Opublikowano 17 stycznia 20178 l Wiedzialem, ze mi hamulce puszcza dzis. Potrzebuje prokontrolera? Jeszcze jak :(
Opublikowano 17 stycznia 20178 l 500. Wszedzie zamawiam po jednej z odbiorem osobistym/platnosc przy odbiorze bo jeszcze gdzies oszukaja i zostane bez. Jak sie w marcu okaze ze zostaje nadwyzka do odbioru i beda ludzie bez limitek to im oddam zamówienie/odbiore osobiscie i za koszt wysylki wysle. xD Sklepy go nienawidzą.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l I tym sposobem Velius pozbawił możliwości kupna limitki kilku dobrych chłopaków, którzy nie siedzą na forum psxextreme Na 100% sklepy go oszukają i nie wyślą. NA STO PROCENT XD
Opublikowano 17 stycznia 20178 l I jeszcze Order Update Products------------------------------ ------------------------1 x The Binding of Isaac: Afterbirth+ - SWITCH (New) (Pre-Order) () = $54.99CDN Bo chodzą plotki ze moze nie pojawic sie w Europie bo przemoc i niemcy i cos tam @UP ragus lepiej ja niz Janusz Biznesmen, ktory potem wystawi na allegro za 700zł, a tak to te pokrzywdzone chlopaki napisza "ej velius to ja wezme ta jedna co Ci zalega" a ja powiem Edytowane 17 stycznia 20178 l przez Velius
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Autor Widzę na bogato zakupki :) A to mnie nazwali na PPE jamochłonem który kupiłby gów.no z napisem Nintendo. A ja skromnie, tylko Switcha i Zeldę biorę.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja chyba jedyny z nintendowców się powstrzymałem przed zamówieniem Switcha :P
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja też poczekam troszkę. Pewnie poczekam aż się pojawi Marian i wtedy zakupię, ale nie śpieszy mi się zupełnie.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Jakby kto miał jeszcze limitke zeldy eu na stanie to walcie do mnie jak w dym bo potrzebna mocno
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja chyba jedyny z nintendowców się powstrzymałem przed zamówieniem Switcha :PJa też nie wziąłem.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Pewnie będzie, ale wątpię że na premierę i w sensownej cenie, lepiej brać na KIG teraz ;)
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja czekam, jak będzie w MM w dobrej cenie to może kupię w kwietniu lub maju, jak nie to pewnie dopiero po premierze Mario.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l W MM to ja widze 1699zł albo i lepiej. No i jeszcze ubezpieczenie od zalania soczkiem za 500zł.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Velius da rade gdzies dorwac amerykanska limitke zeldy? Pewnie nie Ebay only
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Velius da rade gdzies dorwac amerykanska limitke zeldy? Pewnie nie Ja sie poddalem, wszedzie out of stock. W gamestop była dostepna Special ale jak dodalem do koszyka to mi wysylka wyszla 69$ XDDDDD wiec nie.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Widzę na bogato zakupki :) A to mnie nazwali na PPE jamochłonem który kupiłby gów.no z napisem Nintendo. A ja skromnie, tylko Switcha i Zeldę biorę. Ja bym na te buractwo nie zwracał uwagi, zresztą ten komentarz został przez moją osóbkę zgłoszony do usunięcia. Jestem ciekaw czy to zrobią. Ja limitkę Zeldy brałem w Ultimie. Kiedyś zamawiałem u nich swojego pierwszego 3DS'a, więc jakieś zniżki mi zostały na produkty Nintendo, i za samą limitkę zapłaciłem tylko o 10 zł więcej niż oferował KiG ^_^. Ta figurka Master Sword'a, będzie fajnie komponować się z figurką Linka od GSC, choć pewnie jakością mu nie dorówna... Switch'a kupuję dopiero w Święta, bo z zasady nie kupuję konsol na premierę... Edytowane 17 stycznia 20178 l przez P-chan
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Też pewnie kupie, szczerze kibicuje tej konsoli ale poczekam jeszcze chwilę i zazdro tym którzy beda miec na premiere.