Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ale ten online to chyba będzie trochę Plusa przypominał, dla fanów może być do przetrawienia za darmową gierkę od Ninny co miesiąc :P co miesiac darmowa gierka z NES/SNES, beda zmodyfikowane by mialy online multi jesli mialy lokalny tymczasem nes mini [*]
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ale ten online to chyba będzie trochę Plusa przypominał, dla fanów może być do przetrawienia za darmową gierkę od Ninny co miesiąc :P Ja tam nie wiem czy ktoś będzie grał przez cały miesiąc w Balloon Fight Super Metroid, Super Castlevania IV, Chrono Trigger, DOnkey Kong Country. Fantastycznych gier ze SNESA jest tyle a ten mi tu o Balloon Fight XD Edytka: Dobrze widziałem na tym zbiorczym trailerze gry od Ubisoftu. Sam rak branży potwierdził na swoim blogu że wychodzą: Just Dance 2017 (launch) Rayman Legends Definitive Edition Steep https://blog.ubi.com/ubisoft-reveals-nintendo-switch-lineup/ Edytowane 13 stycznia 20178 l przez chrno-x
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ja nie będę narzekał na płatne online jeśli w końcu to online będzie na poziomie innych konsol bo online na wii U to epoka kamienia łupanego.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l OFICJALNA EUROPEJSKA OKŁADKA!!!!! Limitka D5 na Switcha ujawniona! Edytowane 13 stycznia 20178 l przez chrno-x
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Autor No ładnie, dwa regiony, dwie genialne okładki, muszę mieć obie :)
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Japońska lista gier na launch (lista jeszcze może się powiększyć bo ujawniają się kolejne gry): Zelda Breath of the Wild 1-2 Switch Dragon Quest Heroes 1+2 Nobunaga no Yabou Power Kit thingy I am Setsuna Puyo Puyo Tetris S Disgaea 5 Super Bomberman R https://mynintendonews.com/2017/01/13/heres-japans-nintendo-switch-launch-lineup/
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Całkiem fajnie to wszystko wyglada, będę miał myślenie czy brać na premierę, ale z drugiej strony tyle dobrych gierek w tym czasie wychodzi ze nie wiem czy z zakupem nie poczekam do końca roku
Opublikowano 13 stycznia 20178 l 330€ no chyba ich po(pipi)alo https://www.gamestop.it/Switch/Games/99738/nintendo-switch
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Autor Panie, skąd na to wszystko wziąć pieniążki. Zeldowe kolekcjonerki takie fajne. Europejska trochę oskubana z gadżetów :) Ale to nic, ważny jest mieczyk i ładne pudło :) Tak, znów spadkudzone USKiem. Edytowane 13 stycznia 20178 l przez _A_
Opublikowano 13 stycznia 20178 l No te z w czerwonym plastiku co czasem się przewijały były bardzo spoko. Btw będzie wsteczność?
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Po jajco. Imo jak ktos ma wii u to nie ma co brać tego przed premierą Mariana. Reszta z Zelda śmiało można brać, ale kórva marzec to jest masakra dla portfela...xD
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Pamietam co sie w UK dzialo na premiere XO i PS4. Ceny z doopy, jeszcze dodatkowo napedzane brakiem sprzetu w sklepach. Ceny gier dochodzace do 80 funtow, nie dziekuje. Wole poczekac do Swiat i zalapac sie na jakies super wyprzedaze.