Skocz do zawartości

Switch - prezentacja, preordery i ogólna szajba :)

Czy forumek kupi Switcha 166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupisz Switcha?

• Oczywiście że tak i to w dniu premiery!
    • Oczywiście że tak, ale nie od razu
    • Raczej tak, zastanowię się jeszcze
    • Raczej nie, zastanowię się jeszcze
    • Nie, ta konsola zupełnie mi nie pasuje

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 88,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wybaczam Ci bo pewnie jesteś jeszcze w gimnazjum i nie ogarniasz ale kolejne Mario i Zelda to idealny przykład powtarzalności do zarzygania.

• >pisz o byciu dorosłym facetem >żona nie pozwala kupować konsoli  

• Ja pyerdole, ja w 2016 odpalałem Metroidy z Wii na 55 calach i było spoko, a tu marudzenie na 900p XD Współczuję niskiej tolerancji.

Opublikowano

xd

michu główny sponsor nintendo w polsce

Opublikowano

500. Wszedzie zamawiam po jednej z odbiorem osobistym/platnosc przy odbiorze bo jeszcze gdzies oszukaja i zostane bez. Jak sie w marcu okaze ze zostaje nadwyzka do odbioru i beda ludzie bez limitek to im oddam zamówienie/odbiore osobiscie i za koszt wysylki wysle.

xD

Sklepy go nienawidzą.

Opublikowano

I tym sposobem Velius pozbawił możliwości kupna limitki kilku dobrych chłopaków, którzy nie siedzą na forum psxextreme :czesc:

Na 100% sklepy go oszukają i nie wyślą. NA STO PROCENT XD

Opublikowano

I jeszcze

Order Update

Products
------------------------------

------------------------
1 x The Binding of Isaac: Afterbirth+ - SWITCH (New) (Pre-Order) () = $54.99CDN

Bo chodzą plotki ze moze nie pojawic sie w Europie bo przemoc i niemcy i cos tam :obama:

@UP

ragus lepiej ja niz Janusz Biznesmen, ktory potem wystawi na allegro za 700zł, a tak to te pokrzywdzone chlopaki napisza "ej velius to ja wezme ta jedna co Ci zalega" a ja powiem

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Autor

Widzę na bogato zakupki :) A to mnie nazwali na PPE jamochłonem który kupiłby gów.no z napisem Nintendo. A ja skromnie, tylko Switcha i Zeldę biorę.

Opublikowano

Ja chyba jedyny z nintendowców się powstrzymałem przed zamówieniem Switcha :P

Opublikowano

Ja też poczekam troszkę. Pewnie poczekam aż się pojawi Marian i wtedy zakupię, ale nie śpieszy mi się zupełnie. 

Opublikowano

Jakby kto miał jeszcze limitke zeldy eu na stanie to walcie do mnie jak w dym bo potrzebna mocno

Opublikowano

Dobra zamówion w ultimie pisiont złota drożej kuhwy

Opublikowano

Ja chyba jedyny z nintendowców się powstrzymałem przed zamówieniem Switcha :P

Ja też nie wziąłem.
Opublikowano

Pewnie będzie, ale wątpię że na premierę i w sensownej cenie, lepiej brać na KIG teraz ;)

Opublikowano

Ja czekam, jak będzie w MM w dobrej cenie to może kupię w kwietniu lub maju, jak nie to pewnie dopiero po premierze Mario.

Opublikowano

W MM to ja widze 1699zł albo i lepiej. No i jeszcze ubezpieczenie od zalania soczkiem za 500zł.

Opublikowano

Velius da rade gdzies dorwac amerykanska limitke zeldy? Pewnie nie

Opublikowano

Ebay only

Opublikowano

Ja sie poddalem, wszedzie out of stock. W gamestop była dostepna Special ale jak dodalem do koszyka to mi wysylka wyszla 69$ XDDDDD wiec nie.

Opublikowano

Widzę na bogato zakupki :) A to mnie nazwali na PPE jamochłonem który kupiłby gów.no z napisem Nintendo. A ja skromnie, tylko Switcha i Zeldę biorę.

Ja bym na te buractwo nie zwracał uwagi, zresztą ten komentarz został przez moją osóbkę zgłoszony do usunięcia. Jestem ciekaw czy to zrobią.

Ja limitkę Zeldy brałem w Ultimie. Kiedyś zamawiałem u nich swojego pierwszego 3DS'a, więc jakieś zniżki mi zostały na produkty Nintendo, i za samą limitkę zapłaciłem tylko o 10 zł więcej niż oferował KiG ^_^. Ta figurka Master Sword'a, będzie fajnie komponować się z figurką Linka od GSC, choć pewnie jakością mu nie dorówna...

Switch'a kupuję dopiero w Święta, bo z zasady nie kupuję konsol na premierę...

Edytowane przez P-chan

Opublikowano

Też pewnie kupie, szczerze kibicuje tej konsoli ale poczekam jeszcze chwilę i zazdro tym którzy beda miec na premiere.