Skocz do zawartości

Noworoczne postanowienia kĄsolowe

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze bardziej powiekszyc backlog na 3ds, oddac bluberowi xboxa.

Od przyszlego ma miec wy(pipi)ane na gierki wiec z tym xbonem nie ma pospiechu

• Odpowiedzi 363
  • Wyświetleń 41,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kupić scorpio   dalej jebać Sony i ich wyznawców

• O to to. Ja wiem, że "kiedyś to było" jest wyświechtanym powiedzonkiem, ale trochę tęsknię za czasami, gdy człowiek raz na miesiąc kupował wybraną gazetkę i z niej dowiadywał się wszystkiego co dzieje

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Czyli inaczej mówiąc, w temacie zaliczania singlowych tytułów problemem nie jest brak czasu, tylko przeznaczanie go na PvP xd. No ale co kto lubi.   Ja X lat temu świadomie odrzuciłem granie

Opublikowano

Nintendo switch + mini SNES jeśli wyjdzie. Poza tym więcej grać w gry, a mniej kupować tylko po to żeby leżały i się kurzyły :)

Opublikowano

Kupno Switch'a + miniNES do kolekcji.
A tak bardziej przyziemnie plany do zacząć zbierać Game Boy od klasycznego do Advance.

Opublikowano

Kupić jak debil nową konsolę nintendo i czekać rok na gry.

Ja np dopiero kupię Switcha jak już na rynku będzie Mario 3d i Zelda.

Opublikowano

-Nakur.wiać w Destiny aż mi się znudzi

-Kupić kolekcjonerkę Destiny 2 na premierę

-Kupić ps4 (slim/pro) i ograć te 3 gry backloga które są

-ograć zaległości na 3DSa (mam konsolę 2. rok a zagrałem w może z 5-6 gier z czego 3 to Pokemony xD) i Vitę (j.w. z tym że  tu w nic nie grałem praktycznie poza Dragon's Crown)

-nie kupować switcha póki nie wyjdzie na niego co najmniej 5 dobrych gier

-jeśli nie będzie BC na switchu to kupić WiiU

...

-Szkalować Sony i Nintendo ze zdwojoną siłą w CW

Opublikowano

Kupic 4k TV

Wymienic fata na ps4 pro

Kupic Scorpio

Kupic Switcha 

Kupic gierki - Prey, RDR2, Horizon, Scalebound, Andromeda, TLG, Remastery Wipeouta, Zelda.

No i ograc trylogie Mass Effecta xD.

Opublikowano

Mam nadzieję że w przyszłym roku przestanę kupować gierki w które nawet mi się nie chce grać i żeby person,prey i rdr roz(pipi)ily te planetę swoją zayebistością

Opublikowano

Czekam i kupić nowego ME: Andromeda.

Kupić exlusivy gier tak jak Nioh, Horizon, Yakuza.

Wymienić usługę dostawcy z lepszym netem.

Nadrobić jakieś backlogi.

Kupić wszystkie 3 konsole xbox, 360 i one, po czym rozwalić młotkiem kowalskim i spalić w piecu razem z polityką microsoftu  :Coolface: 

Edytowane przez Faka

Opublikowano
  • Autor

(pipi)a jak tak patrze na te wasze postanowienia to zastanawiam sie czy aby gazety nie klamaly co do minimalnej stawki zarobkow w polsce...

Opublikowano

Dokończyć Persone 4 Golden, kupić i ograć Severed po czym sprzedać Vite - może jeszcze w tym roku się uda.

W przyszłym roku chcę przede wszystkim zagrać w Yakuza 0, Yakuza Kiwami i person 5, olać backlog i grać na bieżąco w wychodzące gry.

Może kupię 3ds-a jeżeli stęsknię się za prznośniakiem.

Edytowane przez kes

Opublikowano

(pipi) jak tak patrze na te wasze postanowienia to zastanawiam sie czy aby gazety nie klamaly co do minimalnej stawki zarobkow w polsce...

sami informatycy :lapka: 

Opublikowano

Powbijać zaległe trofea. Same gry Single player mi zostały więc do zrobienia :)

Kupić TV 4K, 65 cali do PROsiaka. Definitywnie jakiś Sony. 

Opublikowano

Bluber, ale to są postanowienia kąsolowe, musi być tam miejsce na gierki.

A może niekoniecznie. Nie granie w gierki to tez o gierkach. Dyskutujmy.

No jakoś tam jest. Te wspólczesne gierki przestały mnie chyba już bawić. 

Opublikowano

A może niekoniecznie. Nie granie w gierki to tez o gierkach. Dyskutujmy.

"Pamiętajcie zatem i głoście dobrą nowinę: niegranie to nowe granie." ~~~ pjyzQEy.png

Opublikowano

(pipi) jak tak patrze na te wasze postanowienia to zastanawiam sie czy aby gazety nie klamaly co do minimalnej stawki zarobkow w polsce...

a co ma do tego płaca minimalna?

Opublikowano

Myślę, że już ostatecznie skończę nadrabiać zaległości z poprzedniej generacji (zostały mi w zasadzie ze trzy duże tytuły, plus klika pobocznych, szybkich strzałów). O ile finansowo będzie git, to może zastanowię się nad kupnem PS4 i wejściu w końcu w obecną generację. To co wyszło do tej pory, plus to, co zapowiedziano, już jako tako nadaje sensu takiej decyzji, z mojej perspektywy przynajmniej : nowy ME, RDR, Wiedźmin, Deus Ex, Uncharted 4, w przyszłości trylogia Crasha, Tlou i parę innych : będzie w co grać.

Albo oleję to, zrobię upgrade PC i pozaliczam multiplatformy w najlepszych możliwych wersjach, a exy sprawdzę jak PS4 będzie kosztować z 500 zł.

Opublikowano

Dla mnie 2017 to przede wszystkim Switch i nowa Zelda. Jaranko na sto procent i mega eksajt. Mam nadzieję że ta Zelda wyjdzie przed wakacjami i nie będzie już żadnych niespodzianek. No i chcę żeby ten nowy launchowy Mario był na poziomie 64 czy Galaxy.

Drugie konsolowe postanowienie to oczywiście Prosiak i ogranie zaległych gierek z 8 generacji.

A jak mi starczy kaski to chętnie przytulę XO Slim i nowy telewizor z HDR. Scorpio póki co mnie nie interesuje.

Opublikowano

Chyba przeniosę PS2 do siebie i ułożę sobie na półce skolekcjonowane gry z PSX/PS2/PS3 i PS4. A tak PSX/PS2 jest u rodziców, a mi się chce grać w CRASH TEAM RACING.
Chyba ps2 jakoś pod ampli podłączę? On ma tyle wejść/wyjść, że powinno zadziałać. Bo TV już wisi i nie będę go ściągał, zresztą nie wiem czy on nawet ma wejście euro.

Opublikowano

Nie ma wejścia euro.

Opublikowano

1. Kupić Switcha

2. Kupić Scorpio

3. Kupić PSVR dla REZ Infinite jak już sprzęt zdechnie i cena zdjedzie poniżej tysiaka.

4. Czekać na nowego Mass Effecta, Zeldę i Scalebound.