Opublikowano 13 stycznia 20178 l No 300 dolcow to jest nie cale 900 zloty takze wynika ze konsola zas najdrozsza bedzie w europie. Dlatego ceny na europe pokazac nie chcieli by ludzi nie wkurzac XD Kali dolar za trzy xlote to byl chyba wtedy jsk do kkw wyjezdzales
Opublikowano 13 stycznia 20178 l No 300 dolcow to jest nie cale 900 zloty takze wynika ze konsola zas najdrozsza bedzie w europie. Dlatego ceny na europe pokazac nie chcieli by ludzi nie wkurzac XD Lepiej zobacz na kurs PLN do USD ;)
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Sry 300 dolcow 1233 zl, app na telefonie przeterminowana :/ Tak czy inaczej bedzie znow najdrozsza w europie. Edytowane 13 stycznia 20178 l przez Zetta
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Tylko że nam z dolców nie przeliczaja tylko szybciej z funtów czy euro ;)
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Do 300 euro dojdzie dopłata za luksus bycia polakiem i cena podskoczy do 2x PS4 z promocji na święta
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ciekawi mnie o jakich grach Nagoshi mówił bo rzekomo są to niezapowiedziane jeszcze pozycję. A skoro był to Nagoshi to co Yakuza 0 i 6 confirmed?
Opublikowano 13 stycznia 20178 l z oficjalnej strny Zeldy: jesli tak maja wygladac pudelka to troche beka, przypominaja te z PSP
Opublikowano 13 stycznia 20178 l W stanach ceny są podane bez podatku stanowego, w NY to 9% więc sobie dolicz do ceny. W europie masz VAT, więc kolejne 10% minimum.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Snipperclips – Cut it out, together!: In this creative new kind of Action-Puzzle game, players communicate, cooperate and use their imaginations to solve basic and advanced puzzles by cutting paper characters into new shapes. People can play solo or with a friend in the main game, then bring in a bigger group to solve up to four-player dynamic puzzles or compete in other activities. Snipperclips – Cut it out, together! will release in March exclusively in Nintendo eShop. SFII Ultra: The Final Challengers on Switch! Edytowane 13 stycznia 20178 l przez Dante
Opublikowano 13 stycznia 20178 l I Am Setsuna na Switcha na Launch Bandai Namco zapowiedziało Dragon Ball Xenoverse 2, serie Tales of i Taiko również pojawią się na Switcha
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Autor Jezu jaka ładna okładka Zeldy! Ale trochę beka z tymi pudełkami. Takie PC / PSP. A tu Zelda Wii U, przypomnę że wychodzi tego samego dnia co Switchowa. Edytowane 13 stycznia 20178 l przez _A_
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Dla mnie najlepszym plusem jest to że będą kartridże zamiast płyt. Będzie można spokojniej używki kupować bez martwienia się że płyta porysowana.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Jezu jaka ładna okładka Zeldy! Ale trochę beka z tymi pudełkami. Takie PC / PSP. ISAAC W BOXIE? BIERE
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ogólnie jest nie za fajnie... Płatny online - Splatoon 2 (dla którego kupiłbym konsolę day-1), czy kolejny Mario Kart (Pokken?), odpadają :( Xeno 2, i ogólnie gierki, które by mnie zainteresowały dopiero "się tworzą" :/ No i wreszcie najlepiej prezentująca się gra - czyli nowa Zelda - jest na Wii U Kiedy będzie jakiś konkretny line-up? Gdzie gry?
Opublikowano 13 stycznia 20178 l DISGAEA 5 potwierdzone jako launch title na Switcha! Sonic Mania wychodzi również na nową maszynkę Big N! EDYTA: Nintendo potwierdziło że Xenoblade 2 wyjdzie w Japonii w 2017!!! (jest szansa że i u nas?) Edytowane 13 stycznia 20178 l przez chrno-x
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ale ten online to chyba będzie trochę Plusa przypominał, dla fanów może być do przetrawienia za darmową gierkę od Ninny co miesiąc :P
Opublikowano 13 stycznia 20178 l http://www.nintendo.com/switch/features/http://www.nintendo.com/switch/online-service/
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Dobra, obejrzałem trailer nowego Mariana i na takiego Mariana czekałem. Konsola wchodzi w tym roku z grą, nie ma bata. Do tego wizja X2 O (pipi)a X2 ten rok xddd nie no, kupuje ta słodka konsole <3 Edytowane 13 stycznia 20178 l przez XM.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ale ten online to chyba będzie trochę Plusa przypominał, dla fanów może być do przetrawienia za darmową gierkę od Ninny co miesiąc :P co miesiac darmowa gierka z NES/SNES, beda zmodyfikowane by mialy online multi jesli mialy lokalny
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ale ten online to chyba będzie trochę Plusa przypominał, dla fanów może być do przetrawienia za darmową gierkę od Ninny co miesiąc :P Ja tam nie wiem czy ktoś będzie grał przez cały miesiąc w Balloon Fight