Yakubu 3 047 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 - nie męczyć się z gierkami, które nie sprawiają mi przyjemności i wyrzucać je do śmietnika zamiast wmawiać sobie, że zaraz się rozkręci, zaraz będzie fajnie 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 Mniej grać. I tak gram mało, ale można jeszcze mniej. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 W dniu 15.12.2016 o 13:06, Rayos napisał: Nintendo Switch, Zelda i Mario nowe, RDR2, być może PS4 i obkupienie się w gry na Vitę, bo ostatnio posucha u mnie w tej kwestii. Jeszcze może jakiś soundbar do TV Checked, Checked, Checked, RDR2 nie wyszło, Checked, checked (i potem 90% tego sprzedałem w diabły xddd). Jedyne ostatnie nie wyszło z postanowień na 2018: - definitywnie skończyć kupować gierki na zapas - pokończyć to co mam - utrzymywać tempo grania jakie mam ostatnio - kupić soundbara/jakieś udźwiękowienie do tv - ograć kilka klasycznych, szanowanych jrpgów Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 (edytowane) W dniu 15.12.2016 o 13:49, balon napisał: VR i może Switch (dla Zeldy i Mario) oraz Scorpio. To może być mega ciężki rok dla portfela growego ale do następnej genetacji już tylio gierki będę kupował. No i jakby wyszedł mini SNES to na 100% day 1. Switch - kupiony, mega sprzęt, mega gry. Bardzo dobra decyzja. VR - brak "dużych" gier jak REVII oraz problem z HDR (mieszanie kablami) Scorpio - zje bana polityka exowa (i tworzenia nowych marek) MS wyleczyła mnie (na jakiś czas?) z xboxa SNES - przegapiłem aby zamówić z zagramanicy, a januszowe polskie ceny wyleczyły odepchnęły mnie od tego sprzętu. W tym roku kontynuuje postanowienie aby grać tylko w gierki, które mi podchodzą, jak coś mi nie sprawia przyjemności za h uj nie grać aby skończyć. Do tego będę nadal starał mieszać się gatunki i sprzęty aby nie wpaść w żadne rutyny. Co do zakupu sprzętu to w 2018r. pierwszy raz od dawna nie planuję żadnych inwestycji w tym kierunku. Aaaaa i zagrać w końcu w jakieś souls like, myślę o Bloodnorne. Edytowane 27 grudnia 2017 przez balon Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 43 minuty temu, ragus napisał: Mniej grać. I tak gram mało, ale można jeszcze mniej. Co za głupie postanowienie. I tak powstanie z Ciebie ragus5. 3 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 Wypraszam sobie, ostatnio sporo grałem w Battlefielda 1 i Wayward Souls na androidzie. A nie czekaj, to jeszcze gorzej o mnie świadczy. Na 2018: - Doczekać się Eitr - Kupić Ruinera na przecenie - Zrobić wszystko co się da w RE7 i potem może nawet zrobić se pare speedrunów - zemdleć z eksajtu na widok nowych gier Fromu i Dennaton Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 Wayward Souls swietna gierka, ja nawet lubie mobilne granie tylko szkoda ze sterowanie dotykowe to (pipi) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 W dniu 15.12.2016 o 13:31, _Be_ napisał: Mam wyje.bane w gieki to jest moje postanowienie noworoczne. Miałem ale pózniej nie wyszlo Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 (edytowane) W dniu 15.12.2016 o 13:17, grzybiarz napisał: Planuję w 2017 kupić PS VR, albo jakieś inne VR. Fajnie jakby Nintendo ogłosiło miniSNESa. A poza tym, to nie chcę żadnej nowej konsoli: muszę zebrać po 10 gier na każde Playstation i tyle mi styknie. Skoro inni cytują siebie, to i ja to zrobię. PS VR? Drogie i słabe. Poczekam na v2.0. miniSNES? No wyszedł, dzięki Nintendo że przeczytaliście tego posta. A co do kolekcjonowania gier, to wyszło mi po 15 na każdą konsolę. Oby w następnym roku nie wyszło, że jednak chcę mieć Top20 Edytowane 27 grudnia 2017 przez grzybiarz Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 W dniu 15.12.2016 o 13:40, Shen napisał: Jeszcze bardziej powiekszyc backlog na 3ds, oddac bluberowi xboxa. Udało się. Na kolejny rok chce dalej trzymać się postanowienia, że nie kupuje gier na zapas na ps4, powoli odkopuje się z backlogu. Cytuj
michal 558 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 plan ambitny ale myślę że realny. Ukończyć największe hiciory z ery PS2 i PS3 w tym: -Silent Hill Collection -Metal Gear Solid 4 i 5 - seria Shin Megami Tensei - seria Fatal Frame - Skyrim - Heavy Rain - seria Uncharted - Manhunt 1 i 2 - Ico, Shadow of the Collosus, The Last Guardian - Okami 1 Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Przejście serii dark souls, nie dać się hypowi na pro/scorpio.Ale jestem konsekwentny......kupiłem prosiaka, skorpiona i switcha, a z soulsów to tylko ruszyłem 3 i jestem gdzieś w połowie. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Skończę w końcu The Last of Us, aby @Farmer przestał mi truć dupę I ponadrabiam resztę gier, które mam od dłuższego czasu, a na które brakowało czasu/chęci. Cytuj
Pupcio 18 612 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 kupie swiczunia i ogram wszystkie yakuzy( no chyba że kiwi 2 nie wyjdzie po eng) Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 (edytowane) - ograć Horizona - ograć Undertale - ograć Yakuze 0 - ograć Yakuze Kiwami - ograć Watch Dogs 2 - ograć Persone 5 - ograć nowego South Parka - ograć Preya - ograć remake SotC - ograć Dishonored Death of the Outsider - ograć Final Fantasy XV - ograć Wolfensteina The New Colossus - ograć Uncharted The Lost Legacy - ograć NieR: Automata Edytowane 14 sierpnia 2018 przez MYSZa7 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 2 godziny temu, Square napisał: Skończę w końcu The Last of Us, aby @Farmer przestał mi truć dupę I ponadrabiam resztę gier, które mam od dłuższego czasu, a na które brakowało czasu/chęci. Yebaniutki szkoda, że w zeszłym roku takiej deklaracji nie złożyłeś. Teraz trzeba czekać do grudnia... Pamiętaj @Square, że jesteśmy już po trzydziestce, nie jesteśmy już młodzieniaszkami, każda chwila z gierkami się liczy, a nie Horyzonta po 4 razy przechodzić i Wieśka obrażać. Postanowienie? Raczej prośba. By Sony zechciało mi w tym roku zostawić konto w spokoju. A co ograć? GoW, Metro i jak Rockstar pozwoli to w tym roku RDR2, jeszcze Horizon by napisać jaka Aloy jest brzydka za dzieciaka no i GTA V. Tak na prawdę nie mam jakiś deklaracji konsolowych. Chyba kryzys postwiedźminowy wciąż się mi udziela. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Może się w końcu zbiorę i przejdę polecanki od mate5, Deadbolta i TAG. A no i odpalę Dotstream, żeby zrobić screen'a na forumka Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 - dokończyć backloga. W tym roku z 33 gier zostało 10 więc już ostatnia prosta i granie w co się kupi od razu, - zakup w tym roku 3-5 max gier na premierę (dmc5 re2 i ctr pewniaki) I tyle. Już trochę mniej gram niż w pierwszej połowie zeszłego roku więc żadnych takich głupich postanowień nie robię - godzina na dzień mać + ewentualnie 10 w wolny weekend pasuje xd Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 W dniu 27.12.2017 o 15:14, Rayos napisał: Checked, Checked, Checked, RDR2 nie wyszło, Checked, checked (i potem 90% tego sprzedałem w diabły xddd). Jedyne ostatnie nie wyszło z postanowień na 2018: - definitywnie skończyć kupować gierki na zapas - pokończyć to co mam - utrzymywać tempo grania jakie mam ostatnio - kupić soundbara/jakieś udźwiękowienie do tv - ograć kilka klasycznych, szanowanych jrpgów 2/5 zrobione, słabo Plany na 2019: - pokończyć to co mam - ograć kilka klasycznych szanowanych jrpgów - przekonać się do Yakuzy - bardziej szanować Nintendo - zakup Switch Pro (tudzież konsoli o innej nazwie będącą ulepszoną wersją Switcha z np. większą mocą mobilnie) - zminimalizować część planszówek Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 W dniu 15.12.2016 o 13:31, _Be_ napisał: Mam wyje.bane w gieki to jest moje postanowienie noworoczne. w sumie udało się bo w 2017 roku przeszedłem tylko 23 gierki a w 2018 - 33 tytuły więc w porównaniu do 45 i 46 z poprzednich lat to jest spory spadek a postanowienia na ten rok? Wyje,bane w postanowienia. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Mieć założenie kupna sprzetu który nie wiadomo czy będzie tego warty, rayos in the bag and the bag in the river. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 no toć mówię, ze jak będzie mocniejsze, nie będę kupował bezwartościowego przedmiotu bo to się kłóci z minimalizmem mocniejsze = warto, a pewnie do tego liczę na inne poprawki Cytuj
Paolo de Vesir 9 221 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 >wymienić telewizor >złożyć PC-ta do zobaczenia w 2020 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 4 minuty temu, Rayos napisał: nie będę kupował bezwartościowego przedmiotu bo to się kłóci z zdaniem mojej kobiety fx'd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi