Opublikowano 13 stycznia 20178 l joycony ładują się gdy są złączone ze switchem podłączonym do ładowania/docka Edytowane 13 stycznia 20178 l przez _Shaman_
Opublikowano 13 stycznia 20178 l A to mnie uspokoiliście Panowie :) Pojawiło się info, że naładowanie baterii w Switchu zajmie całe 3 godziny.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Autor Ale zaraz, chcecie powiedzieć że ten grip do joy-conów co jest z konsolą nie ładuje ich? Że jest jakiś osobny z ładowarką? Nie ogarniam. Przecież na pudełku od konsoli widać takiego samego gripa ze światełkami. A tu widać na obrazku kabelek, ciekawe czy jest w zestawie :)
Opublikowano 13 stycznia 20178 l ej serio w onlinowym abonamencie bedą tylko gry z NES/SNES i bedą tylko na miesąc do pogrania a potem pojawia sie nowa??? żydza 30 letnich gier, (pipi)a oni mentalnie to siedza w 2010 roku albo i wczesniej. No nie tak wyobrazalem sobie nastepce 3ds.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ale zaraz, chcecie powiedzieć że ten grip do joy-conów co jest z konsolą nie ładuje ich? Że jest jakiś osobny z ładowarką? Nie ogarniam. Przecież na pudełku od konsoli widać takiego samego gripa ze światełkami. A tu widać na obrazku kabelek, ciekawe czy jest w zestawie :) Edytowane 13 stycznia 20178 l przez Starh
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ale zaraz, chcecie powiedzieć że ten grip do joy-conów co jest z konsolą nie ładuje ich? Że jest jakiś osobny z ładowarką? Nie ogarniam. Przecież na pudełku od konsoli widać takiego samego gripa ze światełkami. A tu widać na obrazku kabelek, ciekawe czy jest w zestawie :) Wygląda na to, że ten grip z konsolą to tylko kawałek plastiku. Też byłem przekonany że dadzą ten grip z pierwszego filmu promocyjnego, który pozwala na ładowanie joyów. omg
Opublikowano 13 stycznia 20178 l http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-13-switch-clicks-in-the-hands-but-on-paper-its-in-trouble
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Jara mnie haptyczna wibracja bez użycia sensor bara. Ciekawe czy to krok milowy i jak będzie się to jadło.Kolejny pretekst żeby Switcha kupic na premierę bo pewnie Zelda wykorzysta na 100% ten bajer Edytowane 14 stycznia 20178 l przez Oldboy
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Jest jakiś sens kupować to konslo na premierę? Brak gier na wyłączność mocno boli.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Jest jakiś sens kupować to konslo na premierę? Brak gier na wyłączność mocno boli.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Autor Mam pytanie do tych co będą zamawiać - jaką wersję wybieracie? Kolorowe joy-cony czy szare? Nie mogę się zdecydować. No niby 36 latek powinien wybrać smutną jak piz.da szarość, ale te kolorowe bardzo mi się podobają. Dokupi się później prawego niebieskiego i będzie git malina. Tak w ogóle brak bundla z Zeldą boli. Co za głupki w tym Kioto.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Szary jednak. Jeszcze mnie ktoś zabije na podwórku za taką pstrokaciznę. Edytowane 14 stycznia 20178 l przez Arm9_Team
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Autor Zrobiłem FAQa na pierwszej stronie. Proszę któregoś Nintenozboczka o sprawdzenie czy nie ma tam błędów. Starałem się pisać z humorkiem.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Odnośnie Streetpassow itd itp, to koleś od Nintendo potwierdził, że na switchu nie będzie miiverse, Streetpassow też nie. https://mynintendonews.com/2017/01/13/switch-wont-include-miiverse-or-streetpass/
Opublikowano 15 stycznia 20178 l A ja wezme kolorową wersję Jest napiecie, jutro rusza preordery pewnie i wszystko wyprzedane bedzie w 10min :(
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Kurcze robi się nie fajnie The Nintendo Switch Is Already Sold Out http://www.forbes.com/sites/erikkain/2017/01/13/the-nintendo-switch-is-already-sold-out-almost-everywhere/#7f148d73f6eb Ehh teraz lepiej pilnować u nas w kraju
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Jak jeszcze kiedyś zostanie ta kolorowa, to wezmę kolorową. Może już będą używane xD