Skocz do zawartości

Switch - prezentacja, preordery i ogólna szajba :)

Czy forumek kupi Switcha 166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupisz Switcha?

• Oczywiście że tak i to w dniu premiery!
    • Oczywiście że tak, ale nie od razu
    • Raczej tak, zastanowię się jeszcze
    • Raczej nie, zastanowię się jeszcze
    • Nie, ta konsola zupełnie mi nie pasuje

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Do mario na zime grasz w jedna gierke xdddd, nikt procz psychofanow tego nie kupi na premiere ale w 2018 bedzie mozna kupic bez wstydu

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 88,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wybaczam Ci bo pewnie jesteś jeszcze w gimnazjum i nie ogarniasz ale kolejne Mario i Zelda to idealny przykład powtarzalności do zarzygania.

• >pisz o byciu dorosłym facetem >żona nie pozwala kupować konsoli  

• Ja pyerdole, ja w 2016 odpalałem Metroidy z Wii na 55 calach i było spoko, a tu marudzenie na 900p XD Współczuję niskiej tolerancji.

Opublikowano

Jest dobrze. Będzie w co grać.

Opublikowano

Dobra.

Po evencie.

Szczerze? Jest dobrze, pokazali dużo fajnych tytułów, ale prawie nic z tego nie wychodzi na start konsoli. Jedna zelda i 1,2 switch? no bez jaj. Jak nie podadząwięcej gier na launch to bardzo miernie.

Opublikowano

Zazwyczaj tak nie piszę o gierkach video, a zwłaszcza o zwiastunach, ale ten zwiastun tej gierki mnie bardzo podniecił. Był... szokująco podniecający. Na szczęście będzie też na Wii U.

Opublikowano

Mają jeszcze pokazać jakieś gry dzisiaj więc pewnie będzie więcej launch title.
Trailer kozak, szukam preordera :D

Opublikowano

Do mario na zime grasz w jedna gierke xdddd, nikt procz psychofanow tego nie kupi na premiere ale w 2018 bedzie mozna kupic bez wstydu

gra ma podobno starczyc na 800 godzin przy robieniu na 100%

Opublikowano

Zelda na premiere zainteresowani beda szarpac jak szczerbaty suchary

W sumie to ona miala byc juz na wii u wiec tyle dobrze ze sie wyrobili na premiere.

Opublikowano

Stawiam że na start będą jakieś remastery i porty z WiiU.

Opublikowano

no ok dużo pytań po konferencji:

Cena w europie

Dostępność w Polsce

Tytuły na start poza Zeldą

Ceny gier 

Opublikowano

Mnie najbardziej ciekawi co FROM SOFTWARE robi na switcha. Albo nowa gra albo remastery dark soulsów. 

Opublikowano

Jeśli cena w US 300 dolarów to będzie 250 funtów w UK to w Polszy pewnie pomiędzy 1400-1600

Opublikowano

Czyli zelda ograna na Wii U, no chyba że 3 marca to data tylko,na Switcha :/

Opublikowano

Zelda na WiiU też 3.03 potwierdzone info

Opublikowano

Mario Kart 8 Deluxe

C2BsOsNVEAAjLAV.jpg

Opublikowano

No 300 dolcow to jest nie cale 900 zloty takze wynika ze konsola zas najdrozsza bedzie w europie.

Dlatego ceny na europe pokazac nie chcieli by ludzi nie wkurzac XD

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Z takim lineupem premierowym to sie nie dziwie ze online do jesieni bedzie bezplatny bo ciezko byloby pobierac oplaty za konsole bez gier z zelda do single player

Opublikowano

Już zaczynają spływać gierki The Binding of Isaac: Afterbirth+ is coming to the Nintendo Switch in Spring 2017

Opublikowano

No 300 dolcow to jest nie cale 900 zloty takze wynika ze konsola zas najdrozsza bedzie w europie.

Dlatego ceny na europe pokazac nie chcieli by ludzi nie wkurzac XD

Kiedy ostatnio w kantorze byłeś?

Opublikowano

Z takim lineupem premierowym to sie nie dziwie ze online do jesieni bedzie bezplatny bo ciezko byloby pobierac oplaty za konsole bez gier z zelda do single player

Ale Ficek w zeldzie online to raczej nie wykorzystasz :P