Yakubu 3 048 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 - nie męczyć się z gierkami, które nie sprawiają mi przyjemności i wyrzucać je do śmietnika zamiast wmawiać sobie, że zaraz się rozkręci, zaraz będzie fajnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Mniej grać. I tak gram mało, ale można jeszcze mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 W dniu 15.12.2016 o 13:06, Rayos napisał: Nintendo Switch, Zelda i Mario nowe, RDR2, być może PS4 i obkupienie się w gry na Vitę, bo ostatnio posucha u mnie w tej kwestii. Jeszcze może jakiś soundbar do TV Checked, Checked, Checked, RDR2 nie wyszło, Checked, checked (i potem 90% tego sprzedałem w diabły xddd). Jedyne ostatnie nie wyszło z postanowień na 2018: - definitywnie skończyć kupować gierki na zapas - pokończyć to co mam - utrzymywać tempo grania jakie mam ostatnio - kupić soundbara/jakieś udźwiękowienie do tv - ograć kilka klasycznych, szanowanych jrpgów Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) W dniu 15.12.2016 o 13:49, balon napisał: VR i może Switch (dla Zeldy i Mario) oraz Scorpio. To może być mega ciężki rok dla portfela growego ale do następnej genetacji już tylio gierki będę kupował. No i jakby wyszedł mini SNES to na 100% day 1. Switch - kupiony, mega sprzęt, mega gry. Bardzo dobra decyzja. VR - brak "dużych" gier jak REVII oraz problem z HDR (mieszanie kablami) Scorpio - zje bana polityka exowa (i tworzenia nowych marek) MS wyleczyła mnie (na jakiś czas?) z xboxa SNES - przegapiłem aby zamówić z zagramanicy, a januszowe polskie ceny wyleczyły odepchnęły mnie od tego sprzętu. W tym roku kontynuuje postanowienie aby grać tylko w gierki, które mi podchodzą, jak coś mi nie sprawia przyjemności za h uj nie grać aby skończyć. Do tego będę nadal starał mieszać się gatunki i sprzęty aby nie wpaść w żadne rutyny. Co do zakupu sprzętu to w 2018r. pierwszy raz od dawna nie planuję żadnych inwestycji w tym kierunku. Aaaaa i zagrać w końcu w jakieś souls like, myślę o Bloodnorne. Edytowane 27 Grudnia 2017 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 43 minuty temu, ragus napisał: Mniej grać. I tak gram mało, ale można jeszcze mniej. Co za głupie postanowienie. I tak powstanie z Ciebie ragus5. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Wypraszam sobie, ostatnio sporo grałem w Battlefielda 1 i Wayward Souls na androidzie. A nie czekaj, to jeszcze gorzej o mnie świadczy. Na 2018: - Doczekać się Eitr - Kupić Ruinera na przecenie - Zrobić wszystko co się da w RE7 i potem może nawet zrobić se pare speedrunów - zemdleć z eksajtu na widok nowych gier Fromu i Dennaton Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Wayward Souls swietna gierka, ja nawet lubie mobilne granie tylko szkoda ze sterowanie dotykowe to (pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 W dniu 15.12.2016 o 13:31, _Be_ napisał: Mam wyje.bane w gieki to jest moje postanowienie noworoczne. Miałem ale pózniej nie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) W dniu 15.12.2016 o 13:17, grzybiarz napisał: Planuję w 2017 kupić PS VR, albo jakieś inne VR. Fajnie jakby Nintendo ogłosiło miniSNESa. A poza tym, to nie chcę żadnej nowej konsoli: muszę zebrać po 10 gier na każde Playstation i tyle mi styknie. Skoro inni cytują siebie, to i ja to zrobię. PS VR? Drogie i słabe. Poczekam na v2.0. miniSNES? No wyszedł, dzięki Nintendo że przeczytaliście tego posta. A co do kolekcjonowania gier, to wyszło mi po 15 na każdą konsolę. Oby w następnym roku nie wyszło, że jednak chcę mieć Top20 Edytowane 27 Grudnia 2017 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 W dniu 15.12.2016 o 13:40, Shen napisał: Jeszcze bardziej powiekszyc backlog na 3ds, oddac bluberowi xboxa. Udało się. Na kolejny rok chce dalej trzymać się postanowienia, że nie kupuje gier na zapas na ps4, powoli odkopuje się z backlogu. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 plan ambitny ale myślę że realny. Ukończyć największe hiciory z ery PS2 i PS3 w tym: -Silent Hill Collection -Metal Gear Solid 4 i 5 - seria Shin Megami Tensei - seria Fatal Frame - Skyrim - Heavy Rain - seria Uncharted - Manhunt 1 i 2 - Ico, Shadow of the Collosus, The Last Guardian - Okami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Przejście serii dark souls, nie dać się hypowi na pro/scorpio.Ale jestem konsekwentny......kupiłem prosiaka, skorpiona i switcha, a z soulsów to tylko ruszyłem 3 i jestem gdzieś w połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Skończę w końcu The Last of Us, aby @Farmer przestał mi truć dupę I ponadrabiam resztę gier, które mam od dłuższego czasu, a na które brakowało czasu/chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 kupie swiczunia i ogram wszystkie yakuzy( no chyba że kiwi 2 nie wyjdzie po eng) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) - ograć Horizona - ograć Undertale - ograć Yakuze 0 - ograć Yakuze Kiwami - ograć Watch Dogs 2 - ograć Persone 5 - ograć nowego South Parka - ograć Preya - ograć remake SotC - ograć Dishonored Death of the Outsider - ograć Final Fantasy XV - ograć Wolfensteina The New Colossus - ograć Uncharted The Lost Legacy - ograć NieR: Automata Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 2 godziny temu, Square napisał: Skończę w końcu The Last of Us, aby @Farmer przestał mi truć dupę I ponadrabiam resztę gier, które mam od dłuższego czasu, a na które brakowało czasu/chęci. Yebaniutki szkoda, że w zeszłym roku takiej deklaracji nie złożyłeś. Teraz trzeba czekać do grudnia... Pamiętaj @Square, że jesteśmy już po trzydziestce, nie jesteśmy już młodzieniaszkami, każda chwila z gierkami się liczy, a nie Horyzonta po 4 razy przechodzić i Wieśka obrażać. Postanowienie? Raczej prośba. By Sony zechciało mi w tym roku zostawić konto w spokoju. A co ograć? GoW, Metro i jak Rockstar pozwoli to w tym roku RDR2, jeszcze Horizon by napisać jaka Aloy jest brzydka za dzieciaka no i GTA V. Tak na prawdę nie mam jakiś deklaracji konsolowych. Chyba kryzys postwiedźminowy wciąż się mi udziela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Kupie ps4. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Może się w końcu zbiorę i przejdę polecanki od mate5, Deadbolta i TAG. A no i odpalę Dotstream, żeby zrobić screen'a na forumka Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 - dokończyć backloga. W tym roku z 33 gier zostało 10 więc już ostatnia prosta i granie w co się kupi od razu, - zakup w tym roku 3-5 max gier na premierę (dmc5 re2 i ctr pewniaki) I tyle. Już trochę mniej gram niż w pierwszej połowie zeszłego roku więc żadnych takich głupich postanowień nie robię - godzina na dzień mać + ewentualnie 10 w wolny weekend pasuje xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W dniu 27.12.2017 o 15:14, Rayos napisał: Checked, Checked, Checked, RDR2 nie wyszło, Checked, checked (i potem 90% tego sprzedałem w diabły xddd). Jedyne ostatnie nie wyszło z postanowień na 2018: - definitywnie skończyć kupować gierki na zapas - pokończyć to co mam - utrzymywać tempo grania jakie mam ostatnio - kupić soundbara/jakieś udźwiękowienie do tv - ograć kilka klasycznych, szanowanych jrpgów 2/5 zrobione, słabo Plany na 2019: - pokończyć to co mam - ograć kilka klasycznych szanowanych jrpgów - przekonać się do Yakuzy - bardziej szanować Nintendo - zakup Switch Pro (tudzież konsoli o innej nazwie będącą ulepszoną wersją Switcha z np. większą mocą mobilnie) - zminimalizować część planszówek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W dniu 15.12.2016 o 13:31, _Be_ napisał: Mam wyje.bane w gieki to jest moje postanowienie noworoczne. w sumie udało się bo w 2017 roku przeszedłem tylko 23 gierki a w 2018 - 33 tytuły więc w porównaniu do 45 i 46 z poprzednich lat to jest spory spadek a postanowienia na ten rok? Wyje,bane w postanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mieć założenie kupna sprzetu który nie wiadomo czy będzie tego warty, rayos in the bag and the bag in the river. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 no toć mówię, ze jak będzie mocniejsze, nie będę kupował bezwartościowego przedmiotu bo to się kłóci z minimalizmem mocniejsze = warto, a pewnie do tego liczę na inne poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 >wymienić telewizor >złożyć PC-ta do zobaczenia w 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 4 minuty temu, Rayos napisał: nie będę kupował bezwartościowego przedmiotu bo to się kłóci z zdaniem mojej kobiety fx'd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi