Skocz do zawartości

Switch - prezentacja, preordery i ogólna szajba :)

Czy forumek kupi Switcha 166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupisz Switcha?

• Oczywiście że tak i to w dniu premiery!
    • Oczywiście że tak, ale nie od razu
    • Raczej tak, zastanowię się jeszcze
    • Raczej nie, zastanowię się jeszcze
    • Nie, ta konsola zupełnie mi nie pasuje

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

No 300 dolcow to jest nie cale 900 zloty takze wynika ze konsola zas najdrozsza bedzie w europie.

Dlatego ceny na europe pokazac nie chcieli by ludzi nie wkurzac XD

Kali dolar za trzy xlote to byl chyba wtedy jsk do kkw wyjezdzales

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 88,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wybaczam Ci bo pewnie jesteś jeszcze w gimnazjum i nie ogarniasz ale kolejne Mario i Zelda to idealny przykład powtarzalności do zarzygania.

• >pisz o byciu dorosłym facetem >żona nie pozwala kupować konsoli  

• Ja pyerdole, ja w 2016 odpalałem Metroidy z Wii na 55 calach i było spoko, a tu marudzenie na 900p XD Współczuję niskiej tolerancji.

Opublikowano

No 300 dolcow to jest nie cale 900 zloty takze wynika ze konsola zas najdrozsza bedzie w europie.

Dlatego ceny na europe pokazac nie chcieli by ludzi nie wkurzac XD

Lepiej zobacz na kurs PLN do USD ;)
Opublikowano

Mario Kart premiera w kwietniu.

Opublikowano

Sry 300 dolcow 1233 zl, app na telefonie przeterminowana :/

Tak czy inaczej bedzie znow najdrozsza w europie.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Tylko że nam z dolców nie przeliczaja tylko szybciej z funtów czy euro ;)

Opublikowano

Do 300 euro dojdzie dopłata za luksus bycia polakiem i cena podskoczy do 2x PS4 z promocji na święta 

Opublikowano

Ciekawi mnie o jakich grach Nagoshi mówił bo rzekomo są to niezapowiedziane jeszcze pozycję. A skoro był to Nagoshi to co Yakuza 0 i 6 confirmed? 

Opublikowano

z oficjalnej strny Zeldy:

retail-edition.png

jesli tak maja wygladac pudelka to troche beka, przypominaja te z PSP 

Opublikowano

Słabiutko jesli chodzi o gry, kupie na premiere xeno 2.

Opublikowano

W stanach ceny są podane bez podatku stanowego, w NY to 9% więc sobie dolicz do ceny. W europie masz VAT, więc kolejne 10% minimum.

Opublikowano

Snipperclips – Cut it out, together!: In this creative new kind of Action-Puzzle game, players communicate, cooperate and use their imaginations to solve basic and advanced puzzles by cutting paper characters into new shapes. People can play solo or with a friend in the main game, then bring in a bigger group to solve up to four-player dynamic puzzles or compete in other activities. Snipperclips – Cut it out, together! will release in March exclusively in Nintendo eShop.

SFII Ultra: The Final Challengers on Switch!

Edytowane przez Dante

Opublikowano

I Am Setsuna na Switcha na Launch

Bandai Namco zapowiedziało Dragon Ball Xenoverse 2, serie Tales of i Taiko również pojawią się na Switcha

Opublikowano
  • Autor

Jezu jaka ładna okładka Zeldy! Ale trochę beka z tymi pudełkami. Takie PC / PSP.

C2BI_djUoAAHukh.jpg

A tu Zelda Wii U, przypomnę że wychodzi tego samego dnia co Switchowa.

wiiu-retail-edition.png

Edytowane przez _A_

Opublikowano

Dla mnie najlepszym plusem jest to że będą kartridże zamiast płyt. Będzie można spokojniej używki kupować bez martwienia się że płyta porysowana.

Opublikowano

Jezu jaka ładna okładka Zeldy! Ale trochę beka z tymi pudełkami. Takie PC / PSP.

C2BI_djUoAAHukh.jpg

ISAAC W BOXIE? BIERE

Opublikowano

Ogólnie jest nie za fajnie...

Płatny online - Splatoon 2 (dla którego kupiłbym konsolę day-1), czy kolejny Mario Kart (Pokken?), odpadają :(

Xeno 2, i ogólnie gierki, które by mnie zainteresowały dopiero "się tworzą" :/

No i wreszcie najlepiej prezentująca się gra - czyli nowa Zelda - jest na Wii U :unknown:

Kiedy będzie jakiś konkretny line-up? Gdzie gry?

Opublikowano

DISGAEA 5 potwierdzone jako launch title na Switcha! 

Sonic Mania wychodzi również na nową maszynkę Big N!

EDYTA:

Nintendo potwierdziło że Xenoblade 2 wyjdzie w Japonii w 2017!!! (jest szansa że i u nas?) 

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

Ale ten online to chyba będzie trochę Plusa przypominał, dla fanów może być do przetrawienia za darmową gierkę od Ninny co miesiąc :P

Opublikowano

Dobra, obejrzałem trailer nowego Mariana i na takiego Mariana czekałem. Konsola wchodzi w tym roku z grą, nie ma bata. Do tego wizja X2 :banderas:

O (pipi)a X2 ten rok xddd nie no, kupuje ta słodka konsole <3

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Ale ten online to chyba będzie trochę Plusa przypominał, dla fanów może być do przetrawienia za darmową gierkę od Ninny co miesiąc :P

co miesiac darmowa gierka z NES/SNES, beda zmodyfikowane by mialy online multi jesli mialy lokalny

Opublikowano

Ja tam nie wiem czy ktoś będzie grał przez cały miesiąc w Balloon Fight