Skocz do zawartości

Switch - prezentacja, preordery i ogólna szajba :)

Czy forumek kupi Switcha 166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupisz Switcha?

• Oczywiście że tak i to w dniu premiery!
    • Oczywiście że tak, ale nie od razu
    • Raczej tak, zastanowię się jeszcze
    • Raczej nie, zastanowię się jeszcze
    • Nie, ta konsola zupełnie mi nie pasuje

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 89,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wybaczam Ci bo pewnie jesteś jeszcze w gimnazjum i nie ogarniasz ale kolejne Mario i Zelda to idealny przykład powtarzalności do zarzygania.

• >pisz o byciu dorosłym facetem >żona nie pozwala kupować konsoli  

• Ja pyerdole, ja w 2016 odpalałem Metroidy z Wii na 55 calach i było spoko, a tu marudzenie na 900p XD Współczuję niskiej tolerancji.

Opublikowano

Ale po co ci to? przeciez po usb mozna ladowac joye

Jesteś pewny?

Opublikowano

joycony ładują się gdy są złączone ze switchem podłączonym do ładowania/docka

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

A to mnie uspokoiliście Panowie :)

Pojawiło się info, że naładowanie baterii w Switchu zajmie całe 3 godziny.

Opublikowano
  • Autor

Ale zaraz, chcecie powiedzieć że ten grip do joy-conów co jest z konsolą nie ładuje ich? Że jest jakiś osobny z ładowarką? Nie ogarniam. Przecież na pudełku od konsoli widać takiego samego gripa ze światełkami.

A tu widać na obrazku kabelek, ciekawe czy jest w zestawie :)

NintendoSwitch_hardware_Joy_ConChartingG

Opublikowano

ej serio w onlinowym abonamencie bedą tylko gry z NES/SNES i bedą tylko na miesąc do pogrania a potem pojawia sie nowa???

żydza 30 letnich gier, (pipi)a oni mentalnie to siedza w 2010 roku albo i wczesniej.

No nie tak wyobrazalem sobie nastepce 3ds.

Opublikowano

Ale zaraz, chcecie powiedzieć że ten grip do joy-conów co jest z konsolą nie ładuje ich? Że jest jakiś osobny z ładowarką? Nie ogarniam. Przecież na pudełku od konsoli widać takiego samego gripa ze światełkami.

:reggie:

Buy_now_Nintendo_Switch_Official_Site_Wh

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wygląda na to, że ten grip z konsolą to tylko kawałek plastiku. Też byłem przekonany że dadzą ten grip z pierwszego filmu promocyjnego, który pozwala na ładowanie joyów. omg
Opublikowano

Jara mnie haptyczna wibracja bez użycia sensor bara. Ciekawe czy to krok milowy i jak będzie się to jadło.Kolejny pretekst żeby Switcha kupic na premierę bo pewnie Zelda wykorzysta na 100% ten bajer

Edytowane przez Oldboy

Opublikowano

Jest jakiś sens kupować to konslo na premierę? Brak gier na wyłączność mocno boli.

Opublikowano

Jest jakiś sens kupować to konslo na premierę? Brak gier na wyłączność mocno boli.

milk.jpg

Opublikowano
  • Autor

Mam pytanie do tych co będą zamawiać - jaką wersję wybieracie? Kolorowe joy-cony czy szare? Nie mogę się zdecydować. No niby 36 latek powinien wybrać smutną jak piz.da szarość, ale te kolorowe bardzo mi się podobają. Dokupi się później prawego niebieskiego i będzie git malina. Tak w ogóle brak bundla z Zeldą boli. Co za głupki w tym Kioto.

vlcsnap_2017_01_12_23h56m13s897.0.png

Opublikowano

Szary jednak. Jeszcze mnie ktoś zabije na podwórku za taką pstrokaciznę. 

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano
  • Autor

Wiedziałem że tak będzie :) Archon też wybrał szarą.

Opublikowano

Oczywiście, ze szara. Mega tandetnie wygląda kolorowa wersja.

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem FAQa na pierwszej stronie. Proszę któregoś Nintenozboczka o sprawdzenie czy nie ma tam błędów. Starałem się pisać z humorkiem.

Opublikowano

Jak jeszcze kiedyś zostanie ta kolorowa, to wezmę kolorową. Może już będą używane xD