Mejm 15 292 Opublikowano 2 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2020 56 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Setki razy było już tłumaczone. Platinum nie wywiązywało się ze swoich obowiązków, a za pieniądze od MS-u klepali na boku inne gry w tym Niera Automatę. Jeśli ktoś miałby dostać po łbie to zarząd Platinum Games. Zrobili kontynuacje Niera kosztem pedaua w rurkach i sluchawkach? O ku.rwa jak szanuje. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2020 Super dev, przerosło ich zrobienie co-opa Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 2 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2020 46 minut temu, Mejm napisał: Zrobili kontynuacje Niera kosztem pedaua w rurkach i sluchawkach? O ku.rwa jak szanuje. tak było xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 2 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2020 5 minut temu, 20inchDT napisał: Super dev, przerosło ich zrobienie co-opa Jak to mówią, do trzech razy sztuka. Może następny Nier będzie w końcu dobrą grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 W dniu 1.01.2020 o 22:39, Bzduras napisał: Wiimote, sensor bar i grasz jak na konsoli, a nawet lepiej bo w HD. a ta grucha nunchuck też konieczna? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 Nie lepiej wii kupić za grosze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 386 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 48 minut temu, grzybiarz napisał: a ta grucha nunchuck też konieczna? Do niektórych gierek jak SMG tak. 7 minut temu, mozi napisał: Nie lepiej wii kupić za grosze? I telewizor CRT. I jakieś miejsce na konsolę i TV. I dorobić sobie gniazdek, bo gdzieś to trzeba wpiąć. A na końcu i tak grasz w SD zamiast w HD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 stówka za emulację 18 gierek, no nie wiem, nie wiem... no ale Launchbox sam się nie skompletuje: polecam każdemu miłosnikowi retro Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 Ograć gry warte ogrania, i prosiak do żyda i witaj nowa generacjo, nie mogliśmy się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
frankfuter 82 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 @grzybiarz ja bym na poczatku sprawdzil emulowanie wiilota na jakims padzie normalnym. zrobilem tak z metroid prime 2 - transfer save z wii, ustawilem wyzsza rozdzielczosc i teraz sama przyjemnosc grac w ostrym obrazie bez machania pilotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Tylko wolałbym chyba jednak wymachiwać tym pilotem oryginalnie, niż grać padem, nie wszystkie gry są na pada, a ciężko sterować dualshokiem imitując wiilota. Zamówiłem full zestaw, nawet gruchę, 120 zeta, No ale będzie na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2020 kupic xbox series x, nie brac ps5, pokonczyc zaczete gierki odswiezyc sobie klasyki z dziecinstwa Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2020 chyba na ten moment to mniej grać. A szczególnie w Multi. póki co nie wychodzi xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 11 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2020 W dniu 7.01.2020 o 22:23, MaZZeo napisał: chyba na ten moment to mniej grać Yup. Mniej grać, odpuszczać grze i ją od razu odkładać, jeśli nie bawię się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 W dniu 3.01.2019 o 15:36, Paolo de Vesir napisał: >wymienić telewizor >złożyć PC-ta do zobaczenia w 2020 Jest i OLED, jest i PC. No i dużo gier single ogranych. Fajnie, że przynajmniej tutaj dotrzymałem swoich postanowień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 386 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 W sumie na następny rok mam tylko jedno postanowienie: kupować mniej gierek, a na pewno kupować o wiele mniej na premierę. Na przestrzeni dwóch ostatnich lat poszalałem, teraz trzeba to ograć Jak na razie jest dobrze, na celowniku mam tylko RE8 i NieR Replicant, gdzie sam początek 2020 to była jakaś makabra - FFVII, Doom Eternal, RE3, TLoU2, a czym dalej tym więcej sztosiw po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 W dniu 31.12.2019 o 00:29, creatinfreak napisał: Jak w zeszłym roku zamierzam grać i się nie przejmować, że coś omijam. Tym bardziej, że przyszłe konsole mają mieć wsteczną i takie Ori będę mógł już nadrobić na xsx ( jeżeli pierwsza kupię konsolę ms). Już zacząłem sobie na spokojnie odkładać na nextgena aby kupić któregoś na premierę. Jednak pożyczyłem one aby ograć Ori. A tak to zrealizowane postanowienie i grałem w dobre gry. Oraz dało się kupić oba nextgeny na premierę. Tak więc w miarę postanowienie zrealizowane. W przyszłym roku jak w poprzednim po prostu grać, niekoniecznie na premierę bo ceny gier nie zachęcają. I postanowienie kupić/pożyczyć switcha jeżeli wyjdzie Zelda. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Moje postanowienia? * NIE KUPUJ GIER NA ZAPAS RDR, wpadło za prawie 2 paki, a rozfoliowałem i ukończyłem jak chodzi po stówie. Dodatkowo w cyfrze już ponad 100 gier, a ukończony procent bardzo niewielki. * UKOŃCZ GIERKI Z PS VR (i raczej to sprzedaj) Mam VRa, ale mimo pierwszej podjarki, nie chce mi się robić miejsca, zakładać hełmu i np. spędzić 50 godzin w Skyrim VR? Dla mnie to niewyobrażalne. * ZEJDŹ Z ZEWNĘTRZNEGO DYSKU Tyle mam gier na dysku, że 1TB nie stykło i korzystam z zewnętrznego 750 GB. No i da się odczuć wolniejsze czasy ładowania z tego dysku. Chcę poprzechodzić te gry i przejść tylko na pamięć wewnętrzną, a jak tak się stanie, kiedy zejdę np. do 500 GB, to wtedy: * KUP PS5, POZBĄDŹ SIĘ PS4 ... i graj zaległe gry w nowszej wersji, tylko ten mały dysk, trochę przeraża. * DALEJ ZBIERAJ PO 10 GIER PUDEŁKOWYCH NA KOLEJNE KONSOLE SONY Hobby trzeba pielęgnować Postanowiłem wieki temu zrobić po TOP 10 najlepszych gier na dane PlayStation, trza dokończyć listę PS4 i pomału brać się za PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 59 minut temu, grzybiarz napisał: * KUP PS5, POZBĄDŹ SIĘ PS4 ... i graj zaległe gry w nowszej wersji, tylko ten mały dysk, trochę przeraża. Jeżeli zrealizujesz punkt 1 i 3 to ten dysk nie będzie problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Moje postanowienia? W dalszym ciągu mieć wywalone na hejterów i grać w co lubię, kiedy lubię i na czym lubię + powoli schodzić z backlogu. Tak mi Panie Spencer w postaci XSX objawiony dopomóż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 W dniu 15.12.2016 o 13:17, grzybiarz napisał: Planuję w 2017 kupić PS VR, albo jakieś inne VR. Fajnie jakby Nintendo ogłosiło miniSNESa. A poza tym, to nie chcę żadnej nowej konsoli: muszę zebrać po 10 gier na każde Playstation i tyle mi styknie. sprawdziło się Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 W dniu 3.01.2019 o 16:59, Ukukuki napisał: Zamknać listę tytułów do zebrania na 3DSa i DSa. Myślę ,że się uda. 3DS zamknięty a do DSa brakuje mi jeszcze 4 tytułów Nowy rok to nowe cele. -zamknąć kolekcję DSa xd -Segi Saturn -X360 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 W sumie to rzeczywiście czas na nowe postanowienia: Nie potrafiąc zaangażować się w pełni w tytuły na duże konsole (brak czasu na długie gry, konieczność siadania przed TV) mam zamiar wrócić do mojej pierwszej miłości konsolowej - handheldów. Na OLXie mam od dawna ustawione altery na 3DSa (koniecznie N3DS lub N2DSXL), PS Vitę OLED i PSP 3004. Oczami wyobraźni widzę piękną kolekcję malutkich pudełek, giereczkowanie w łóżku przy lekkim świetle i ganie w podróży. Chcę wrócić do hardcorowego grania w WoWa - nie być jednym z wielu, a być kojarzony z czołową gildią na serwerze i być osobą z wyboru na raidy. Przesiadka z lapka na stacjonarkę (czyli wysoki, stabilny framerate) daje mi nadzieję na większe zaangażowanie w PvP. Żadnych planów względem stacjonarek, bo szczerze mówiąc hype jest, ale wiem, że byłoby podobnie jak mam z poprzednią generacją - czyli niby jest w co, ale jakoś się nie chce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 674 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 (edytowane) Czyli inaczej mówiąc, w temacie zaliczania singlowych tytułów problemem nie jest brak czasu, tylko przeznaczanie go na PvP xd. No ale co kto lubi. Ja X lat temu świadomie odrzuciłem granie w multi (które zresztą nigdy nie było jakimś moim konikiem, ot CS i za czasów PS3 krótkie przygody z różnymi tytułami), bo to straszny pochłaniacz czasu i wciąga jak bagno, a zapewnia w sumie tylko ten chwilowy "haj" wynikający z kolejnej rundki i kolejnego fraga. Wolę sobie poznawać kolejne przygody w singlu. No ale nie ukrywam, że w podjęciu takiej decyzji pomogło mi przejście na płatny multik na PS4 (dzięki panie MS). Edytowane 4 grudnia 2020 przez kotlet_schabowy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Ja jak kolega wyżej też zrezygnowałem z gierek multi. Jednak powodem był liczniki czasu spędzonego w grze. Jak widzę ,że przewaliłem w jeden rok 900h w jeden tytuł kompletnie nie grając w nic innego to xde. Dobrze ,że w Hearthstone nie ma licznika bo grałem nałogowo od 4 lat i starając się zdobyć w każdym miesiącu rangę legendy. Omijało mnie mnóstwo fajnych singlowych gierek. Jak się wciągnę to nie potrafię znaleźć balansu, dla mnie dobre gierki online są jak kokaina. Singlowe gierki fakt czasem się nudzą ale tą przerwę wykorzystuje na inne hobby. Zaliczając jeden tytuł za drugim też człowiek się wypala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi