dawdi17 57 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Panowie jest jakaś PEWNA i SPRAWDZONA metoda oglądania tej aplikacji za granicą? Może być nawet płatna byle tylko napewno działała. Mieszkam w Holandii, mam NC+, ale żona mi płacze, że nie może obejrzeć wszystkich odcinków Bosackiej itd. Próbowałem się trochę bawić proxy na hideonline czy coś takiego, ale wtedy mieliśmy lipnego neta i dałem sobie spokój tym bardziej, że jakoś to nie chciało działać. Jest może jakaś inna metoda? Albo może niech ktoś potwierdzi, że warto bawić się tymi proxy bo komuś naprawde działa. Proszę o odzew. PS. Jestem akurat na urlopie w PL i widzę, że teraz nawet jest tam jakaś płatna subskrypcja, czy pomimo jej wykupienia będę mógł oglądać tylko w Polsce? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Chyba najlepsza opcja to VPN ja tak oglądam us netflixa, wiec pewnie to tez ruszy Załóż sobie płatnego VPN większość stron oferuje paro lub 30 dniowe triale Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 13 stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 stycznia 2017 Ok, sprawdzę jak wrócę do NL, dzięki Panowie ;) Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 24 stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 stycznia 2017 (edytowane) Wróciłem, próbuję testować Hola Better Internet, ale TVN Player twierdzi, że mam włączonego AdBlocka mimo, że go wyłączyłęm. W PL wyłączenie działało, tutaj już nie. Przynajmniej nie wyświetla się komunikat o innym kraju, no ale dalej nie da się oglądać. Co prawda w tej Holi też jest jakiś AdBlock, ale nawet go nie włączałem. Jakieś dalsze rady? Edyt. Nieważne, całkowite odinstalowanie pomogło... Dzięki Butt ;) Edytowane 24 stycznia 2017 przez dawdi17 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Wykup jakąś normalną usługę VPN, dostaniesz adres serwera bez potrzeby instalowania jakiegoś softu, konfigurujesz sobie globalne połączenie sieciowe w windowsie i wszystko co będziesz robił na kompie będzie leciało przez VPN. Cytuj
andrzejfrantczak 0 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 Ostatnio reaktywację miała polska firma SolidVPN.pl , 10 pln/miesiąc lub 120 pln za rok i w paczce 70 serwerów VPN. Oferta jak na początek bardzo dobra w porównaniu do pozostałych. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 4 godziny temu, andrzejfrantczak napisał: Ostatnio reaktywację miała polska firma SolidVPN.pl , 10 pln/miesiąc lub 120 pln za rok i w paczce 70 serwerów VPN. Oferta jak na początek bardzo dobra w porównaniu do pozostałych. I to czasem nie Twoja firemka? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 jezeli chodzi o vpn to licza sie dwa IVPN oraz Mullvad Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi