Skocz do zawartości

Switch - prezentacja, preordery i ogólna szajba :)

aux

Czy forumek kupi Switcha  

166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupisz Switcha?

• Oczywiście że tak i to w dniu premiery!
    • Oczywiście że tak, ale nie od razu
    • Raczej tak, zastanowię się jeszcze
    • Raczej nie, zastanowię się jeszcze
    • Nie, ta konsola zupełnie mi nie pasuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo ile ma kosztowac płatny online? Bo chodza plotki ze 50$ za rok :pawel:

Przeciez to nawet smieszne nie jest. Nie dosc ze decyzja platnego online krzycza ze beda na czołówke konkureowac z XB i PS4, to jeszcze oferta jest duzo slabsza bo taki PS+ wrzuca miesiecznie kilka dobrych gierek, jest sprawdzony itp. Nintendo jeszcze raczkuje jesli chodzi o taka architekture i dziwne ze odrazu wolaja o hajs, mogliby poczekac kilka lat.

No i nie wyobrazam sobie zeby duzo osob godzilo sie na placenie online jednoczesnie na kilku konsolach, wiec wiekszosc zapewne majac do wyboru juz abonament w PS+ i biblioteke gier z plusa, która uzbierali przez te lata - wybierze PS4, zamiast Switcha (w przypadku np multiplatform) wiec Nintendo tylko na tym straci.

Takie jest przynajmniej moje zdanie na ten temat.

• Plusik 2
Opublikowano

Niny ma jakies trzy gry pod multi - MK, Splatoon i Smash Bros wiec nie widze sensu placenia za zadne online tak samo jak nie widze sensu kupowania sprzetu przed premiera Mariana.

Opublikowano

330 euro na niemieckim amazonie. Nie ma opcji, że to przejdzie. Witamy ponownie w roku 2010 z 3DSem za 250$.

Opublikowano

330 euro na niemieckim amazonie. Nie ma opcji, że to przejdzie. Witamy ponownie w roku 2010 z 3DSem za 250$.

Chyba że zelda będzie już w tej cenie ^_^ ^_^

Opublikowano

Nintendo dobrze kombinuje. Sztuk będzie mało więc aby uniknąć sytuacji Mini NESa po prostu podniósł ceny wszystkiego. Teraz przynajmniej sklepy zarobią a nie handlarze.

A co do płatnego online to zostało nam głosowanie portfelem. 50$ nie dam.

Opublikowano

Z ceną to ich nieźle powaliło xD 

No, ale mają Zelde więc hamburgery kupią wszystko.

Widać zresztą, że dla Nintendo głównym rynkiem na start jest właśnie USA.

Opublikowano

No nie wiem czy tak widać, bo na prezentacji pokazali dużo typowo japońskich gierek. Liczę na to, że na treehouse pokażą coś "normalniejszego" ;)

o której dziś jest?

o 15:30 zaczynają

Opublikowano (edytowane)

No nie wiem czy tak widać, bo na prezentacji pokazali dużo typowo japońskich gierek. Liczę na to, że na treehouse pokażą coś "normalniejszego" ;)

o której dziś jest?

15:30

Koei Tecmo zapowiedziało dodatkowo:

Nobunaga's Ambition

Romance of the Three Kingdoms 

http://gematsu.com/2017/01/nobunagas-ambition-romance-three-kingdoms-titles-announced-switch

Co do cen akcesoriów to nie dziwi mnie cena joy-conów (80$) bo jednak mają nowy rodzaj wibracji, mają lepsze czujniki ruchu niż Wiiremoteplus więc tanie to na pewno nie jest a skoro za zyebane pady od PS4 i XOne płaci się średnio 40/50$ a nawet więcej to jest to rozsądny pułap. Jednak cała reszta to śmieszny żart, zwłaszcza stacja dokująca, kawałek yebanego plastiku a chcą 90 dolców a podobno miało być takie tanie xD

Edytowane przez chrno-x
Gość DonSterydo
Opublikowano

Panowie, nie jestem w temacie. Rozumiem, że jak ktoś ma WiiU, to przez co najmniej rok może mieć Switcha w głębokim poważaniu, bo jak dobrze pójdzie, to wyjdą ze 2 nowe gry do końca roku na Switcha, których nie ma na WiiU?

Opublikowano (edytowane)

Panowie, nie jestem w temacie. Rozumiem, że jak ktoś ma WiiU, to przez co najmniej rok może mieć Switcha w głębokim poważaniu, bo jak dobrze pójdzie, to wyjdą ze 2 nowe gry do końca roku na Switcha, których nie ma na WiiU?

Niestety

Edytowane przez Starh
Opublikowano

Wy tak na serio? 

Polecam Ci DOn zobaczyć poprzedni strony i sprawdzić listę gier bo ja nie pamiętam aby żeby te kilkanaście tytułów wyszło za czasów kadencji Wii U na tą platformę, więc za przeproszeniem skończcie pie.rdolić farmazony