Skocz do zawartości

Switch - prezentacja, preordery i ogólna szajba :)

Czy forumek kupi Switcha 166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupisz Switcha?

• Oczywiście że tak i to w dniu premiery!
    • Oczywiście że tak, ale nie od razu
    • Raczej tak, zastanowię się jeszcze
    • Raczej nie, zastanowię się jeszcze
    • Nie, ta konsola zupełnie mi nie pasuje

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy pokaza wyglad boxow itp. Ktos cos? Jak to wygladalo przy okazjo wczesniejszych prezentacji?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 88,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wybaczam Ci bo pewnie jesteś jeszcze w gimnazjum i nie ogarniasz ale kolejne Mario i Zelda to idealny przykład powtarzalności do zarzygania.

• >pisz o byciu dorosłym facetem >żona nie pozwala kupować konsoli  

• Ja pyerdole, ja w 2016 odpalałem Metroidy z Wii na 55 calach i było spoko, a tu marudzenie na 900p XD Współczuję niskiej tolerancji.

Opublikowano

Najbardziej się jaram trailerem beyond good & evil.

Opublikowano

Monster Hunter by mnie tylko skusil do kupna, wiec na chwile obecna wy(pipi)ka.

Wbeyod9.jpg

EMEA Community Manager for @MonsterHunter

O kurcze pieczone.

@Masorz

Piwko przygotowane?

Opublikowano

od dluzszego czasu (lat) chyba nie bylo konfy, ktorej nie ogladalem na zywo na party na psn i tym razem bedzie tak samo :)

Opublikowano

Wstępnie jestem zainteresowany Switchem, choć pewnie poczekam z rok, albo więcej i zobaczę jak będzie spisywał się w roli handhelda (bateria, komfort itp.). W tej generacji zieloni sami wykreślili się z mojej listy, a tradycję dwóch konsol na generację trzeba podtrzymywać :v

Szkoda, że konferencji nie obejrzę na żywo, ale powtórka do kawki jak najbardziej.

Opublikowano

Ja oglądam konferencje o 5-tej, jaram się bardzo ale wyjdzie pewnie jak zwykle że oczekuje nie wiadomo czego co mi nie dadzą i się rozczaruje. Po tygodniu mi przejdzie i będę się znowu jarał jak murzyn bateryjką. Wątpię jednak żeby stać mnie było na kupno konsoli w premierę (obecnie priorytet ma samochód), więc może do świąt odłożę sobie bącki, tymczasem zdążę ograć Zeldę BotW na Wii U  :rayos:

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

Niestety nie będę oglądał na żywo, ale po powrocie do domu oglądam :) Microsoft się wyautował, Nintendo ma spore szanse na drugie miejsce, tylko błagam, żadnych numerów typu "rzucimy na rynek mało sztuk tak samo jak z Amiibo i NES Mini"

Opublikowano
  • Autor

No tu będzie ciężko bo chcą wystartować globalnie, a to zawsze oznacza "produkt niedostępny" :) Amerykańskie preordery mają być czasowe, a w niektórych sklepach jest ograniczenie 2 sztuk na osobę.

Opublikowano

ok już wstałem xd

Opublikowano

jak by ktoś tam sznura potrzebował

http://www.nintendo.com/switch/

Opublikowano

my_body_is_ready.png

Opublikowano

Co to za plumkanie leci? xD

juz 180 000 na samym yt, jest hajp

Edytowane przez musoil

Opublikowano

Co to za plumkanie leci? xD

dj na scenie na(pipi)ia technobaunsy  :music:

dobry wieczor Yakubu :sir:

Opublikowano

2 minuty, czujecie to? 2 (pipi)a minuty :banderas: 

also:

google zaktualizowalo opis Kingdom Hearts na wyszukiwarce.

HAJP 

IS

REAL

5mCssEE.png

Opublikowano

Beka wnusiu