnia 2016 przez kes Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 (pipi) jak tak patrze na te wasze postanowienia to zastanawiam sie czy aby gazety nie klamaly co do minimalnej stawki zarobkow w polsce... sami informatycy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Powbijać zaległe trofea. Same gry Single player mi zostały więc do zrobienia Kupić TV 4K, 65 cali do PROsiaka. Definitywnie jakiś Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Bluber, ale to są postanowienia kąsolowe, musi być tam miejsce na gierki. A może niekoniecznie. Nie granie w gierki to tez o gierkach. Dyskutujmy. No jakoś tam jest. Te wspólczesne gierki przestały mnie chyba już bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 A może niekoniecznie. Nie granie w gierki to tez o gierkach. Dyskutujmy. "Pamiętajcie zatem i głoście dobrą nowinę: niegranie to nowe granie." ~~~ Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 (pipi) jak tak patrze na te wasze postanowienia to zastanawiam sie czy aby gazety nie klamaly co do minimalnej stawki zarobkow w polsce... a co ma do tego płaca minimalna? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Nadal nie kupić Xbona i trójnoga Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Myślę, że już ostatecznie skończę nadrabiać zaległości z poprzedniej generacji (zostały mi w zasadzie ze trzy duże tytuły, plus klika pobocznych, szybkich strzałów). O ile finansowo będzie git, to może zastanowię się nad kupnem PS4 i wejściu w końcu w obecną generację. To co wyszło do tej pory, plus to, co zapowiedziano, już jako tako nadaje sensu takiej decyzji, z mojej perspektywy przynajmniej : nowy ME, RDR, Wiedźmin, Deus Ex, Uncharted 4, w przyszłości trylogia Crasha, Tlou i parę innych : będzie w co grać. Albo oleję to, zrobię upgrade PC i pozaliczam multiplatformy w najlepszych możliwych wersjach, a exy sprawdzę jak PS4 będzie kosztować z 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Miec wywalone na pudelka. Tylko cyfra. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 kupić scorpio dalej jebać Sony i ich wyznawców 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Dla mnie 2017 to przede wszystkim Switch i nowa Zelda. Jaranko na sto procent i mega eksajt. Mam nadzieję że ta Zelda wyjdzie przed wakacjami i nie będzie już żadnych niespodzianek. No i chcę żeby ten nowy launchowy Mario był na poziomie 64 czy Galaxy. Drugie konsolowe postanowienie to oczywiście Prosiak i ogranie zaległych gierek z 8 generacji. A jak mi starczy kaski to chętnie przytulę XO Slim i nowy telewizor z HDR. Scorpio póki co mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Nie wydawać tyle na gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Chyba przeniosę PS2 do siebie i ułożę sobie na półce skolekcjonowane gry z PSX/PS2/PS3 i PS4. A tak PSX/PS2 jest u rodziców, a mi się chce grać w CRASH TEAM RACING.Chyba ps2 jakoś pod ampli podłączę? On ma tyle wejść/wyjść, że powinno zadziałać. Bo TV już wisi i nie będę go ściągał, zresztą nie wiem czy on nawet ma wejście euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Nie ma wejścia euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 1. Kupić Switcha 2. Kupić Scorpio 3. Kupić PSVR dla REZ Infinite jak już sprzęt zdechnie i cena zdjedzie poniżej tysiaka. 4. Czekać na nowego Mass Effecta, Zeldę i Scalebound. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi