Skocz do zawartości

Switch - prezentacja, preordery i ogólna szajba :)

aux

Czy forumek kupi Switcha  

166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupisz Switcha?

• Oczywiście że tak i to w dniu premiery!
    • Oczywiście że tak, ale nie od razu
    • Raczej tak, zastanowię się jeszcze
    • Raczej nie, zastanowię się jeszcze
    • Nie, ta konsola zupełnie mi nie pasuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No 300 dolcow to jest nie cale 900 zloty takze wynika ze konsola zas najdrozsza bedzie w europie.

Dlatego ceny na europe pokazac nie chcieli by ludzi nie wkurzac XD

Kali dolar za trzy xlote to byl chyba wtedy jsk do kkw wyjezdzales

Opublikowano

No 300 dolcow to jest nie cale 900 zloty takze wynika ze konsola zas najdrozsza bedzie w europie.

Dlatego ceny na europe pokazac nie chcieli by ludzi nie wkurzac XD

Lepiej zobacz na kurs PLN do USD ;)
Opublikowano (edytowane)

Snipperclips – Cut it out, together!: In this creative new kind of Action-Puzzle game, players communicate, cooperate and use their imaginations to solve basic and advanced puzzles by cutting paper characters into new shapes. People can play solo or with a friend in the main game, then bring in a bigger group to solve up to four-player dynamic puzzles or compete in other activities. Snipperclips – Cut it out, together! will release in March exclusively in Nintendo eShop.

SFII Ultra: The Final Challengers on Switch!

Edytowane przez Dante
Opublikowano (edytowane)

Jezu jaka ładna okładka Zeldy! Ale trochę beka z tymi pudełkami. Takie PC / PSP.

C2BI_djUoAAHukh.jpg

A tu Zelda Wii U, przypomnę że wychodzi tego samego dnia co Switchowa.

wiiu-retail-edition.png

Edytowane przez _A_
Opublikowano

Ogólnie jest nie za fajnie...

Płatny online - Splatoon 2 (dla którego kupiłbym konsolę day-1), czy kolejny Mario Kart (Pokken?), odpadają :(

Xeno 2, i ogólnie gierki, które by mnie zainteresowały dopiero "się tworzą" :/

No i wreszcie najlepiej prezentująca się gra - czyli nowa Zelda - jest na Wii U :unknown:

Kiedy będzie jakiś konkretny line-up? Gdzie gry?

Opublikowano (edytowane)

DISGAEA 5 potwierdzone jako launch title na Switcha! 

Sonic Mania wychodzi również na nową maszynkę Big N!

EDYTA:

Nintendo potwierdziło że Xenoblade 2 wyjdzie w Japonii w 2017!!! (jest szansa że i u nas?) 

Edytowane przez chrno-x
Opublikowano (edytowane)

Dobra, obejrzałem trailer nowego Mariana i na takiego Mariana czekałem. Konsola wchodzi w tym roku z grą, nie ma bata. Do tego wizja X2 :banderas:

O (pipi)a X2 ten rok xddd nie no, kupuje ta słodka konsole <3

Edytowane przez XM.
Opublikowano

Ale ten online to chyba będzie trochę Plusa przypominał, dla fanów może być do przetrawienia za darmową gierkę od Ninny co miesiąc :P

co miesiac darmowa gierka z NES/SNES, beda zmodyfikowane by mialy online multi jesli mialy lokalny

Opublikowano

Ale ten online to chyba będzie trochę Plusa przypominał, dla fanów może być do przetrawienia za darmową gierkę od Ninny co miesiąc :P

Ja tam nie wiem czy ktoś będzie grał przez cały miesiąc w Balloon Fight