Opublikowano 12 stycznia 20178 l Ciekawe czy pokaza wyglad boxow itp. Ktos cos? Jak to wygladalo przy okazjo wczesniejszych prezentacji?
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Monster Hunter by mnie tylko skusil do kupna, wiec na chwile obecna wy(pipi)ka. EMEA Community Manager for @MonsterHunter O kurcze pieczone. @Masorz Piwko przygotowane?
Opublikowano 12 stycznia 20178 l od dluzszego czasu (lat) chyba nie bylo konfy, ktorej nie ogladalem na zywo na party na psn i tym razem bedzie tak samo :)
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Wstępnie jestem zainteresowany Switchem, choć pewnie poczekam z rok, albo więcej i zobaczę jak będzie spisywał się w roli handhelda (bateria, komfort itp.). W tej generacji zieloni sami wykreślili się z mojej listy, a tradycję dwóch konsol na generację trzeba podtrzymywać :vSzkoda, że konferencji nie obejrzę na żywo, ale powtórka do kawki jak najbardziej.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Ja oglądam konferencje o 5-tej, jaram się bardzo ale wyjdzie pewnie jak zwykle że oczekuje nie wiadomo czego co mi nie dadzą i się rozczaruje. Po tygodniu mi przejdzie i będę się znowu jarał jak murzyn bateryjką. Wątpię jednak żeby stać mnie było na kupno konsoli w premierę (obecnie priorytet ma samochód), więc może do świąt odłożę sobie bącki, tymczasem zdążę ograć Zeldę BotW na Wii U Edytowane 12 stycznia 20178 l przez chrno-x
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Niestety nie będę oglądał na żywo, ale po powrocie do domu oglądam :) Microsoft się wyautował, Nintendo ma spore szanse na drugie miejsce, tylko błagam, żadnych numerów typu "rzucimy na rynek mało sztuk tak samo jak z Amiibo i NES Mini"
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Autor No tu będzie ciężko bo chcą wystartować globalnie, a to zawsze oznacza "produkt niedostępny" :) Amerykańskie preordery mają być czasowe, a w niektórych sklepach jest ograniczenie 2 sztuk na osobę.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Co to za plumkanie leci? xD juz 180 000 na samym yt, jest hajp Edytowane 13 stycznia 20178 l przez musoil
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Co to za plumkanie leci? xD dj na scenie na(pipi)ia technobaunsy dobry wieczor Yakubu
Opublikowano 13 stycznia 20178 l 2 minuty, czujecie to? 2 (pipi)a minuty also: google zaktualizowalo opis Kingdom Hearts na wyszukiwarce. HAJP IS REAL