Sleeper 3 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Cześć,otóż mam problem z xperia z 2 gry mi lekko ścinają zaktualizowałem swój telefon do wersji 6.0.1 i to też nic zdziałało pierwsza to asphalt 8 i bully ,gry nie powinny ścinać bo mam dobry akurat niby ten telefon może ktoś ma jakieś pomysły? Proszę bo nie mam sił już na to Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 a gry masz z google play? bo czasem niektóre gry mają różne wersje, w zależności od procka. A na google play pobiera się wersja właściwa. Xperia Z (ta pierwsza?), to dość stary telefon i mimo bodajże czterech rdzeni, nie radzi sobie z zaawansowanymi/nowszymi grami. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Na Z2 chyba w Marshmallow jest inny zarządca I/O z tego co pamiętam i niektóre giereczki mogą chodzić wolniej. Pobierz Flashtool, wróć do Lollipopa i po kłopocie. Zwłaszcza, że piątka ma cudownie działającą Staminę, a nie to gunwo z Androida 6. Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Jest jakaś rozpiska gier kompatybilnych z padem ipega? Córa dostała taki pod choinkę, ale niewiele gier ze sklepu play go obsługuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi