Skocz do zawartości

Switch - prezentacja, preordery i ogólna szajba :)

Czy forumek kupi Switcha 166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupisz Switcha?

• Oczywiście że tak i to w dniu premiery!
    • Oczywiście że tak, ale nie od razu
    • Raczej tak, zastanowię się jeszcze
    • Raczej nie, zastanowię się jeszcze
    • Nie, ta konsola zupełnie mi nie pasuje

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

No to jednak nie jest taka "limited" jak sie zdawalo, tez chyba kupie zwykla wersje bo 100zł w kieszeni zostaje.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 88,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wybaczam Ci bo pewnie jesteś jeszcze w gimnazjum i nie ogarniasz ale kolejne Mario i Zelda to idealny przykład powtarzalności do zarzygania.

• >pisz o byciu dorosłym facetem >żona nie pozwala kupować konsoli  

• Ja pyerdole, ja w 2016 odpalałem Metroidy z Wii na 55 calach i było spoko, a tu marudzenie na 900p XD Współczuję niskiej tolerancji.

Opublikowano

Do usunięcia - w złym temacie napisałem.

Edytowane przez roivas

Opublikowano

Zamówiłem właśnie Nintendo Switch red-blue, plus etui i folia ochronna na ekran, plus dodatkowy grip na kontrolery umożliwiający ładowanie, plus drugi zestaw joy-conów tylko przeciwstawne kolory, tak bym mógł mieć cały czerwony, lub cały niebieski. Plus oczywiście Zelda i 1 2 Switch

Do zamówienia dorzuciłem pro kontroler. I co najlepsze dostałem już potwierdzenie, że wszystko będę miał w dniu premiery. Ależ się doczekać nie mogę.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Ja już w pierwszy dzień złożyłem preordera, byłem szósty na liście, miałem wziąć szarą, ale chyba jednak wezmę neon, a dodatkowe joycony chciałbym zielony i żółty, tak żeby każdy miał inny kolor przy kanapowym multi. Na początek biorę tylko Zeldę i pro controler, a później MK8, i mam

nadzieję, że do tego czasu wyjdą też joycony we wspomnianych kolorach. No i jeszcze Horizon w marcu, heh.

Opublikowano

https://www.amazon.com/Binding-Isaac-Afterbirth-Switch/dp/B01N21YHC5/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&qid=1486405700&sr=8-1&keywords=binding+of+isaac&linkCode=ll1&tag=nintendoeverything-20&linkId=2858657c9f743d9931027736ed70fd58

Wziąłbym, ale nie wiem czy da się to jakoś tanio wykombinować z wysyłką itd. Może ktoś z Was ma doświadczenie, albo będzie coś sprowadzać?

Edytowane przez roivas

Opublikowano

Nie ma co kombinować z Amazonem, bierz stąd.

Właśnie jak chcesz nabyć to bierz z tego sklepu do którego chmurqab dał linka, nie dość że problemów z wysyłką do Polski nie ma, to jeszcze dolar kanadyjski jest tańszy od amerykańskiego...

Opublikowano

K(...) Zelda 280zł?? Horror. Dobrze, że będą, ale ludzi od razu zniechęcą - normalne ceny i tak są bardzo wysokie.

Edytowane przez roivas

Opublikowano

Zastanawialem sie kiedy gry na konsole dobija do 300zł, widze ze juz blisko.

Opublikowano

Nie ma co dramatyzować. Takie same ceny gier były podczas premiery PS4 i X1. Potem wszystko się unormuje, a mądrzy nie będą kupować w marketach.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Nigdy nie kupowałem na vgp gier:
a) w przypadku gier czy akcesoriów przed premierą kiedy pobierają kasę?
b) jak to wygląda z wysyłką? dodatkowa opłata jakaś jest?

Opublikowano

Pobierają kasę przed wysyłką. Co jakiś czas są promocje na darmową wysyłkę, ale ZTCP to nie obejmuje preorderów. Wysyłka leci najpierw do (prawdopodobnie) centrum dystrybucyjnego w Niemczech i stamtąd DHL'em do PL. Ni gdy jeszcze się nie przytrafiło, żebym miał problemy z urzędem celnym.

Opublikowano

Pobierają kasę przed wysyłką. Co jakiś czas są promocje na darmową wysyłkę, ale ZTCP to nie obejmuje preorderów. Wysyłka leci najpierw do (prawdopodobnie) centrum dystrybucyjnego w Niemczech i stamtąd DHL'em do PL. Ni gdy jeszcze się nie przytrafiło, żebym miał problemy z urzędem celnym.

Dziś sprawdziłem i na Issaca jest wysyłka za darmo jakaś, ale na folię Hori ( też chcę zamówić ) już chcą by dopłacić.

Oni to potem wysyłają razem czy osobno zamówienia?

Opublikowano

Czy Switch będzie miał możliwość ogrywania gierek z WIIU ?. Jakiś emulator etc. ?   

Co do samej konsoli to granie mobilne w moim przypadku to strzał w 10, w tygodniu jestem w ruchu i do stacjonarki czasami nie mam mozliwosci usiaść bo mnie w domu nie ma. Zamowiłem w Ultimie i czekam jarając się jak pochodnia 

Edytowane przez kakus

Opublikowano

Czy Switch będzie miał możliwość ogrywania gierek z WIIU ?. Jakiś emulator etc. ?

Nie.
Opublikowano

W moim przypadku serce>>>>>>>>>rozum.Koniec roku będzie chyba najlepszym momentem na zakup Switcha

Opublikowano

https://youtu.be/4f457Q3p1EU

W moim przypadku serce>>>>>>>>>rozum.Koniec roku będzie chyba najlepszym momentem na zakup Switcha

Chyba rozum>>>>>>>>>serce, skoro kupujesz na koniec roku? :) W moim przypadku serce>>>>>>>>>rozum, bo bierę na premierę!

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Poznałem ostatnio zioma, który siedzi w game devie, konkretnie zajmuje się tworzeniem artów koncepcyjnych broni do gier. Nie siedzi w jednej firmie, a robi to na zlecenie. Piszę o nim dlatego, że Switch mega go jara. Bierze na premierę i już się nie może doczekać gdy zagra na nim w samolocie! Ponoć tak często jest w podróży, że Switch jest spełnieniem jego marzeń. Normalnie w domu ma wszystkie konsole, ale najwięcej gra na 3dsie. Domowych konsol nawet nie widuje, bo ma je za ścianą w specjalnie dla nich zrobionym pokoju. Włączone są wszystkie cały czas, tylko pady wyłącza, zaś same gry kupuje tylko w wersji cyfrowej. Niemniej Switch będzie jedyną konsolą pod tv. No i będzie głównie grał w samolocie.

Opublikowano

Niesamowita historia.

Ile trzeba obecnie dać za kompletny zestaw startowy w Polsce konsola, zelda, pokrowiec, folia na ekran?

Opublikowano
  • Autor

ok. 2000zł trzeba mieć na dzień dobry.

Opublikowano

Myslalem ze bedzie zaraz jakies info ze kolega robi arty do broni z nowego Metroida  czy cos, a tu jakas historyjka o samolocie xd

Opublikowano

Niesamowita historia.

Ile trzeba obecnie dać za kompletny zestaw startowy w Polsce konsola, zelda, pokrowiec, folia na ekran?

Mi wyszło ok. 1800 za Konsolkę, futerał, Zeldę i folię HORI ( Ultima ma ją na stanie ).

Opublikowano

Tak tylko chciałem pokazać, że granie w samolocie jest możliwe ;) A co do Metroida. Też o nim marzę. Trzymam też mocno, bardzo mocno kciuki, że w dniu premiery 1 i 2 część trafią do vc.

Opublikowano

https://youtu.be/4f457Q3p1EU

Chyba rozum>>>>>>>>>serce, skoro kupujesz na koniec roku? :) W moim przypadku serce>>>>>>>>>rozum, bo bierę na premierę!

O czym Ty do mnie , preorder złożony ...

pQIzx9Z.gif