Skocz do zawartości

Switch - prezentacja, preordery i ogólna szajba :)

aux

Czy forumek kupi Switcha  

166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupisz Switcha?

• Oczywiście że tak i to w dniu premiery!
    • Oczywiście że tak, ale nie od razu
    • Raczej tak, zastanowię się jeszcze
    • Raczej nie, zastanowię się jeszcze
    • Nie, ta konsola zupełnie mi nie pasuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

3 ludzi z mikrofonem przy ryju opowiada od prawie 10 minut jak to w dziecinstwie grali na konsoli niny. Nie tego sie spodziewałem. Dawać tego Switcha.

EDIT:

Brak audio. Coś suabo to widze.

Edytowane przez Mani
Opublikowano

3 ludzi z mikrofonem przy ryju opowiada od prawie 10 minut jak to w dziecinstwie grali na konsoli niny. Nie tego sie spodziewałem. Dawać tego Switcha.

EDIT:

ktos tu chyba nigdy treehousea nie ogladal :oh_you:

Opublikowano

EDIT:

no audio nie ma bo jest "we'll be right back". widzę, że będzie podobnie jak na e3 2016, czyli bez ładu i składu

Opublikowano (edytowane)

To Arms to nawet nawet na jakies party czy z dziewczyna sie ponaperdalac ale to tez ma kosztowac 40/60 dolcow? Wiecej niz 20 bym za to nie dal.

Edytowane przez hav7n
Opublikowano (edytowane)

1,2 Switch i Arms to Wii'owe casuale. Jeśli mają pomóc konsoli na starcie to dlaczego nie. A  Arms, to nie aż taka największa popierdóła.

Edytowane przez Arm9_Team
Opublikowano

Boks od EA, nowy Ready2Rumble czy Punchout bym rozumiał. Arms wygląda jak casual popierdółka od Wii.

zapewne mimo tekstów rayosa to sterowanie ruchami jest nadal o wiele za mało precyzyjne dla powazniejszych gier, dlatego daja tego typu pierdziawki

Opublikowano (edytowane)

Czyli jakaś mała szansa na VC z Wii jest. Arms wygląda strasznie, już bym wolał zeby ktos wyłozył kase i zapodał nowe Ready 2 Rumble.

Stary jak czytam Twoje dzisiaj posty to masz ewidentnie okres, gry Ci się nie podobają bo za mało bo Wii U też je miała i nie wyszło (szczegół że Switch ma mieć je w pierwszym roku). Arms to jak jeszcze rozumiem nie każdemu może podejśc ale do kanapowego multi dlaczego nie? Przynajmniej zawsze coś nowego a nie wiecznie Wii Sports czy Nintendoland. I tak pozwól że zapytam co zmieniłoby jakby to był nowy Ready 2 Rumble, który i tak nie jest produktem Nintendo?

Co do Virtual Console to już zapowiedziano że będą gry z Neo-Geo na Switcha i podali pierwszą 5-tkę więc ja myślę że z tym tak źle nie będzie ale jakieś zainteresowanie trzeba utrzymać a nie walnąć wszystko w 1 dzień a przez najbliższe miechy byłaby cisza. Co wolisz zapowiedzi rodem z Sony? Zapowiadają gry , które nawet nie istnieją a potem czeka się na nie X lat, zamiast zapowiedzieć projekt, który chociaż ruszył z miejsca i można coś normalnego zaprezentować. Ta taktyka u Nintendo się dalej nie zmieniła i rzadko pokazują grę, którą nie moga pokazać chociaż na trailerze zmontowanym ze zlepków gameplayu.

Yano@

Obejrzyj jeszcze raz ale zapewniam Cię że ani WiiRemote Plus ani PS Move nie miały takich bajerów a skoro Wii Remote Plus przy Zeldzie Skyward Sword potrafił odwzorować ruchy w skali 1:1 to tutaj jestem spokojny o dokładność. Zresztą jakie Ty chcesz "poważniejsze" gry? Call of Duty? xD jeżeli tak to już na Wii były i również świetnie się w nie grało za pomocą Nunchuk + Wiilot.

Edytowane przez chrno-x
Opublikowano

Nope Chrno, gry mi sie podobają i to bardzo (no nie wszystkie), nie są takie same tylko podobne i napisałem że WiiU to nie pomogło i musza dać z siebie dużo więcej jeżeli chcą odnieść sukces. To, że będą w rok tojuz bez znaczenia - kupią je te same osoby co kupiły wczesniejsze części na WiiU.

Ja Switchowi kibicuje i bardzo chce zeby N odniosło sukces ale robią tyle błędów jak chodzi o prezentowanie nowej konsoli, że komplementować się ich nie da.

Opublikowano (edytowane)

5 postaci? Really? Dawać konkretne gry.

Mówił, że w tym demie tylko tyle.

Nie, no będzie dobry szpil na imprezki.

Edytowane przez Arm9_Team
Opublikowano

NIe jestem w stanie ogrywac wiecej niz jednej gry na raz. 

Po chwilowym zawodze mala iloscia gierek. Stwierdzam ze wezme na premiere z Zeldunia, Potem mario kart w kwietniu. Styka? Styka.

Podróżuje co tydzien. Taka zelde miec w kieszeni? No blagam.

Biedaki nie docenia.

Mam nadzieje, ze jakies pokrowce beda fajne.

• Plusik 5
Opublikowano

NIe jestem w stanie ogrywac wiecej niz jednej gry na raz. 

Po chwilowym zawodze mala iloscia gierek. Stwierdzam ze wezme na premiere z Zeldunia, Potem mario kart w kwietniu. Styka? Styka.

Podróżuje co tydzien. Taka zelde miec w kieszeni? No blagam.

Biedaki nie docenia.

Mam nadzieje, ze jakies pokrowce beda fajne.

Hori ma robić swoje pokrowce jak i porządne folie na ekran, zakup obowiązkowy

Folia Hori -> (pipi) obesrane -> czarna dziura -> chińskie folie

Opublikowano (edytowane)

W limitce Zeldy masz pokrowiec :)

Ejjj dobra ile ta prezentacja ma trwać bo ja juz 30 minut oglądam ARMS. Żeby za chwile się czasem ze mną te śmieszne ludziki nie pożegnały bo będzie żal.

Edytowane przez Mani