marcinwks 1 002 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Tak piszecie, że Scorpio będzie za 499$, ale coś mi się wydaje, że to mało prawdopodobne, a cena będzie przynajmniej +100 wyższa. Przy okazji premiery Scorpio, na rynku zadebiutują Halo6 oraz nowy TR - tym razem na pewno, na pewno i jeszcze raz na pewno jako exclusive. Oczywiście obie gry odpalimy też na zwykłym x0, a starsze gry dostaną odpowiednie łatki, jak w przypadku PS4 pro. W grudniu na imprezie Sony, zostanie zapowiedziane PS5 z datą premierą jesień 2018. Switch okaże się klapą pokroju Wii u. W sumie to tyle z wydarzeń wartych wzmianki. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 To ja na zlosc wszystkim dopisze, ze w 2017 Switch okaze sie za(pipi)ista konsolka wypierajaca na lajcie DSa, dostaniemy na nia cala mase za(pipi)istych tytulow i to bedzie wlasnie nowa jakosc Niny. W 2017 Sony ostatecznie zdetronizuje Microsoft chociaz tak na prawde, w koncu zaczynam sie tak dobrze bawic na tej generacji, ze mam to gleboko w d.upie co sie wydarzy na tym polu. Wydarzy sie za to masa swietnych gier, Andromeda okaze sie lepsza niz cala trylogia razem wzieta, a cala masa nowych swietnych tytulow wraz z Assasynem w Egipcie zostanie zapowiedziana Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Będzie ch,ujnia jak co roku od początku tej generacji. Może wyjdzie jedna fajna i świeża duża gra, reszta to porty i remastery. No i kreatywność tylko na poletku indie, reszta to kopie kopii, które i tak będą sprzedawać się jak szalone. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jeśli chodzi o indie to czekam na jakiegoś soulslike fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Death's Gambit wychodzi w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Obstawiam cenę Scorpio na poziomie 599$ czyli w Polsce na premierę pójdą z 3-4 szt. (Mazz, Don, Blant i może ja:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jeśli chodzi o indie to czekam na jakiegoś soulslike fajnego. http://eitrthegame.tumblr.com/ ponoć w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) No właśnie na te gierki czekam xD. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi